Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Ford Mondeo

Az erő és hatékonyság kombinációja

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Elképesztő teljesítmény

Pontos kormányozhatóság

Gyors sebességváltás

Általában csak a drága sportautóknál megszokott megoldás, de már a Mondeóban is elérhető a kormányra szerelt sebességváltó kapcsoló. Ez az autóversenyek világából származó technológia egy könnyed ujjmozdulattá egyszerűsíti a sebességváltást. Ráadásul, mivel a kapcsolók a kormányon vannak, még kanyarodás közben is könnyen elérhetők.

Még jobb aerodinamika

Az Aktív hűtőrács lamellák funkciója, hogy lassú haladás esetén, a motor hűtése érdekében a szellőzők nyitott állapotban legyenek, míg gyorsulás után automatikusan lezárjanak, így csökkentve a légellenállást és növelve az üzemanyag-hatékonyságot. Hosszú távon ez a technológia számottevő különbséget eredményez a fogyasztásban.

Még hatékonyabb töltés

A hagyományos rendszerekkel ellentétben a Fékenergia visszanyerés technológia csak akkor tölti az akkumulátort, amikor annak igazán szüksége van rá. Ennek segítségével még több üzemanyagot takaríthat meg és csökkentheti károsanyag-kibocsátását.

Manuális váltó a megfelelő motorhoz

Két 6-sebességes manuális váltó érhető el: az egyik a 1.5 literes EcoBoost motorhoz, a másik pedig a 2.0 literes EcoBlue motorhoz.

Hozza ki a legtöbbet a motorból

Az EcoBoost benzines motor a közvetlen üzemanyag-befecskendezést kombinálja a turbofeltöltéssel, amelynek eredménye a kiemelkedő teljesítmény és az üzemanyagbarát fogyasztás. Az 1.5 literes EcoBoost 165 LE-vel rendelkezik és megfelel az Euro Stage 6D Temp kibocsátási előírásoknak.

Dízelopciók

A dízelt részesíti előnyben? Ismerje meg széles nyomatékválasztékunkat! 120 LE, 150 LE, 190 LE? Mindegyik a legújabb technológiákat alkalmazza a még nagyobb teljesítmény, nyomaték és gazdaságosság érdekében, ráadásul megfelelnek az Euro Stage 6.2 emissziós előírásoknak.

Használjon kevesebb üzemanyagot

A rendszer képes automatikusan leállítani a közlekedési lámpánál vagy dugóban várakozó, üresbe tett jármű motorját. Természetesen az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a klíma, a rádió és a Ford SYNC rendszer, továbbra is működnek. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra működésbe lép.

Kifinomult és stílusos forgatható váltógomb

Az automata váltóval és EcoBlue motorral rendelkező autókban a hagyományos váltókat a forgatható váltógomb váltja fel. Ezzel egy új, korszerűbb váltót helyezhet az irányítása alá, továbbfejlesztett gyorsulási és szuper-könnyed sebességváltási lehetőségekkel. Letisztultabb dizájnnal rendelkezik, ráadásul tágasabb utasteret eredményez.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.