Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Új Ford Mustang Mach-E

Új Ford Mustang Mach-E

A Mustang Mach-E a szabadság megtestesítője, amelyet ikonikus státuszából eredő szenvedélyünk ihletett. Készüljön fel arra, hogy újra és újra beleszeret a vezetésbe!

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Összkerékhajtás

Az első és a hátsó tengelyen elhelyezett elektromos motor növeli a teljesítményt, és segít megbirkózni a nehezebb vezetési körülményekkel.

Tágas belső

Tágas belső tér, melyben minden utas kényelmesen elfér, és mindenki egyformán élvezheti a kilátást a hatalmas panorámatetőn keresztül.

Mindent elbír

Akár túrafelszerelését, akár a heti bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér biztosít sokoldalú tárhelyet.

A szabadság vibrálása

100 km/h kevesebb mint 5mp alatt

Ez a Mustang ereje elektromos teljesítménnyel és akár 830 Nm forgatónyomatékkal újratervezve, amely méltó az ikonikus Mustang emblémához.

Saját vezetési asszisztens

A Mustang Mach-E számos modern vezetéstámogató technológiát alkalmaz.

Teljes körültekintés

A 360 fokos kamera segít környezetének alaposabb áttekintésében. Ez a technológia négy kamerát használ a jármű egyes pontjain elhelyezve, és a kamerák képeit a következő generációs SYNC képernyőn keresztül jeleníti meg, hogy Ön átfogó képet kaphasson a Mustang Mach-E körüli környezetről.

Stop and Go

A Stop and Go automatikával ellátott Adaptív sebességtartó automatika segítségével fenntarthatja az előre beállított követési távolságot. Ez forgalmi dugóban akár az autó megállásához is vezethet, majd automatikusan visszagyorsíthat az előre beállított utazási sebességre.

Adja át a parkolást autójának

Az Intelligens Aktív ki/-beparkolást segítő automatika azonosítja a megfelelő merőleges vagy párhuzamos teret, majd könnyedén be- vagy kikormányozza az autóját. A hátrameneti és az oldalsó parkolást segítő szenzorok hangjelzést adnak, ha Ön túl közel kerül a környezetében lévő tárgyakhoz.

Fedezze fel az intuitív technológiát

A következő generációs Ford SYNC rendszerünk az Ön igényeire tervezett vezetési élményt nyújt. Ez a csatlakoztatott integrált rendszer teszi lehetővé a Mustang Mach-E meghajtójának személyre szabását és frissítését közvetlenül mobileszközéről vagy asztali gépéről. A további funkciók közül kiemelkedik a felhőalapú navigációs rendszer, valamint a modemalapú vezeték nélküli frissítések. A hangparancsok és a 15,5 hüvelykes érintőképernyő segítségével rendkívül egyszerű a kapcsolatfelvétel a következő generációs SYNC rendszerrel. A maximális kényelmet szolgáló extrák teszik még élvezetesebbé az utat, mint például a vezeték nélküli Apple CarPlayTM vagy Android AutoTM kompatibilitás és Wi-Fi-szolgáltatás.

Jármű-hozzáférési lehetőségek

A Mustang Mach-E Egyszerű és biztonságos

Az Ön telefonja a kulcs

A Mustang Mach-E-hez nem szükséges hagyományos kocsikulcsot használnia. Az autó érzékeli, ha Ön a közelében tartózkodik, csatlakozik a telefonjához, automatikusan kinyitja az ajtókat, és lehetővé teszi a jármű könnyű elindítását.

Kifinomult és elegáns

Áramvonalas megjelenése megtévesztő, amíg meg nem közelíti. Amikor a Mach-E felismeri Önt, egy világító gomb jelenik meg - majd egy egyszerű érintéssel kinyithatja az ajtót. Az autó azt is érzékeli, hogy Ön mikor száll ki belőle, és bezárja önmagát.

Intézze otthon a töltést

A Ford VariPower otthoni töltőkábel az alapfelszereltségű Mustang Mach-E tartozéka. Az otthoni töltés egyszerűen és hatékonyan biztosítja, hogy járműve mindig készen álljon. Egyszerű, akár egy mobil csatlakoztatása, és a FordPass alkalmazással még a töltést is távirányítással ütemezheti. Alternatív megoldásként a Ford Connected Wallbox nagyobb kényelmet és gyorsabb töltési időt biztosít, mint a normál otthoni aljzatok. 

A kutatási eredmények alapján az elektromos járművek töltésének akár 95%-a otthon vagy a munkahelyen történik, és valószínűleg ez a legolcsóbb töltési megoldás, különösképpen, ha a munkáltatója ingyenes töltést kínál a munkahelyén. Egy teljesen elektromos SUV tulajdonosaként számos otthoni és köztéri feltöltési megoldás közül választhat. (Forrás: 2018-as tanulmány a közlekedésről és a környezetvédelemről, A köztéri elektromos járművek töltési infrastruktúrájának kiépítése az EU-ban)

Töltés útközben

A Mustang Mach-E 10,5 kW-os beépített töltőjével mind váltóáramú, mind egyenáramú töltésre alkalmas. Egyenáramú gyorstöltővel hamarabb tölt, ami akár 150 kW (115 kW szabványos hatótávolságú akkumulátor esetén) vezérelt gyorsulást tesz lehetővé. Így mindössze 10 perc alatt 93 km hatótávval töltheti fel autóját egy nagyteljesítményű töltőállomáson (bővített kapacitású akkumulátor esetén).

