Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Mustang Mach 1

Teljesítmény mindenek felett

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Precíz és megbízható irányítás

Bemutatjuk az új Ford Mustang Mach 1 limitált kiadású változatát, az európai Mustang sorozat legerősebb és legjobban felszerelt típusát, ami precíz és megbízható irányítást nyújt minden körülmények között. A precízen beállított alváz a nagyobb stabilitás és hatékonyabb irányítás érdekében merevebb lengőkarokat és első felfüggesztést kapott, a speciálisan kalibrált elektromos szervokormány (EPAS) pedig gyorsabb kormányreakciót biztosít.

Összetéveszthetetlen külső

Az új Mustang Mach 1 minden részletén érződik a teljesítményorientált tervezés.  A többi Mustangnál is aerodinamikailag jobb kialakítása nagyobb leszorítóerőt biztosít a járműnek. A tekintélyt parancsoló, új hűtőrács hatékonyabb hűtéssel járul hozzá a teljesítményéhez. A Mustang versenyautós karakterét látványosan hangsúlyozzák a jellegzetes szaténfekete oldalsó és motorháztető-csíkok, az exkluzív Michelin gumiabroncsokkal felszerelt, 19"-os Tarnished Dark könnyűfém keréktárcsák.

Egyedülállóan stílusos beltér

Stílus, kényelem, teljesítmény - a Mustang Mach 1 tervezése során szem előtt tartott legfontosabb követelmények. Belül a jellegzetes Mach 1 csíkokkal díszített, prémium minőségű, bőr sportülések, fényes betéttel dekorált, egyedi sötét hatású műszerfal, stílusos, fehér, golyó alakú sebességváltó gomb és egy limitált kiadású Mach 1 embléma teszi összetéveszthetetlenül egyedivé az autót. Menet közben a legfontosabb információk kényelmesen és gyorsan áttekinthetők a 12,3"-os digitális műszerfalon, a járműbe épített intelligens vezetéstámogató technológiák pedig a vezetési élményt fokozzák.

Pályára született

A Mach 1 ugyan mindenféle útviszonyok között remekül teljesít, speciális teljesítményfokozó fejlesztéseivel azonban ez a rendkívüli autó az autópályákon érzi magát igazán elemében. A fékrásegítő gyorsabb fékezést biztosít. Az extra motorolajnak, a sebességváltóolajnak és a hátsó olajhűtőknek köszönhetően a jármű teljesítménye a hosszabb autópályaszakaszokon sem csökken. A korszerűsített légterelő rendszer javítja a légáramlást.  Track  üzemmódba állítva a rendszer a motorparaméterek, a gázadás, a kormányreakciók, a tapadás és a stabilitási beállítások finomhangolásával optimalizálja az autó teljesítményét.

Lenyűgöző teljesítmény

A 6 sebességes manuális, vagy 10 sebességes automata váltós változatban kapható Mustang Mach 1 lélegzetelállító sebességet és gyorsulást biztosít az autópályákon vagy bárhol máshol. A speciálisan kalibrált 5 literes V8-as motor 7000-es fordulatszámon 464 lóerős teljesítményt ad le, 4600-as fordulatszámon pedig 529 Nm nyomatékra képes.

A jármű külsején végrehajtott fejlesztések, az egyedi kialakítású orr-rész, az új oldalfalak és a hátsó spoiler a Mach 1 aerodinamikai tulajdonságait javítják. A Mustang Mach 1 választható vezetési üzemmódjaival – Normal, Sport és Track – kényelmesen és egyszerűen változtathatja meg a jármű vezetési tulajdonságait.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.