Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Hybrid - Ford Mondeo

Az új Ford Mondeo Hybrid kombit két energiaforrás hajtja

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Egy hagyományos, egy elektromos motor

A rendszer automatikusan vált

Vezessen okosabban

Vezessen okosabban

A Ford SmartGauge rendszere az EcoGuide funkcióval kombinálva forradalmi dizájnnal és intuitív felhasználói felülettel segíti a hatékonyabb vezetéshez. A műszerfalon található, nagyfelbontású LCD-képernyők olyan valós idejű adatokat szolgáltatnak, mint például az üzemenyagszint vagy az akkumulátor töltöttségi szintje. A képernyőn látható animációk segítségével pedig figyelemmel követheti, hogy mikor vezet a leghatékonyabban.

Töltsön vezetés közben

Töltsön vezetés közben

Az új, hybrid Mondeóban található okos műszaki megoldásoknak köszönhetően nincs szükség az autó töltésére, hiszen a visszatápláló fékrendszer áramfejlesztés céljából begyűjti a fékezés közben alapvetően elvesző energiát, és a nagyfeszültségű akkumulátorok töltésére fordítja. Ráadásul a benzinmotor egy olyan generátort is hajt, amely szintén energiával tölti fel az akkumulátort.

Üzemanyagot és pénzt takaríthat meg

Üzemanyagot és pénzt takaríthat meg

Intelligens dizájn, okos technológiák és precíziós tervezés gondoskodik a hybrid elektromos járművek minden előnyének kihasználásáról. A hybrid technológia magától tudja, hogy mikor érdemes benzinesről elektromos hajtásra váltani. Ennek eredménye az egyenletes teljesítmény, az izgalmas vezetési élmény és a mindössze 4,2 l/100 km-es fogyasztás.

Feltűnő dizájn

Feltűnő dizájn

Az új Ford Mondeo hybridet úgy terveztük , hogy mindenhol feltűnő látványt nyújtson. A letisztult, szép vonalak erőteljes vizuális megjelenést biztosítanak. A króm hűtőrácsok és a 18”-as könnyűfém keréktárcsák pedig olyan modern látványvilággal szolgálnak, amely tökéletesen illik a fejlett, hybrid motorhoz.

Élvezze a hybrid technológia előnyeit

Ahogy az egy technológiailag ennyire fejlett autóhoz illik, a Mondeo hybrid hajtással is elérhető. Az elektromos és benzines hajtás előnyeit kombinálva a Mondeo Hybriddel egyszerre élvezheti az elképesztően gazdaságos működést, valamint a hihetetlen teljesítményt és vezetési élményt. Ráadásul Fékenergia-visszanyerés, innovatív Fékasszisztens és más intelligens technológiák is segítik Önt, hogy az autóból mindig a maximumot hozhassa ki.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.