Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Galaxy

Dőljön hátra és élvezze az utazást bárhol is jár

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Kényelmi megoldások

Technológiák az Ön kényelméért

Indítsa autóját egyetlen gombnyomással!

Mostantól nem szükséges kulcsot használnia. A motor indításához egyszerűen meg kell nyomnia a Ford Power indítógombot a kuplung (automata autók esetén a fék) lenyomása közben.

Kézhasználat nélkül nyitható hátsó ajtó

Ha a keze tele van, és a Galaxy érzékeli a jármű KeyFree kulcsának közelségét, lábát egyszerűen a hátsó lökhárító alatt elhúzva automatikusan nyithatja-zárhatja a hátsó ajtót.

Ford KeyFree: Kulcsmentes megoldás

A Ford KeyFree rendszer anélkül teszi lehetővé az autó kinyitását és bezárását, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből vagy táskájából. Ezzel az extrával sok zavaró helyzet elkerülhető.

Az ideális hőmérséklet beállítása

A nagy teljesítményű fűtő- és légkondicionáló (HVAC) rendszer melegen vagy hűsen tart. A kétzónás klímarendszer (amely a Trend és a Titanium modelleknél alaptartozék) lehetővé teszi a hőmérséklet-szabályozást a vezető és az elülső utas számára. A kiegészítő HVAC-opció segítségével a tökéletes hőmérséklet még a harmadik sorban ülő utasok számára is kiválasztható, így ők is kényelmesen utazhatnak.

Gondmentes autómegosztás: MyKey®

A Ford MyKey® rendszerrel beállítható a sebességkorlátozás, illetve a biztonságiöv-használatra figyelmeztető jelzés, sőt még a hangrendszer hangereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti autóját barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey® kulcsra rámenthetők a kívánt korlátozások.

Gyors jégtelenítés - Quickclear technológia

Az ügyes kis funkció segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőjét, valamint segítenek kiolvasztani az ablaktörlőket is. A rendszer másodpercek alatt jégteleníti a szélvédőt még akkor is, ha a hőmérséklet 0 fok alatt van.

Ford SYNC 2

A következő generációs Ford SYNC 2 lehetővé teszi a mobiltelefon és az MP3-lejátszó vezeték nélküli csatlakoztatását. A zenelejátszás, a telefonálás, a navigáció és a klíma egyszerű és értelemszerű beszédhang-parancsokkal vagy a 8-hüvelykes érintőképernyővel szabályozható.

Ford Easy-Fuel

Ez a rendszer szinte lehetetlenné teszi a rossz üzemanyag betöltését, mivel a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet bedugni a töltőnyílásba. A Ford Easy-Fuel tanksapka nélküli rendszernek köszönhetően nem kell többé piszkos tanksapkát sem megfognia!

Hifi hangzás

A kilenc hangszórós hangrendszer a Ford SYNC 2 normál tartozéka, amely az autóban mindenütt kivételesen tiszta hangzást biztosít. Az extraként rendelhető Premium rendszerben megtalálható a DAB rádió is, továbbá a rendszer magasabb szintű hallásélményt biztosít, és 12 db Sony hangszórót tartalmaz.

A testet jobban megtámasztó ülések, ha kell, még masszíroznak is

A vezető és az első utas üléséhez választható az új, sokoldalúan variálható, úgynevezett Multi-Contour ülés. Ez a szükséges helyeken biztosítja a test számára a jobb alátámasztást, és még frissítő masszírozásra is képes, például egy hosszú utazás alkalmával. A Multi-Contour ülések klímavezérléssel is kaphatók, így még a tökéletes hőmérsékletük is beállítható.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.