Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Felszereltség - Ford Kuga

Készen áll a kalandra? A Kuga igen

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Ez az autó megállíthatatlan

Bárhová is akar menni, ezzel az autóval biztosan eljuthat

Extraként elérhető tetősínek

A választható tetősíneknek köszönhetően autója még több csomaggal bír el, és még jobban is néz ki. A sínek közé praktikus keresztrudak is elhelyezhetők.

Behajtható vonóhorog

A Kuga extraként elérhető, elektromosan behajtható vonóhorga könnyedén eltüntethető a lökhárító alá, ha éppen nincs rá szükség.

Tartsa egyenesen az utánfutót is!

Az Utánfutó stabilizátor (TSA) érzékeli a kígyózó mozgást és csökkenti a sebességet, hogy így segítsen megoldani problémát. Így Ön még biztonságosabban autózhat. A rendszer a motor nyomatékának csökkentésével lassítja az autót, és növeli a keréknyomást.

Van elég hely minden csomag számára

A Ford Kuga lábtere egyszerre tágas és variálható. Így minden befér, amire egy sportos családi kiruccanáshoz vagy bevásárló körúthoz szükség lehet. Az autóban számos hasznos tároló található, amikben elhelyezheti a nagyobb vizes flakonoktól az A4-es mappákig.

Alakítsa kedvére

Akár 5 ember is kényelmesen utazhat az autóban, míg az alacsony padlónak köszönhetően mélyebb, 406 literes csomagtartó alakítható ki. Kétüléses konfigurációban magasabbra állíthatjuk a padlót, így egy teljesen sík, 1603 l-es pakolófelületet kapunk.

Az EasyFold hátsó ülések 60:40 arányban osztják meg az autó belsejét, és egyszerűen, egy kézzel síkba dönthetőek, ha még több helyre van szükségünk hátul.

Fotók listája

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.