Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Új Ford Puma

Új Ford Puma

Arra tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a mai, modern életből. Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV formák és kifinomult hybrid motor: a Ford Puma megköveteli a figyelmet.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Aktuális ajánlatok

Ismerje meg aktuális új Ford Puma ajánlatainkat

Ford Puma 6.873.000 Ft-tól

Válasszon különleges ajánlatainkból!

Ford Puma autóinkat készletről, óriási kedvezménnyel vagy egyedi dizájnnal viheti el. Puma Titanium most akár 6.873.000 Ft-tól.

Ford személyautók bérlése

Bérelje cége igényeinek leginkább megfelelő Ford személyautót

Eljött az ideje, hogy új lendületet adjon vállalkozásának! Bérelje cége igényeinek leginkább megfelelő Ford személyautót.

Nem kéri az Ön figyelmét

Egyszerűen megköveteli azt

Élmény a vezetés

A Ford Pumában innovatív technológiai megoldások sora gondoskodik az egyedülálló vezetési élményről. A Testreszabható vezetési tulajdonságok és a Ford Co-Pilot360 vezetéstámogató rendszerek hatékony segítséget nyújtanak a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás során. Az Adaptív sebességtartó automatika, az Ütközésmegelőző rendszer és a Vészhelyzeti kormány asszisztens pedig folyamatosan szemmel tartják Ön előtt az utat és időben figyelmeztetnek az esetleges veszélyforrásokra.

Tökéletes egyensúly

Az új Ford Puma stílusos belterében kellemes tapintású bőrkárpit, kifinomult dizájn és részletekig átgondolt technológiai és formai megoldások fogadják az utasokat. Az első ülések kényelméről speciális deréktámasz és integrált masszázsfunkciók gondoskodnak, az egyedülálló vezetési élményért pedig innovatív technológiák és intelligens funkciók sora felel. 12,3"-os digitális műszerfal, külső alkalmazások futtatására is felkészített SYNC 3 információs- és szórakoztatóközpont fejlett, 8"-os érintőképernyővel és beépített FordPass Connect modemmel.

Előrelépés minden tekintetben

A Ford Puma már a tisztább, hybrid elektromos járművek új generációját képviseli. Kiváló teljesítményükkel, bámulatosan alacsony üzemanyagfogyasztásukkal és rendkívül kedvező CO2 kibocsátásukkal a Puma jövőbemutató, EcoBoost hybrid motorjai messze megelőzik a hagyományos, nem hybrid versenytársaikat.

Védelemre tervezték

A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt. Az új Ford Pumában ezért kifinomult vezetéstámogató rendszerek sora gondoskodik a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságáról.

Lendületes formák, dinamikus megjelenés

Az élet vibráló, változékony és sokkalta izgalmasabb. A vadonatúj Ford Puma tökéletesen megragadja ezt az életérzést. A terepjárók sportos energiáját a kompakt városi autók dinamikus kialakításával, valamint a prémium személyautók stílusos kifonomultságával ötvöző Ford Puma az automotív azonosságtudat új irányvonalát testesíti meg.

Ford Puma hírek

Hírek, bemutatók a Ford Puma modellről

A Ford és az M-Sport bemutatja az új Puma Rally1 WRC autót

 • Dátum: 2021 júl. 13
 • Érdekes

Az M-Sport Ford World Rally Team (WRT) ma leleplezte a Puma Rally1 rallyautót, ami 2022-től versenyez majd a FIA Rally Világbajnokság új és izgalmas elektromos korszakában.

Ford Puma ST Gold Edition: rajongóktól rajongóknak

 • Dátum: 2021 jún. 29
 • Bemutató

Az exkluzív, új Ford Puma ST Gold Edition majdnem 275.000 szavazat alapján készült, amelyek a közösségi oldalakon keresztül érkeztek

Állati jótékonysági ötlettel rukkolt elő a Ford

 • Dátum: 2020 dec. 17
 • Érdekes

Idén a Mikulás segítőjeként a Ford Magyarország vállalta, hogy segít egy olyan Heves megyei faluba is mesekönyvet juttatni, ahol sem könyvtár, sem könyvesbolt nincs.

A Ford bővítette az új Puma kínálatát

 • Dátum: 2020 máj. 28
 • Bemutató

A Ford új motor- és felszereltség-változatokkal bővítette az új Puma kínálatát, így az SUV-ihletésű kompakt crossover vásárlói minden eddiginél szélesebb palettáról választhatnak.

Új technológia segít elkerülni a magas padkát és az árkokat

 • Dátum: 2020 márc. 17
 • Innováció

a Ford egy új technológiája, az Útpadka Érzékelő figyeli a jármű előtti útszakaszt, és szükség esetén finoman visszakormányozza az autót a helyes nyomvonalra.

A Ford felgyorsítja az elektromos hajtások bevezetését

 • Dátum: 2020 febr. 14
 • Bemutató

A Ford, a vadonatúj Mach-E első nyilvános bemutatóján, Ford ‘Go Electric’ rendezvényén bejelentette, hogyan fest majd az elektromos mobilitásra alapozott Ford jövő.

Magyarországra is megérkezett az új Ford Puma

 • Dátum: 2020 jan. 28
 • Bemutató

Az új Ford Puma hatásosan egyesíti a lenyűgöző külső formaterv, a kategóriaelső praktikum és a fejlett, üzemanyag-takarékos mild hibrid hajtáslánc előnyeit.

Az új Ford Puma is tag lett az ötcsillagosok klubjában

 • Dátum: 2019 dec. 25
 • Érdekes

Az új Ford Puma a legújabb Ford modell, amely 5 csillagos értékelést kapott az autók törésbiztonságát vizsgáló Euro NCAP független szervezettől.

A Ford megkezdte a Puma gyártását

 • Dátum: 2019 okt. 29
 • Bemutató

A fejlett Ford EcoBoost Hybrid 48 voltos hajtással felszerelt új, SUV-hangulatú kompakt crossover a legelső hibrid jármű, ami Romániában készül.

A Ford bemutatja a Puma Titanium X modellváltozatot

 • Dátum: 2019 szept. 14
 • Bemutató

A Ford ma mutatta be először a stílusos, gazdagon felszerelt Puma Titanium X modellt, röviddel azt megelőzően, hogy az autó a jövő héten reflektorfénybe áll a Frankfurti Autószalonon.

Íme az új Ford Puma

 • Dátum: 2019 jún. 26
 • Bemutató

A Ford ma bemutatta az új Ford Puma modellt; a Ford új városi terepjárója hatásosan egyesíti a lenyűgöző külső formaterv, a kategóriaelső csomagtér és a kifinomult mild hybrid hajtáslánc előnyeit.

A Ford bemutatta a vadonatúj, atlétikus Puma crossover-ét

 • Dátum: 2019 ápr. 3
 • Bemutató

A SUV-hangulatú kompakt crossover hatásosan egyesíti a lenyűgöző külső formaterv, a kategóriaelső csomagtér és variálhatóság, valamint a 48 voltos mild hybrid hajtáslánc előnyeit.

Okosan bánik a térrel

A modern életstílus innovatív megoldásokat igényel a helykihasználás terén is. Kategóriájában legnagyobb, kompromisszumoktól mentes csomagterével a Puma itt sem vall szégyent. A tekintélyt parancsoló megjelenés és a gyönyörűen megtervezett, stílusos formák a Puma esetében átgondolt funkcionalitással párosulnak. A sokoldalúság és praktikum a dizájn minden apró részletében tetten érhető.

Fotók listája

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.