Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Galaxy

Ford Galaxy

13 000 000 Ft-tól készletről *

Az ajánlat Ford Galaxy Titanium 5 ajtós - FWD2.0L TDCi [150 Le] A8 készleten lévő autóra érvényes. Az árak 2020 jún. 30-ai forgalomba helyezésig, illetve kizárólag a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Élje át az első osztály kényelmét ebben a luxust kínáló, hétüléses autóban, és élvezze a tágasságát, a hatalmas csomagteret, a legújabb technológiákat!

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Az utazás új értelmet nyer

Variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak

Könnyedén, gombnyomásra lehajtható ülések

Könnyedén, gombnyomásra lehajtható ülések

Az innovatív, új EasyFold rendszer lehetővé teszi a második üléssor lehajtását egyetlen gombnyomásra. Az utolérhetetlen kényelmet biztosító, gombnyomásra működő EasyFold és a motoros ülésemelő funkciók felgyorsítják a nagyobb csomagok bepakolását, mivel a harmadik üléssor felemelhető vagy leengedhető.

Hatalmas panorámatető

Hatalmas panorámatető

A Galaxy extra felszereltsége a fényűző, kétrészes, üveg panorámatető, amely nyitáskor dönthető vagy becsúsztatható a hátsó tető alá, és világos, szellős belső teret biztosít. A tető beengedi a természetes fényt, míg a napfényvisszaverő üveg a bent ülőket megvédi a hőtől és a káros UV-sugárzástól.

Minden igényt kielégítő kényelem

Hét teljes méretű ülés teszi kényelmessé az új Ford Galaxyt. Az innovatív EasyFold rendszerrel a második üléssor ülései, az új Power Fold funkciónak köszönhetően pedig a harmadik üléssori ülések is, egy gombnyomásra a padlóra hajthatók, sík felületet képezve, így az autó jóformán bármilyen szállítási igényhez alkalmazkodik.

Ford Galaxy hírek

Hírek, bemutatók a Ford Galaxy modellről

A Ford továbbfejlesztette a stílusos S-MAX és a tágas Galaxy modelleket

  • Dátum: 2018 szept. 12
  • Bemutató

A Ford továbbfejlesztette a stílusos S-MAX és a tágas Galaxy modelleket, amelyek ezentúl még élvezetesebb teljesítményt kínálnak az európai vásárlók számára.

A Ford megépítette a világ legszörnyűbb országútját

  • Dátum: 2016 ápr. 4

Azt hiszi, hepehupás utakon jár? Akkor próbálja ki a világ legszörnyűbb útszakaszát, a kátyúk, macskakövek és fekvőrendőrök pokoli kombinációját!

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk önnek, honlapunkon "sütiket" használunk.