Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Új Ford Puma ST

Új Ford Puma ST

Az új Ford Puma ST az első olyan teljesítményorientált SUV kategóriás Ford az európai piacon, mely a Ford ST sorozatra jellemző lélegzetelállító vezetési élményét kínálja.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Vezetési élmény

Az új Ford Puma ST négyféle választható vezetési üzemmódot kínál: Normal, Eco, Sport és Track. Az egyes üzemmódok finomhangolják az autó teljesítményét a motorbeállítások, a gyorsítás, a kormányreakciók, a vonóerő és a stabilitás paramétereinek módosításával. A legfontosabb információk a 12,3"-os digitális műszerfalon is áttekinthetők.

Teljesítmény

A vezetés örömére terveztük. Az új Ford Puma ST a lélegzetelállító teljesítmény és a kivételes hatékonyság optimális ötvözetét kínálja. Az erős, 1,5 literes turbófeltöltős Ford EcoBoost motor 320 Nm nyomaték mellett 200 LE-t biztosít, és mindössze 6,7 másodperc gyorsítja fel az autót álló helyzetből 100 km/h sebességre.

Praktikum

A Puma ST raktere egy innovatív, új MegaBox alsó csomagteret is tartalmaz. A MegaBox nemcsak további 80 literes tárolóhelyet biztosít, és szükség esetén 115 cm magas tárgyak elhelyezésére is alkalmas, de vízálló szigeteléssel és leeresztő dugóval is rendelkezik, ami megkönnyíti a vízzel való tisztítást, így ideális átázott csizmák vagy sáros sportfelszerelések tárolására.

Élvezet vezetni

Kiváló hangzás, utasítások kézhasználat nélkül

Zene, ahogy annak szólnia kell

Egy zeneszámnak zenei ízléstől függetlenül úgy kell szólnia, ahogy azt az előadó elképzelte. A Ford Puma ST pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O segítségével. Ez a prémium minőségű, 575W-os, 10 hangszórós hangrendszer a hátsó válaszfalba épített mélysugárzót is tartalmaz, ezzel a Puma ST raktere nem csökken. A B&O hangmérnökei ezt a modern rendszert kifejezetten a Ford Puma ST számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Amint bekapcsolja, az utastér koncertteremmé változik, ahol kedvenc zenéit élvezheti.

SYNC3, kézhasználat nélkül

Az új Ford SYNC 3 zökkenőmentesen működik együtt okostelefonjával, így mindent könnyedén kézben tarthat a telefonhívásoktól át a műholdas navigációig - akár a 8"-os érintőképernyőn keresztül, akár végtelenül egyszerű hangutasításokkal (magyar nyelven jelenleg nem elérhető). Az AppLink programmal kezelheti a SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat, az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazással pedig úgy navigálhat okostelefonja funkciói között, mintha csak az okostelefonján tenné.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.