Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Biztonság - Ford Kuga

Az Ön biztonsága az első

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Vezessen teljes nyugalommal

Az Ön és utasai biztonsága mindennél fontosabb

A gyermekek is biztonságban utazhatnak

Az új Ford Kugát úgy terveztük, hogy a gyermekei is biztonságban utazhassanak. Ezért szereltük fel hátsó ISOFIX gyerekülés-rögzítési pontokkal. Így akár két ülést biztonságosan elhelyezhet az autóban.

Fejlett légzsákrendszer

A sofőr és az utasok biztonságáról első légzsákok, a vezető térdét védő légzsák, függönylégzsákok és alsó, oldalsó légzsákok gondoskodnak.

Elektronikus menetstabilizáló

A magabiztos kormányzásról az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) gondoskodik: folyamatosan figyeli az autót, és érzékel minden apró elmozdulást (például ha sodródni kezd a jármű). Ilyenkor automatikusan beavatkozik, és korrigálja a hibát.

Biztonságosabb fékezés

A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztás (EBD) gondoskodik arról, hogy az irányítás mindig az Ön kezében maradjon. A Vészfék-rásegítő segít hatékonyabban fékezni a kockázatos helyzetekben: érzékeli, milyen erővel nyomta le a fékpedált, és automatikusan növeli a fékerőt, ha szükséges.

A Kuga fékez Ön helyett

A lassú, meg-megálló forgalomban gyakoriak a koccanások: az Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer fejlett technológiája segít elkerülni ezeket. Ha azt érzékeli, hogy az Ön előtti autó hirtelen fékez, és Ön 50 km/h alatti sebességgel halad, a rendszer automatikusan lefékez Ön helyett.

5-csillagos biztonság

A Kuga figyelemre méltó biztonsági megoldásokkal rendelkezik. A vezető- és utasoldali légzsákokon kívül felszereltük oldalsó, valamint függönylégzsákokkal, még a vezető térdét védő légzsákkal is. Továbbá több technológia segíti a vezetőt, mint például az Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer vagy a Vészhelyzeti Asszisztens.

Ford SYNC Vészhelyzeti Asszisztenssel: segítséget hív Ön helyett, ha kell

A Ford SYNC részét képező Vészhelyzeti Asszisztens igen fontos, egyes esetekben akár életmentő funkció is lehet. Olyan baleset esetén ugyanis, melynek során kinyílnak a légzsákok, vagy leáll az üzemanyag-pumpa, ez a rendszer képes felhívni a segélyhívó számot. Ilyenkor választhat, hogy beszél a kezelővel, vagy megszakítja a vonalat. A rendszer ilyenkor minden szükséges információt megad a szolgáltatóknak, így a GPS koordinátákat is, még akkor is, ha Ön nincs eszméleténél.

* A Ford Vészhelyzeti Asszisztens 40 európai országban működik. A rendszer akkor lép működésbe, ha a telefonját csatlakoztatta, és ha kinyílnak a légzsákok (kivéve a térdlégzsák) vagy az érzékelők balesetet észlelnek, és leállítják az üzemanyagpumpát. Az üzenetküldés és a Vészhelyzeti asszisztens nem érhető el minden európai országban.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.