Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford S-MAX

Ford S-MAX

Az intelligens műszaki megoldások és az ultramodern stílus, a parádés teljesítmény és a precíz kezelhetőség kiemeli a tömegből az S-MAX modellt.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Rugalmasság, praktikum és hatékonyság

Figyelemre méltó műszaki megoldások

Magabiztos vezetés minden körülményben

Magabiztos vezetés minden körülményben

Az intelligens összkerékhajtás (AWD) meghatározza a különféle nedves, száraz vagy épp jeges terepviszonyok által megkövetelt tapadást, kanyarodási egyensúlyt és reagálóképességet. A technológia az igényeknek megfelelően az első vagy a hátsó kerekekre is képes meghajtást juttatni.

A panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít

A panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít

Az elektronikus működtetésű napellenző gombnyomásra kinyílik, és a fix panorámatetőn keresztül beengedi a természetes fényt. Ugyanakkor a napfényvisszaverő üveg a bent ülőket megvédi a hőtől és a káros UV sugárzástól.

Intelligens ülésrendszer a rugalmasságért

Intelligens ülésrendszer a rugalmasságért

A sokoldalú ülésrendszer akár öt/hét személynek is bőséges helyet kínál, míg a behajtható második és harmadik sor ülései számos ültetési–csomagtárolási konfigurációt tesznek lehetővé. A második és harmadik sor ülései például egy gombnyomással teljesen lehajthatók.

Kompromisszumok nélkül

Nem vagyunk a kompromisszumok hívei, ahogy Ön sem az. Ezért amikor olyan autóra van szüksége, amelyben akár hét személy is kellemesen utazhat, ugyanakkor pompás megjelenésű, csak egy választása lehet. Az új Ford S-MAX, melyben mindennek jut hely, kivéve a kompromisszumokat. Így hát kalandra fel!

Ford S-MAX hírek

Hírek, bemutatók a Ford S-MAX modellről

A Ford továbbfejlesztette a stílusos S-MAX és a tágas Galaxy modelleket

  • Dátum: 2018 szept. 12
  • Bemutató

A Ford továbbfejlesztette a stílusos S-MAX és a tágas Galaxy modelleket, amelyek ezentúl még élvezetesebb teljesítményt kínálnak az európai vásárlók számára.

Született tehetség

  • Dátum: 2017 jan. 18
  • Érdekes

Jasper Doest megvalósította élete álmát: természet- és vadvilágfotós lett. A holland De Biesbosch nemzeti parkban csónakázva megosztja velünk, mi is olyan lenyűgöző a munkájában.

A Ford megépítette a világ legszörnyűbb országútját

  • Dátum: 2016 ápr. 4

Azt hiszi, hepehupás utakon jár? Akkor próbálja ki a világ legszörnyűbb útszakaszát, a kátyúk, macskakövek és fekvőrendőrök pokoli kombinációját!

A Ford Vignale maximális kiteljesülése jövő évben

  • Dátum: 2016 febr. 26
  • Bemutató

A Ford S-Max Vignale minden ízében sportos szabadidőautó megmutatja, hogyan lehet hét üléssel túllépni a hagyományos családi egyterűek világán.

Számos modelljéhez mutatott be sport felszereltséget a Ford

  • Dátum: 2015 máj. 26
  • Bemutató

A Genfi Autószalon alkalmával a Ford kibővíti sportos, dinamikus európai modellkínálatát: először látható Európában a vadonatúj, sportos Edge S SUV, és bemutatkozik a vadonatúj S MAX S és a Mondeo Titanium X.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk önnek, honlapunkon "sütiket" használunk.