Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Új Ford Mustang Mach-E

Új Ford Mustang Mach-E

A Mustang Mach-E a szabadság megtestesítője, amelyet ikonikus státuszából eredő szenvedélyünk ihletett. Készüljön fel arra, hogy újra és újra beleszeret a vezetésbe!

Összekerékhajtás

Összekerékhajtás

Az első és a hátsó tengelyen elhelyezett elektromos motor növeli a teljesítményt, és segít megbirkózni a nehezebb vezetési körülményekkel.

Tágas belső

Tágas belső

Tágas belső tér, melyben minden utas kényelmesen elfér, és mindenki egyformán élvezheti a kilátást a hatalmas panorámatetőn keresztül.

Mindent elbír

Mindent elbír

Akár túrafelszerelését, akár a heti bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér biztosít sokoldalú tárhelyet.

A szabadság vibrálása

100 km/h kevesebb mint 5mp alatt

Ez a Mustang ereje elektromos teljesítménnyel és akár 830 Nm forgatónyomatékkal újratervezve, amely méltó az ikonikus Mustang emblémához.

Saját vezetési asszisztens

A Mustang Mach-E számos modern vezetéstámogató technológiát alkalmaz.

Teljes körültekintés

Teljes körültekintés

A 360 fokos kamera segít környezetének alaposabb áttekintésében. Ez a technológia négy kamerát használ a jármű egyes pontjain elhelyezve, és a kamerák képeit a következő generációs SYNC képernyőn keresztül jeleníti meg, hogy Ön átfogó képet kaphasson a Mustang Mach-E körüli környezetről.

Stop and Go

Stop and Go

A Stop and Go automatikával ellátott Adaptív sebességtartó automatika segítségével fenntarthatja az előre beállított követési távolságot. Ez forgalmi dugóban akár az autó megállásához is vezethet, majd automatikusan visszagyorsíthat az előre beállított utazási sebességre.

Adja át a parkolást autójának

Adja át a parkolást autójának

Az Intelligens Aktív ki/-beparkolást segítő automatika azonosítja a megfelelő merőleges vagy párhuzamos teret, majd könnyedén be- vagy kikormányozza az autóját. A hátrameneti és az oldalsó parkolást segítő szenzorok hangjelzést adnak, ha Ön túl közel kerül a környezetében lévő tárgyakhoz.

Fedezze fel az intuitív technológiát

A következő generációs Ford SYNC rendszerünk az Ön igényeire tervezett vezetési élményt nyújt. Ez a csatlakoztatott integrált rendszer teszi lehetővé a Mustang Mach-E meghajtójának személyre szabását és frissítését közvetlenül mobileszközéről vagy asztali gépéről. A további funkciók közül kiemelkedik a felhőalapú navigációs rendszer, valamint a modemalapú vezeték nélküli frissítések. A hangparancsok és a 15,5 hüvelykes érintőképernyő segítségével rendkívül egyszerű a kapcsolatfelvétel a következő generációs SYNC rendszerrel. A maximális kényelmet szolgáló extrák teszik még élvezetesebbé az utat, mint például a vezeték nélküli Apple CarPlayTM vagy Android AutoTM kompatibilitás és Wi-Fi-szolgáltatás.

Jármű-hozzáférési lehetőségek

A Mustang Mach-E Egyszerű és biztonságos

Az Ön telefonja a kulcs

Az Ön telefonja a kulcs

A Mustang Mach-E-hez nem szükséges hagyományos kocsikulcsot használnia. Az autó érzékeli, ha Ön a közelében tartózkodik, csatlakozik a telefonjához, automatikusan kinyitja az ajtókat, és lehetővé teszi a jármű könnyű elindítását.

Kifinomult és elegáns

Kifinomult és elegáns

Áramvonalas megjelenése megtévesztő, amíg meg nem közelíti. Amikor a Mach-E felismeri Önt, egy világító gomb jelenik meg - majd egy egyszerű érintéssel kinyithatja az ajtót. Az autó azt is érzékeli, hogy Ön mikor száll ki belőle, és bezárja önmagát.

Intézze otthon a töltést

A Ford VariPower otthoni töltőkábel az alapfelszereltségű Mustang Mach-E tartozéka. Az otthoni töltés egyszerűen és hatékonyan biztosítja, hogy járműve mindig készen álljon. Egyszerű, akár egy mobil csatlakoztatása, és a FordPass alkalmazással még a töltést is távirányítással ütemezheti. Alternatív megoldásként a Ford Connected Wallbox nagyobb kényelmet és gyorsabb töltési időt biztosít, mint a normál otthoni aljzatok. 

