Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Ford Mondeo

Kényelem és praktikum

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Okos technológiákkal és intelligens dizájn

Hogy minden egyes utazás élmény legyen

A praktikum és gazdaságosság találkozása

A legtöbb hybrid jármű esetén a nagy méretű akkumulátor behelyezésével a csomagtér jelentős részének búcsút kell inteni. Az okos mérnöki megoldásoknak és az intelligens dizájnnak köszönhetően azonban a Ford Mondeo Hybrid kombiban annyi hely van, amennyi csak szükséges. A csomagtér több mint 403 liter, ráadásul teljesen sík, ami megkönnyíti a csomagok be- és kipakolását, valamint elhelyezését. A Mondeo minden négyzetcentiméterét úgy terveztük meg, hogy egy sokoldalú és gazdaságos hybrid járművet hozzunk létre.

Ford SYNC 3

A Ford SYNC 3 szoftverünk legújabb változata. Gyorsabb és könnyebben használható, hiszen még több funkcióval láttuk el, ráadásul hangutasításokkal is vezérelhető. Az új felület a könnyebb használat érdekében nagyobb gombokkal rendelkezik, a színes érintőképernyő pedig az okostelefonoknál már használt ujjmozdulatokkal is irányítható. A SYNC 3 az AppLink, az Apple CarPlay és az Android Auto applikációkkal is kompatibilis, amelyek segítségével okostelefonja értesítéseit az autó érintőképernyőjére varázsolhatja.

MyKey rendszer

Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

Esőérzékelős ablaktörlők

Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint nedvességet érzékelnek a szélvédőjén, majd automatikusan beállítják a sebességüket, hogy megbirkózzanak bármivel, amit az időjárás Önre zúdít. Válasszon a különböző érzékenységi szintek közül, melyekkel meghatározhatja, milyen összegyűlt csapadékmennyiség hatására induljon az ablaktörlés.

MyKey rendszer

A MyKey segítségével beállítható a jármű maximális sebessége, a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztetés, sőt még az audiorendszer hangereje is. Ennek a megoldásnak köszönhetően aggodalom nélkül átengedheti autóját barátjának vagy családtagjának, hiszen a Ford MyKey kulcsra ráprogramozhatók a jármű kívánt beállításai. Saját magának pedig megtarthat egy korlátozások nélküli, „rendszergazda” kulcsot.

További kényelmi funkciók

A kényelmesebb mindennapokért

Kézhasználat nélküli csomagtérajtó

Ha teli kezekkel érkezik az autóhoz, akkor is könnyen kinyithatja a csomagtérajtót. Elég, ha elhúzza a lábát a hátsó lökhárító alatt, és a csomagtérajtó automatikusan kinyílik vagy bezáródik. Ráadásul még azt is beállíthatja, hogy milyen magasra szeretné nyitni a csomagtartóajtót.

MultiContour ülések

Válassza a teljesen állítható MultiContour üléseket az első ülésekhez! Kialakításuknak köszönhetően tökéletesebb támaszt nyújtanak az emberi test számára, sőt a masszázsfunkciónak köszönhetően a hosszú utazások alatt is felfrissülten vezethet.

Automatikus tükrök

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Automata klímaberendezés

A választható automata klímaberendezéssel mindössze az Önnek megfelelő hőmérsékletet kell kiválasztania, amit aztán a rendszer fejlett klímaberendezésének köszönhetően automatikusan szinten tart.

Innovatív központi kezelőfelület

Korszerű, multifunkciós központi kezelőfelület, amely segítségével egy helyről irányíthatja a jármű minden rendszerét. A funkciókat a képernyőn követheti nyomon, ráadásul a kormányról is irányíthatja azokat.

Panorámatető

Az elektromos működtetésű napfényroló egy gombnyomásra kinyílik, és lehetővé teszi a természetes fény beáramlását a panorámatetőn keresztül.

Konnektorok

A két, 12V-os konnektoron kívül egy további, 230V-osat is választhat: kiváló megoldás digitális eszközei töltéséhez, további adapterek nélkül.

Zenehallgatás

Válassza a fejlett Sony DAB navigáció rendszert 12 hi-fi hangszóróval.

Hangulatvilágitás

A Hangulatvilágítás segítségével ízléses és kifinomult világítást választhat az éjszakai utazáshoz.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.