Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Ford Kuga

Elsöprő teljesítmény, meglepő takarékossággal

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Benzin

Az új Kugát az 1,5 l-es benzinmotor hajtja, amely 120, 150 és 182 LE-s változatban is kapható. A motor biztosítja a szokványos 1,6 l-es benzinmotortól elvárt teljesítményt, azonban ezt csupán 6,2 l/100 km-es* fogyasztással és 143 g/km-es* CO2-kibocsátással párosítja. A direkt üzemanyag-befecskendezés, a turbófeltöltés és a változó szelepvezérlés összhatásának köszönhetően az autó villámgyors.

Dízel

Inkább a dízelt választaná? Mind a 1,5 l-es, mind a 2,0 literes TDCi dízelmotorral felszerelt járműveink a legújabb technológiát használva készültek, hogy hatásosabban biztosítsák az erőt és a nyomatékot, miközben minimalizálják az károsanyag-kibocsátást. A 1,5 literes TDCi 120 lóerős, míg a 2,0 literes TDCi 150, vagy akár 180 lóerőt biztosít.

Használjon kevesebb üzemanyagot: Auto Start-Stop

Amikor megáll egy lámpánál, ez a technológia leállítja a motort, de persze továbbra is biztosítja az olyan fontos funkciók áramellátását, mint például a fényszórók, a légkondicionáló, a rádió vagy a Ford SYNC rendszer. Amikor felkészült az indulásra, csak nyomja le a kuplungot vagy a gázpedált, és a motor automatikusan újraindul. az Auto Start-Stop különösen hatékony nagyvárosokban, ahol akár 10%-kal is csökkentheti a fogyasztást.

Lenyűgöző teljesítmény és pontosság

Kiváló üzemanyag-takarékosság és széndioxid-kibocsátás

Gyors, manuális sebességváltás

A hatsebességes manuális váltó nagy nyomatékot tesz lehetővé és könnyű, gördülékeny sebességváltást biztosít. Ráadásul az üzemanyag-takarékosságban is segít: egy kijelző mutatja a műszerfalon, mikor a legoptimálisabb sebességet váltani.

Gyors sebességváltás automata váltóval is

Az általában csak prémium sportautóknál elérhető automata kormányváltó elérhető az új Kuga hatsebességes automata és PowerShift váltós változatánál is. Váltson egy ujjmozdulattal! A váltó a kormánykeréken található, így el sem kell engednie.

A motor, amely a legszigorúbb követelményeknek is megfelel

Bármelyik motorváltozatot választja is, abban biztos lehet, hogy teljesíti az Euro 6-os követelményeket. Ez a benzines motoroknál azt jelenti, hogy kevesebb mint 1 g/km a szénmonoxidot, 0,1 g/km hidrokarbont és 0,06 g/km nitrogén-oxidot bocsát ki.

Ford PowerShift: gyors és üzemanyag-takarékos sebességváltás

Élvezze egyszerre az automata váltók kényelmét és a manuális váltók kezelhetőségét: ez a fejlett, hatsebességes váltó előre kiválasztja a következő fokozatot, így nem veszít a lendületből váltás közben sem. Az eredmény: villámgyors, gördülékeny sebességváltás.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.