A kutatási eredmények alapján az elektromos járművek töltésének akár 95%-a otthon vagy a munkahelyen történik, és valószínűleg ez a legolcsóbb töltési megoldás, különösképpen, ha a munkáltatója ingyenes töltést kínál a munkahelyén. Egy teljesen elektromos SUV tulajdonosaként számos otthoni és köztéri feltöltési megoldás közül választhat. (Forrás: 2018-as tanulmány a közlekedésről és a környezetvédelemről, A köztéri elektromos járművek töltési infrastruktúrájának kiépítése az EU-ban)

Töltés útközben

A Mustang Mach-E 10,5 kW-os beépített töltőjével mind váltóáramú, mind egyenáramú töltésre alkalmas. Egyenáramú gyorstöltővel hamarabb tölt, ami akár 150 kW (115 kW szabványos hatótávolságú akkumulátor esetén) vezérelt gyorsulást tesz lehetővé. Így mindössze 10 perc alatt 93 km hatótávval töltheti fel autóját egy nagyteljesítményű töltőállomáson (bővített kapacitású akkumulátor esetén).

A Ford az IONITY alapító partnere: ez egy dinamikusan növekvő, nagy teljesítményű töltőhálózat Európa-szerte, amely 2020 végére 400 töltőállomást fog létesíteni a főbb európai autópályákon.

Válassza az eletromos hajtást

És élvezze ki az előnyöket

Állami támogatás

Állami támogatás

A kormány a hibrid és elektromos autók vásárlásához a vételár 21%-ig, de maximum 1,5 millió forint erejéig állami támogatást nyújt. A támogatás csak a 20 millió Ft bruttó vételárat meg nem haladó gépjárművekre igényelhető.

Üzemanyag költsége

Üzemanyag költsége

Egy tipikus megtakarítás összege 427.820 Ft, ami évi 20 000 km futásteljesítmény, 7,7 L/100 km üzemanyagfogyasztás, 380 Ft/liter üzemanyagköltség, 45 Ft/kWh háztartási villamosenergia-költség és otthoni töltés mellett értendő.

Olcsóbb parkolás

Olcsóbb parkolás

A zéró kibocsátású járművekre kedvezményes dugódíjak érvényesek. Kérjük, a vonatkozó szabályokkal kapcsolatban a helyi hatóságok weboldalain tájékozódjon.

Céges autók

Céges autók

Amennyiben teljesen elektromos autókat választ, a céges autók használatára vonatkozó a természetbeni juttatások adókulcsa 2020-ban 0%, míg egy hasonló, nem elektromos jármű esetén ez akár 30% vagy több is lehet.

Ford Mustang Mach-E hírek

Hírek, bemutatók a Ford Mustang Mach-E modellről

Az autónk szól, ha ideje felhívni anyut

Az autónk szól, ha ideje felhívni anyut

 • Dátum: 2020 szept. 15
 • Bemutató

Idővel sok autótulajdonos olyan jól kiismeri az autóját, mintha régi barátok lennének. De vajon az autóink mennyire ismernek minket?

A Mustang Mach-E 1400 új dimenziót nyit a versenyzésben

A Mustang Mach-E 1400 új dimenziót nyit a versenyzésben

 • Dátum: 2020 júl. 27
 • Bemutató

A Ford bemutatja a Mustang Mach-E 1400 tisztán elektromos hajtású aszfaltrakétát, ami bebizonyítja, micsoda teljesítmény hozható ki egy autóból, egyetlen csepp benzin elégetése nélkül.

Ford Mustang Mach-E Cyber Orange színárnyalat

Ford Mustang Mach-E Cyber Orange színárnyalat

 • Dátum: 2020 jún. 11
 • Érdekes

Milyen üzenetet hordozhat egy szín? Ha a narancssárgáról, vagyis a Ford Mustang egyik legnépszerűbb fényezéséről van szó, akkor nagyon is sokat.

10 dolog, amit érdemes tudni a Ford Mustang Mach-E modellről

10 dolog, amit érdemes tudni a Ford Mustang Mach-E modellről

 • Dátum: 2020 ápr. 15

10 érdekesség, amit érdemes tudni az új, tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E modellel kapcsolatban.

A Ford felgyorsítja az elektromos hajtások bevezetését

A Ford felgyorsítja az elektromos hajtások bevezetését

 • Dátum: 2020 febr. 14
 • Bemutató

A Ford, a vadonatúj Mach-E első nyilvános bemutatóján, Ford ‘Go Electric’ rendezvényén bejelentette, hogyan fest majd az elektromos mobilitásra alapozott Ford jövő.

Így készült a Mustang Mach-E

Így készült a Mustang Mach-E

 • Dátum: 2019 nov. 28
 • Érdekes

A Ford a napokban mutatta be a Mustang Mach-E modellt, most pedig az "Így készült a Mustang Mach-E" rövidfilmben osztja meg az új SUV születésének történetét.

Íme a tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E

Íme a tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E

 • Dátum: 2019 nov. 19
 • Bemutató

A legendás modellt új korszakba röpítő Mustang Mach-E egy vadonatúj, tisztán elektromos hajtású SUV, amely ugyanazt a szabad szellemet testesíti meg, mint a világ legkelendőbb sportkupéja.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.