Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Kuga

Ford Kuga

Az új Ford Kuga az elegáns stílust és figyelemreméltó teherbírást ötvözi a hatékony plug-in hybrid hajtással. Kívül: kifinomult, modern design. Belül: sokoldalú, variálható utastér.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Aktuális ajánlatok

Ismerje meg aktuális Ford Kuga ajánlatainkat

Ford Kuga akár 9.849.000 Ft-tól

Egy merész SUV a véget nem érő kalandokhoz: Freedom, Full Hibrid...

Ismerje meg legfrissebb Ford Kuga ajánlatainkat! Freedom, Full Hibrid. Vagy válasszon készletről, óriási kedvezménnyel.

Hibrid modellek a Ford Petrányinál

Kiemelt hibrid ajánlataink Önnek! Már csak úti célt kell találni hozzá.

Hegy, tópart vagy inkább síkság? Bármerre autózik, nálunk megtalálja a tökéletes autót hozzá. Ford Kuga Freedom Full Hibrid akár 11.999.000 Ft-tól.

Egyesíti mindkét technológia előnyeit

Bárhová is tart, az új Kuga Plug-in Hybrid kétféle erőforrásával minden eddiginél hatékonyabban érheti el úti célját. A fejlett elektromos hajtáslánc segítségével akár 56 km-t is megtehet zéró kibocsátás mellett, és az autót bárhol könnyedén feltöltheti az elektromos hálózatból. Hosszabb utazások során a hagyományos belső égésű motort használva bárhová eljuthat, ahová csak szeretne, ráadásul a generátor útközben még a hibrid akkumulátorokat is feltölti. A hatótávolságot növeli a regeneratív fékrendszer is, ami a lassítás során elvésző energiát nyeri vissza és fordítja az akkumulátorok töltésére.

Csúcsforgalomban is kényelmesen közlekedhet

Az intelligens Adaptív sebességtartó automatika segítségével folyamatosan a kívánt sebességgel autózhat. Ha a beépített radar egy lassabban haladó járművet érzékel Ön előtt, a rendszer a biztonságos követési távolságot tartva lelassítja az autóját. Amint szabaddá válik az út, az automatika ismét a beállított sebességre gyorsítja járművét. Mindez az útburkolati vonalak véletlenszerű átlépését megelőző Sávtartó rendszerrel együtt a hosszú utakat még biztonságosabbá és még élvezetesebbé teszi.

Kapcsolódjon az egész világhoz

A vadonatúj Kuga most már beépített FordPass Connect modemmel is elérhető, melynek különleges szolgáltatásai és funkciói minden eddiginél élvezetesebbé teszik az utazásait. Küldje el úti célját mobiltelefonjáról közvetlenül az autó navigációs rendszerébe, és szükség esetén módosítsa útvonalát a folyamatosan frissülő, valós idejű forgalmi információk alapján. A mobiltelefonjára telepített alkalmazás segítségével mostantól távolról is felügyelheti autóját. Ha a Kuga Plug-in Hybrid változatát választja, telefonján is ellenőrizheti az akkumulátorok töltöttségi szintjét, értesítéseket kaphat és áttekintheti a töltési beállításokat is.

Rugalmasan variálható hátsó ülések

A dinamikus életstílusra tervezett új Ford Kuga variálható belső tere bármilyen utazáshoz könnyen alkalmazkodik. Az átgondolt térhasználatnak köszönhetően hátul hatalmas, mintegy 612 literes csomagtér áll a rendelkezésére. Nagyobb utazásra készül és több hely kell a csomagoknak? Vagy inkább extra lábteret igényelnek az utasai? A Kuga mindkettőre felkészült, hiszen rugalmasan beállítható hátsó ülések igény szerint előre vagy hátra mozgathatók. Ha az üléseket teljesen előre csúsztatja, akár 67 literrel nagyobb csomagtérrel gazdálkodhat, így jóformán bármit elhelyezhet a csomagtartóban, amire csak szüksége lesz.

