Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Modell fotók

 • Ford Mondeo
 • Ford Mondeo
 • Ford Mondeo

Ford Mondeo

A Ford Mondeo stílusos, feltűnő, modern megjelenése dinamikus formavilágot alkot: markáns külsejével egyértelműen közvetíti az autó kiemelkedő teljesítményét.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Dinamikus formavilág

Stílusos, feltűnő megjelenése dinamikus formavilágot alkot

Ford Dinamikus LED technológia

A számos innováció egyike a Ford Dynamic LED technológia, melynek köszönhetően a kanyarokban is jól láthatunk, hiszen a fényszórók a kormánnyal együtt elfordulnak, így világítva meg az utat.

Légzsákkal ellátott biztonsági övek

További kiemelkedő újítás a speciális, hátsó biztonsági öv, amely a két szélső hátsó ülésen utazók számára eddig nem tapaszalt szintű légzsákos védelmet biztosít.

Lélegzetelállító szépség, lenyűgöző teljesítmény

Az új Mondeo simulékony vonalai hatékonyabban hasítják a levegőt mint valaha. A trapéz alakú légbeömlő aktív hűtőrács lamellákat rejt, melyek azáltal javítják az aerodinamikát és az üzemanyag-fogyasztást, hogy zárt helyzetbe állnak, amikor a motornak nincs szüksége hűtésre. Az áramvonalas hátsó oldalelemek pedig csökkentik a turbulenciát és ezáltal növelik a stabilitást. Tovább javul az üzemanyag-fogyasztás is, ha az autót egy Ford EcoBoost motor hajtja, mely ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a nagyobb térfogatú motorok, de jelentősen gazdaságosabban és alacsonyabb károsanyag- kibocsátás mellett.

Külső

A jármű kialakítása túlmutat a puszta esztétikumon

Garantáltan nem akar majd kiszállni

A hangelnyelő anyagoknak köszönhetően a belső tér a harmónia szigetévé válik és a tágas tér érzését még inkább kihangsúlyozza a panorámatető (választható); a beáramló fény pedig megcsillan a finom króm részleteken. Új felszereltségi elem az első üléseken a masszázs funkció, mellyel felélénkítheti fáradt izmait. A 4 irányban elektromosan állítható kormányoszlop megkönnyíti a be- és kiszállást, továbbá, csakúgy mint a vezetőülés, rendelkezik memória funkcióval, mely 4 különböző beállítást képes eltárolni, így nem kell állítgatnia sem az ülést, sem a kormányállást, ha Ön előtt más vezette az autót. (Választható a Titanium és Titanium Hybrid modelleknél)

Ford Mondeo hírek

Hírek, bemutatók a Ford Mondeo modellről

Ma Brüsszelben bemutatkozik a megújult Ford Mondeo Hybrid

 • Dátum: 2019 jan. 18
 • Bemutató

A Ford ma bemutatta az elegáns, új külső-belső dizájnelemekkel megújított, és a most először látható új, hibrid hajtású kombival kiegészített Mondeo-családot.

A Ford két modellel gyarapítja a Team Sky flottáját

 • Dátum: 2018 jan. 22
 • Érdekes

A híres Tour de France versenyen aratott győzelem és a legjobb kerékpárcsapat címmel járó, sikeres évad után a Team Sky most arra összpontosít, hogy még tovább tökéletesítse teljesítményét.

A Ford megépítette a világ legszörnyűbb országútját

 • Dátum: 2016 ápr. 4

Azt hiszi, hepehupás utakon jár? Akkor próbálja ki a világ legszörnyűbb útszakaszát, a kátyúk, macskakövek és fekvőrendőrök pokoli kombinációját!

Számos modelljéhez mutatott be sport felszereltséget a Ford

 • Dátum: 2015 máj. 26
 • Bemutató

A Genfi Autószalon alkalmával a Ford kibővíti sportos, dinamikus európai modellkínálatát: először látható Európában a vadonatúj, sportos Edge S SUV, és bemutatkozik a vadonatúj S MAX S és a Mondeo Titanium X.

Bemutatták Amerika legújabb rendőrautóját

 • Dátum: 2015 máj. 11
 • Érdekes

Az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb darabszámban értékesített járőrautója, a Ford Police Interceptor készen áll, hogy idén nyártól újra az utcákat rója.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.