Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Modell fotók

  • Ford Ka+
  • Ford Ka+
  • Ford Ka+

Ford Ka+

Elég kicsi ahhoz, hogy könnyedén parkolhass vele, elég nagy ahhoz, hogy négyen is kényelmesen elférjenek - üzemanyag-takarékosságával pénzt is spórol neked.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Ismerje meg az új Ford Ka+ modellt

Vadonatúj, gazdaságos és tágas

Gazdaságos és tágas

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz. Fedezze fel, mennyi jó dolog történik majd, ha a KA+ az élete részévé válik – amellett, hogy valóban élvezheti vele a vezetés minden percét.

Jut hely mindenkinek

A KA+ kompakt városi autó létére meglepően tágas. A hátsó ülések elég szélesek ahhoz, hogy három személy is jól elférjen. De jó hírünk van a magasabb embereknek is: a tágas lábtérnek köszönhetően ugyanis, végre ők is maradéktalanul élvezhetik az utazást.

Alacsony fogyasztás

A KA+ egy energikus és gyors reagálású, 1,2 literes Ti-VCT benzinmotorral érhető el, választható 85 LE teljesítménnyel. Biztosan élvezni fogja a kiváló üzemanyag-takarékosságnak köszönhető alacsony üzemeltetési költségeket, hiszen a fogyasztása akár 4,9 (4,7*) liter/100 km is lehet.

Legyen könnyebb az élete

A Ford KA+ az élet könnyebb döntései közé tartozik. Innovatív technológiák egész tárházát vonultatja fel, így az új kompakt autónk sokkal nagyobbnak látszik és érződik, mint amekkora valójában.

A Ford KA+-szal többé nem kell túlhajtania a nagyobb kihívást jelentő parkolóhelyeken. Az egyszerűbb parkolás és manőverezés érdekében figyelmeztető audiojelzés segít Önnek biztonságosan megítélni a távolságot gépkocsija és a mögötte található akadályok között. (Választható)

Ford Ka+ hírek

Hírek, bemutatók a Ford Ka+ modellről

Mustang BULLITT, új Edge SUV és új KA+ Active modellek

  • Dátum: 2018 márc. 5
  • Bemutató

A Ford ma mutatja be a Genfi Autószalonon az új Ford Mustang BULLITT változatot, az új Edge szabadidő-autót és a Ka+ kisautó első SUV-stílusú változatát, az új KA+ Active modellt.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.