Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford S-MAX

Ford S-MAX

Az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből az S-MAX modellt.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Aktuális ajánlatok

Ismerje meg aktuális Ford S-MAX ajánlatainkat

Hibrid modellek a Ford Petrányinál

Kiemelt hibrid ajánlataink Önnek! Már csak úti célt kell találni hozzá.

Hegy, tópart vagy inkább síkság? Bármerre autózik, nálunk megtalálja a tökéletes autót hozzá. Ford Kuga Freedom Full Hibrid akár 11.999.000 Ft-tól.

Ford családi autók, állami támogatással

Egy nagy családnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie, ez pedig különösen igaz, amikor utazásra kerül sor.

Ford S-Max, Galaxy, Tourneo Connect és Tourneo Custom modellek nagycsaládok számára, ráadásul most 2,5 millió forintos állami támogatással.

Rugalmasság, praktikum és hatékonyság

Figyelemre méltó műszaki megoldások

Magabiztos vezetés minden körülményben

Az intelligens összkerékhajtás (AWD) meghatározza a különféle nedves, száraz vagy épp jeges terepviszonyok által megkövetelt tapadást, kanyarodási egyensúlyt és reagálóképességet. A technológia az igényeknek megfelelően az első vagy a hátsó kerekekre is képes meghajtást juttatni.

A panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít

Az elektronikus működtetésű napellenző gombnyomásra kinyílik, és a fix panorámatetőn keresztül beengedi a természetes fényt. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg a bent ülőket megvédi a hőtől és a káros UV sugárzástól.

Intelligens ülésrendszer a rugalmasságért

A sokoldalú ülésrendszer akár öt/hét személynek is bőséges helyet kínál, míg a behajtható második és harmadik sor ülései számos ültetési–csomagtárolási konfigurációt tesznek lehetővé. A második és harmadik sor ülései például egy gombnyomással teljesen lehajthatók.

Kompromisszumok nélkül

Nem vagyunk a kompromisszumok hívei, ahogy Ön sem az. Ezért amikor olyan autóra van szüksége, amelyben akár hét személy is kellemesen utazhat, ugyanakkor pompás megjelenésű, csak egy választása lehet. Az új Ford S-MAX, melyben mindennek jut hely, kivéve a kompromisszumokat. Így hát kalandra fel!

Ford S-MAX hírek

Hírek, bemutatók a Ford S-MAX modellről

A Ford továbbfejlesztette a stílusos S-MAX és a tágas Galaxy modelleket

  • Dátum: 2018 szept. 12
  • Bemutató

A Ford továbbfejlesztette a stílusos S-MAX és a tágas Galaxy modelleket, amelyek ezentúl még élvezetesebb teljesítményt kínálnak az európai vásárlók számára.

Született tehetség

  • Dátum: 2017 jan. 18
  • Érdekes

Jasper Doest megvalósította élete álmát: természet- és vadvilágfotós lett. A holland De Biesbosch nemzeti parkban csónakázva megosztja velünk, mi is olyan lenyűgöző a munkájában.

A Ford megépítette a világ legszörnyűbb országútját

  • Dátum: 2016 ápr. 4

Azt hiszi, hepehupás utakon jár? Akkor próbálja ki a világ legszörnyűbb útszakaszát, a kátyúk, macskakövek és fekvőrendőrök pokoli kombinációját!

A Ford Vignale maximális kiteljesülése jövő évben

  • Dátum: 2016 febr. 26
  • Bemutató

A Ford S-Max Vignale minden ízében sportos szabadidőautó megmutatja, hogyan lehet hét üléssel túllépni a hagyományos családi egyterűek világán.

Számos modelljéhez mutatott be sport felszereltséget a Ford

  • Dátum: 2015 máj. 26
  • Bemutató

A Genfi Autószalon alkalmával a Ford kibővíti sportos, dinamikus európai modellkínálatát: először látható Európában a vadonatúj, sportos Edge S SUV, és bemutatkozik a vadonatúj S MAX S és a Mondeo Titanium X.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.