Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Hybrid - Ford Mondeo

Az új Ford Mondeo Hybrid kombit két energiaforrás hajtja

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Egy hagyományos, egy elektromos motor

A rendszer automatikusan vált

Vezessen okosabban

A Ford SmartGauge rendszere az EcoGuide funkcióval kombinálva forradalmi dizájnnal és intuitív felhasználói felülettel segíti a hatékonyabb vezetéshez. A műszerfalon található, nagyfelbontású LCD-képernyők olyan valós idejű adatokat szolgáltatnak, mint például az üzemenyagszint vagy az akkumulátor töltöttségi szintje. A képernyőn látható animációk segítségével pedig figyelemmel követheti, hogy mikor vezet a leghatékonyabban.

Töltsön vezetés közben

Az új, hybrid Mondeóban található okos műszaki megoldásoknak köszönhetően nincs szükség az autó töltésére, hiszen a visszatápláló fékrendszer áramfejlesztés céljából begyűjti a fékezés közben alapvetően elvesző energiát, és a nagyfeszültségű akkumulátorok töltésére fordítja. Ráadásul a benzinmotor egy olyan generátort is hajt, amely szintén energiával tölti fel az akkumulátort.

Üzemanyagot és pénzt takaríthat meg

Intelligens dizájn, okos technológiák és precíziós tervezés gondoskodik a hybrid elektromos járművek minden előnyének kihasználásáról. A hybrid technológia magától tudja, hogy mikor érdemes benzinesről elektromos hajtásra váltani. Ennek eredménye az egyenletes teljesítmény, az izgalmas vezetési élmény és a mindössze 4,2 l/100 km-es fogyasztás.

Feltűnő dizájn

Az új Ford Mondeo hybridet úgy terveztük , hogy mindenhol feltűnő látványt nyújtson. A letisztult, szép vonalak erőteljes vizuális megjelenést biztosítanak. A króm hűtőrácsok és a 18”-as könnyűfém keréktárcsák pedig olyan modern látványvilággal szolgálnak, amely tökéletesen illik a fejlett, hybrid motorhoz.

Élvezze a hybrid technológia előnyeit

Ahogy az egy technológiailag ennyire fejlett autóhoz illik, a Mondeo hybrid hajtással is elérhető. Az elektromos és benzines hajtás előnyeit kombinálva a Mondeo Hybriddel egyszerre élvezheti az elképesztően gazdaságos működést, valamint a hihetetlen teljesítményt és vezetési élményt. Ráadásul Fékenergia-visszanyerés, innovatív Fékasszisztens és más intelligens technológiák is segítik Önt, hogy az autóból mindig a maximumot hozhassa ki.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.