Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Biztonság - Ford Kuga

Vezetéstámogató rendszerek sora gondoskodik a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságáról

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Maximális fékerő vészhelyzet esetén

A Vészfékrásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt, és szükség esetén automatikusan fokozza azt.

Segít a nehéz helyzetekben

Ha a Blokkolásgátló fékrendszer és a Kipörgésgátló fejlett szenzorai a keréktapadás csökkenését jelzik, az elektronikus menetstabilizáló a jármű stabilitásának helyreállítása érdekében automatikusan fékezni kezdi az egyes kerekeket.

A gyalogosokat is védő rendszer

Az Ütközésmegelőző rendszer Gyalogosfelismerő funkcióval, kamerával pásztázza a jármű előtti útszakaszt. Amennyiben azt érzékeli, hogy az autó más gépjárművel, gyalogossal vagy kerékpárossal ütközhet, figyelmezteti a vezetőt a veszélyre. Ha az nem reagál időben a jelzésekre, a rendszer automatikusan, akár teljes fékerővel, lassítani kezdi a járművet, mellyel bizonyos frontális ütközések elkerülhetők, vagy azok súlyossága csökkenthető.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.