A Ford az IONITY alapító partnere: ez egy dinamikusan növekvő, nagy teljesítményű töltőhálózat Európa-szerte, amely 2020 végére 400 töltőállomást fog létesíteni a főbb európai autópályákon.

Válassza az eletromos hajtást

És élvezze ki az előnyöket

Állami támogatás

A kormány a hibrid és elektromos autók vásárlásához a vételár 21%-ig, de maximum 1,5 millió forint erejéig állami támogatást nyújt. A támogatás csak a 20 millió Ft bruttó vételárat meg nem haladó gépjárművekre igényelhető.

Üzemanyag költsége

Egy tipikus megtakarítás összege 427.820 Ft, ami évi 20 000 km futásteljesítmény, 7,7 L/100 km üzemanyagfogyasztás, 380 Ft/liter üzemanyagköltség, 45 Ft/kWh háztartási villamosenergia-költség és otthoni töltés mellett értendő.

Olcsóbb parkolás

A zéró kibocsátású járművekre kedvezményes dugódíjak érvényesek. Kérjük, a vonatkozó szabályokkal kapcsolatban a helyi hatóságok weboldalain tájékozódjon.

Céges autók

Amennyiben teljesen elektromos autókat választ, a céges autók használatára vonatkozó a természetbeni juttatások adókulcsa 2020-ban 0%, míg egy hasonló, nem elektromos jármű esetén ez akár 30% vagy több is lehet.

Ford Mustang Mach-E hírek

Hírek, bemutatók a Ford Mustang Mach-E modellről

Megjelent az új Ford Mach-E rendőrautó

 • Dátum: 2021 szept. 20
 • Érdekes

A brit rendőrök komoly érdeklődéssel fogadták a Ford tisztán elektromos SUV-modelljét. Eddig összesen már 7 kapitányság tesztelte az új típust.

A Mustang Mach-E két új feltöltési rekordot is begyűjtött

 • Dátum: 2021 szept. 14
 • Innováció

A Mustang Mach-E immár háromszoros Guinness világcsúcstartó, miután két új feltöltési rekordot is begyűjtött az idén nyáron megszerzett trófeája mellé.

A Ford saját prémium parfümöt alkotott

 • Dátum: 2021 aug. 3
 • Érdekes

A Ford egy prémium parfümöt alkotott azok számára, akik vágynak ugyan a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E teljesítményére, ám a hagyományos benzinmotoros autók megszokott illatát is szeretik.

Hogyan alakította át egy új dizájn-szemlélet a kilátást a vezetőülésből?

 • Dátum: 2021 márc. 12
 • Érdekes

A Mustang Mach-E kabinja láttán azonnal kiderül, hogy ennek az autónak az utastere is egészen más, mint az eddigi Fordoké.

Egy új faj első példánya: Ford Mustang Mach-E

 • Dátum: 2020 dec. 10
 • Bemutató

A Ford kifejezetten elektromos hajtású, nulla károsanyag-kibocsátású modellje, a vadonatúj Mustang Mach-E 2021 harmadik negyedévében érkezik meg az magyar márkakereskedésekbe.

A Ford Mustang Mach-E mindenki arcára mosolyt csal

 • Dátum: 2020 okt. 12
 • Érdekes

A Ford mérnökcsapatai világszerte keményen dolgoztak azon, hogy a Mustang Mach‑E pontosan azt a hamisítatlan Mustang-élményt nyújtsa, amit a vásárlók elvárnak.

Az autónk szól, ha ideje felhívni anyut

 • Dátum: 2020 szept. 15
 • Bemutató

Idővel sok autótulajdonos olyan jól kiismeri az autóját, mintha régi barátok lennének. De vajon az autóink mennyire ismernek minket?

A Mustang Mach-E 1400 új dimenziót nyit a versenyzésben

 • Dátum: 2020 júl. 27
 • Bemutató

A Ford bemutatja a Mustang Mach-E 1400 tisztán elektromos hajtású aszfaltrakétát, ami bebizonyítja, micsoda teljesítmény hozható ki egy autóból, egyetlen csepp benzin elégetése nélkül.

Ford Mustang Mach-E Cyber Orange színárnyalat

 • Dátum: 2020 jún. 11
 • Érdekes

Milyen üzenetet hordozhat egy szín? Ha a narancssárgáról, vagyis a Ford Mustang egyik legnépszerűbb fényezéséről van szó, akkor nagyon is sokat.

10 dolog, amit érdemes tudni a Ford Mustang Mach-E modellről

 • Dátum: 2020 ápr. 15

10 érdekesség, amit érdemes tudni az új, tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E modellel kapcsolatban.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.