Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Kuga

A Ford Kuga minden részlete a kényelemről szól

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Kényelem az Ön szolgálatában

Az új Kugán minden az Ön igényei szerint lett kialakítva

Hatalmas panorámatető a világosabb belső térért

Az új Kuga extraként elérhető, luxus, kétrészes panorámatetője billenthető és el is húzható a hátsó tető alá, így még tágasabb térérzetet biztosít. A tető természetes fényárral árasztja el az autót, az üveg megvédi az autóban ülőket az UV-sugárzástól, és megakadályozza, hogy az autó felmelegedjen.

Quickclear: tiszta szélvédő gyorsan

Ez az intelligens megoldás segít, hogy a fagyos téli reggeleken is gyorsan elindulhassunk. Csak nyomja meg a gombot, és az ultravékony fűtőszálak máris jégtelenítik és párátlanítják a szélvédőt, valamint az ablaktörlőket. A rendszer másodpercek alatt működik, még 0 fok alatt is.

Az ablaktörlők az eső erősségéhez igazodnak

Az Esőérzékelős automata ablaktörlők érzékelik a szélvédőn lévő nedvességet, és automatikusan beállítják, milyen sebességgel kell mozogniuk. A beállításuk során hat érzékenységi fokozat közül választhatunk. Ez a funkció extraként, az automatikus fényszórókkal együtt érhető el.

Fűthető kormánykerék

Válassz a bőrüléseket a vezető- és utasoldali ülésfűtéssel, hogy igazán kényelmesen utazhasson! Az igazán hideg napokon pedig nagyon hasznos a fűthető kormánykerék is.

Rögzítőfék gombnyomásra

A klasszikus kézífék a múlté: itt az intelligens, Elektronikus kézifék. Csak nyomja meg a középkonzolon található gombot, és kész is! Ez a megoldás nemcsak kényelmes, hanem helytakarékos is.

Minőségi hangzás

A Ford SYNC 3 kiváló minőségű hangrendszere kivételesen tiszta hangzást biztosít az autóban. Az extraként elérhető, DAB rádióval felszerelt Sony rendszer pedig még különlegesebb élményt biztosít.

Fejlett, kézhasználat nélküli technológia

Ford SYNC 3 Beszédvezérléssel és Érintőképernyővel: irányítsa a zenelejátszást, indítson és fogadjon hívásokat egyszerű beszédparancsokkal! Lejátszhatja az USB-s eszközén lévő zenéket, vagy az MP3-lejátszóján, iPodján lévő albumokat, de meghallgathatja a telefonján lévő zenéket is Bluetooth® kapcsolaton keresztül. A rendszer még az üzeneteit is képes felolvasni. Persze irányíthatja a 8"-es érintőképernyővel is, ahol használhatja a mobiltelefonokon, tableteken már megszokott ujjmozdulatokat. A csúcstechnológiás információs és szórakoztató rendszer támogatja az Applink, az Apple Car és az Android Auto használatát is.

*A Bluetooth® kereskedelmi név és emblémái a Bluetooth SIG Inc. birtokában állnak. A védjegyek bármilyen, a Ford Motor Company Limited általi használata engedéllyel történik. Minden egyéb védjegy, illetve kereskedelmi név az adott tulajdonosok birtokában van. A funkció jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.