A gyalogosokat is védő rendszer

A Gyalogosfelismerő rendszerrel együttműködő Ütközésmegelőző rendszer kamerákkal folyamatosan pásztázza a jármű előtti útszakaszt. Ha a rendszer úgy ítéli, hogy fennáll a kockázata egy járművel, gyalogossal vagy kerékpárossal történő ütközésnek, akkor figyelmezteti a vezetőt. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan működésbe hozza a fékeket. Az új technológia segítségével csökkenthető a frontális ütközések száma, vagy az esetlegesen bekövetkező balesetek súlyossága.

Ford Kuga hírek

Hírek, bemutatók a Ford Kuga modellről

A Ford bemutatja az új, elektromos hajtású új Kuga modellt

 • Dátum: 2019 ápr. 3
 • Bemutató

A vadonatúj Kuga SUV új, formás külső dizájnja, az eddiginél is tágasabb kabinja és prémium szolgáltatásai kellemes utazást ígérnek.

A Ford új elektromos hajtású járművei

 • Dátum: 2019 ápr. 3
 • Bemutató

Az amszterdami ‘Go Further’ rendezvényen bemutatott elektromos autóik széleskörű kínálata új fejezetet nyit a Ford történetében.

Az új Ford Kuga 5 csillagos biztonsági besorolást kapott

 • Dátum: 2019 dec. 11
 • Érdekes

A vadonatúj Ford Kuga SUV a lehető legmagasabb, 5 csillagos értékelést kapta az autók törésbiztonságát vizsgáló Euro NCAP független szervezettől.

A Ford felgyorsítja az elektromos hajtások bevezetését

 • Dátum: 2020 febr. 14
 • Bemutató

A Ford, a vadonatúj Mach-E első nyilvános bemutatóján, Ford ‘Go Electric’ rendezvényén bejelentette, hogyan fest majd az elektromos mobilitásra alapozott Ford jövő.

Az új Ford Kuga közel 30 százalékkal messzebbre jut

 • Dátum: 2020 febr. 27
 • Bemutató

A vadonatúj Kuga SUV a kategória legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztási értékével büszkélkedhet majd: a modellcsalád átlagos fogyasztási értéke 28 százalékkal javul.

Új technológia segít elkerülni a magas padkát és az árkokat

 • Dátum: 2020 márc. 17
 • Innováció

a Ford egy új technológiája, az Útpadka Érzékelő figyeli a jármű előtti útszakaszt, és szükség esetén finoman visszakormányozza az autót a helyes nyomvonalra.

Idén eddig a Ford az 1. számú haszongépjármű-márka Európában

 • Dátum: 2020 júl. 27
 • Érdekes

A Ford 59.521 haszongépjárművet értékesített a negyedévben; a flottaértékesítések magas aránya miatt ezt az üzletágat kevésbé érintette a koronavírus-járvány

Az új Ford Kuga SUV az NCAP élmezőnyben

 • Dátum: 2020 okt. 12
 • Érdekes

A Ford Co-Pilot360 vezetéssegítő technológiák az élmezőnybe segítették a Ford Kuga SUV-t az Euro NCAP legelső vezetéssegítő tesztjén.

Tovább bővül az új Kuga SUV kínálata

 • Dátum: 2020 nov. 30
 • Bemutató

Az új Ford Kuga Hybrid akár 1000 kilométert is képes megtenni két tankolás között, miközben az akkumulátort sosem kell külső áramforrásról feltölteni.

Az új Ford Kuga Hybridben MI javítja a kerekek tapadását

 • Dátum: 2020 dec. 9
 • Innováció

A megoldás mesterséges intelligencia segítségével kapcsolja ki az Intelligens Összkerékhajtás rendszert, ha az útviszonyok kedvezőek, tovább csökkentve ezzel az üzemanyag-fogyasztást.

Az új Kuga a távok közel felét külső töltéssel teszi meg

 • Dátum: 2021 aug. 23
 • Érdekes

A Fordtól származó anonim adatok szerint a Kuga Plug-in Hybrid európai vezetői idén eddig az utazásaik 49 százalékához használták a külső áramforrásból feltöltött akkumulátort.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.