Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Kuga

Ford Kuga

8 429 000 Ft-tól készletről *

Az ajánlat Ford Kuga Titanium 5 ajtós - AWD2.0L TDCi [150 Le] S6.2 M6 készleten lévő autóra érvényes. Az árak 2020 jún. 30-ai forgalomba helyezésig, illetve kizárólag a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a képek csak illusztrációk. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha Ön esélyt lát ott, ahol más akadályt, a Ford Kugát Önnek terveztük. Megkapó, ultramodern stílus, kompromisszumoktól mentes, lenyűgöző erő.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Kompromisszumoktól mentes

Lenyűgöző erő, megállíthatatlan hatékonysággal

Hangvezérelt technológia

A Ford SYNC 3 technológia segítségével könnyen kezelheti telefonját, navigációs rendszerét, vagy az autóban szóló zenét, akár hangvezérléssel, akár a 8 hüvelykes érintőképernyő segítségével. A hangvezérlés funkció jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Stresszmentes parkolás

Az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika a legnehezebb körülmények közötti parkolást is egyszerűvé teszi. A Párhuzamos és Merőleges parkolást segítő automatika észleli az autó számára alkalmas parkolóhelyet, majd segít beállni is.

A Kuga fékez Ön helyett

Az Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer automatikusan érzékeli, ha az Ön előtt haladó jármű hirtelen fékez, és megállítja az autót. A rendszer csak városon belül, 50 km/h sebesség alatt működik.

A világ a lábai előtt hever

Az új Ford Kuga tökéletesen passzol vezetője törekvő, magabiztos természetéhez. Inspiráló technológiái és gyönyörű formatervezése kiemelkedő teljesítménnyel kombinált prémium luxust nyújt, így új Ford Kugát kalandvágyó és vállalkozó kedvű vezetőjének ideális társává teszik.

Ford Kuga hírek

Hírek, bemutatók a Ford Kuga modellről

Európában a Ford a No. 1. haszongépjármű-márka

 • Dátum: 2019 jan. 17
 • Érdekes

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Ford újra Európa első számú haszongépjármű-márkája lett, a legjobb értékesítést produkálva 1993 óta.

Folyamatos növekedés a Fordnál

 • Dátum: 2018 júl. 5
 • Érdekes

A Ford összesen 1705 darab személy-, és haszongépjárművet értékesített júniusban Magyarországon, 13,8 százalékkal többet, mint a tavalyi év azonos időszakában.

Az elmúlt 9 év legsikeresebb májusát zárta a Ford Európában

 • Dátum: 2018 jún. 15
 • Érdekes

Az EcoSport és a Kuga új májusi értékesítési rekordot állított fel (72, illetve 14 százalékos növekedéssel), és az egy évvel ezelőttihez képest 73 százalékkal több megrendelés érkezett az EcoSport modellre

Az SUV kategória újrafogalmazva

 • Dátum: 2017 jan. 18
 • Bemutató

Az SUV-kategória egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az új Ford Kuga Vignale és a Ford Edge Vignale teljesen új szintre emelik a SUV-ok világát.

Az autó, mint egy sportoló

 • Dátum: 2017 jan. 18
 • Érdekes

Claudio Messale a Ford Vignale formatervezője. Ő felelős az új Ford Kuga Vignale és a Ford Edge Vignale kinézetéért.

Számos modelljéhez mutatott be sport felszereltséget a Ford

 • Dátum: 2015 máj. 26
 • Bemutató

A Genfi Autószalon alkalmával a Ford kibővíti sportos, dinamikus európai modellkínálatát: először látható Európában a vadonatúj, sportos Edge S SUV, és bemutatkozik a vadonatúj S MAX S és a Mondeo Titanium X.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.