Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Kuga

Az új Kugában minden dizájnelem a mozgás energikus érzetét kelti

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Ford SYNC 3

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, az Applink funkció pedig különböző okostelefonos alkalmazások használatát is lehetővé teszi. Akár a környéken található éttermek között is böngészhet, elég csak annyit mondania a rendszernek, hogy „éhes vagyok”.

Kitárul a világ

Élvezze a szabadban töltött időt a Ford Kuga utasterének kényelméből. Az elektromos vezérlésű, dupla paneles panorámatetőnek köszönhetően útközben élvezettel merülhet el a tájban. Az első és hátsó üléssorok felett húzódó hatalmas üvegtető természetes fénybe borítja az egész utasteret, ahol - nyitott állapotban -  szabadon járhat a friss levegő. Zárt helyzetben a csúsztatható üvegpanelek fényvisszaverő bevonata hűsen tartja az utasteret, a belső napellenző pedig szükség esetén extra árnyékot biztosít.

Töltésellenőrzés okostelefonnal

Ha plug-in hibridre esik a választása, a jövőben még egyszerűbben gondoskodhat az új Kuga töltéséről. A Ford szorosan együttműködik Európa legnagyobb nyilvános töltőhálózatával, a NewMotionnal. A partnerség lehetővé teszi, hogy okostelefonja segítségével Ön további nyilvános töltőpontokhoz férjen hozzá. A mobilalkalmazás segítségével egyszerűen megkeresheti a legközelebbi töltőpontot és akár fizethet is vele a szolgáltatásért.

Zene füleinek

Mindegy, hogy milyen stílusért rajong. Kedvenc zenéi megérdemlik, hogy úgy szólaljanak meg, ahogyan azt az alkotók elképzelték. Az autóhoz fejlesztett B&O hangrendszernek köszönhetően az új Ford Kugában pontosan erre számíthat. A 575 watt teljesítményű, 10 hangszórós, prémium minőségű rendszert kifejezetten a Kugához tervezték és hangolták a B&O hangmérnökei. Csak kapcsolja be és élvezze kedvenc előadóinak műsorát a saját koncerttermében.

Kényelmes otthoni töltés

Szeretné otthon is a lehető leggyorsabban feltölteni a plug-in hibridjét? A Ford Wallbox gyorstöltővel megoldható. Szakképzett partnereink segítségével az Ön otthonába is telepíthetünk nagy teljesítményű Ford Wallbox töltőállomást. A Ford Wallbox használatával sokkal rövidebb idő alatt feltöltheti járművét, mint a hagyományos csatlakozóaljzatokból.

Nincs több kulcskeresés

A Kézhasználat nélkül működtethető csomagtérajtónak köszönhetően a Kuga csomagtartójához akkor is kényelmesen hozzáfér, ha esetleg mindkét keze foglalt. A Kulcsnélküli ajtónyitással kulcsát elő sem kell vennie: csak húzza el lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és az ajtó automatikusan felnyílik. A csomagtérajtó természetesen az autóban ülve is nyitható és zárható.

Kapcsolódjon az egész világhoz

Az új Kuga mostantól beépített FordPass Connect modemmel is rendelhető, mely számos új szolgáltatással teszi az utazásokat még kellemesebbé. Ilyen például az akár tíz eszköz kiszolgálására alkalmas, 4G sebességű Wi-Fi, a navigációs rendszerbe továbbított valós idejű forgalmi adatok, vagy a mobiltelefonból a SYNC 3 rendszerbe küldhető úti cél koordináták. Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazással távolról is megkeresheti, és nyithatja-zárhatja a járművét, illetve a motort is beindíthatja, hogy autója felfűtve várja a hideg napokon. Ha plug-in hibrid típusra esik a választása, a telefonján is ellenőrizheti a Kuga töltési állapotát, különböző EV értesítéseket  kaphat, és áttekintheti a jármű töltési beállításait is.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.