Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Ford S-MAX

Bőkezűen bánik a teljesítménnyel, gazdaságosan az üzemanyaggal

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Teljesítmény és hatékonyság

A kettő tökéletes kombinációját élvezheti

EcoBoost

Az új 1,5 literes EcoBoost benzinmotor a forradalmi EcoBoost termékcsalád új tagja. Az 1,6 literes EcoBoost motort olyan okosan karcsúsították, hogy az alacsonyabb kibocsátás és a 6,5 liter / 100 km (kombinált) üzemanyag-hatékonyság mellett 160 LE teljesítményt ad le. A még erősebb opcionális 2,0 literes EcoBoost motor pedig impozáns 240 LE teljesítményt ad le.

Választható dízelmotorok

A továbbfejlesztett, 2,0 literes TDCi négy teljesítményben áll rendelkezésre: 120, 150, 180 és a vadonatúj bi-turbós 210 LE. Mindegyik motor a legmodernebb műszaki megoldásokkal fokozza a teljesítményt, a nyomatékot és a gazdaságosságot, kevesebb károsanyag-kibocsátás mellett: továbbfejlesztett kialakításával akár 7% CO2-csökkenés érhető el jobb üzemanyag-hatékonyság mellett.

A választás lehetősége

Az S-MAX esetén három különféle váltó választható. A 6-sebességes manuális váltó nagy nyomaték kezelésére képes, és lágy, pontos váltást tesz lehetővé. A 6-sebességes automata váltó szintén nagy nyomaték kezelésére képes, és gondosan beállított váltási pontjaival maximális teljesítményt és hatékonyságot nyújt. Választható továbbá az összkerékmeghajtás mellett a 6-sebességes Ford PowerShift váltó is, TDCi motorokhoz.

Ford PowerShift váltó

Az automata sebességváltó kényelmét és a manuális váltó irányíthatóságát kombinálva ez a fejlett hatsebességes sebességváltó előre kiválasztja Önnek a következő sebességet, így váltásnál nem veszít a teljesítményéből. A PowerShift villámgyors, zökkenőmentes sebességváltása a vezetést simábbá teszi, és eközben üzemanyagot takarít meg, valamint csökkenti a CO2-kibocsátást egy hagyományos automatához képest.

Sebességváltó a kormányon: gyors automata váltási lehetőség

Ez a versenypályára termett műszaki megoldás gyors, erőfeszítés nélküli gombnyomássá egyszerűsíti a sebességváltást. Mivel a sebességváltó fülek a kormánykeréken találhatók, kanyarodás közben is biztonságosan lehet váltani.

Továbbfejlesztett felfüggesztés a vezethetőségért

A teljesen új, továbbfejlesztett több lengőkaros hátsó felfüggesztés és a kiváló McPherson rugóstagú első felfüggesztés nagyszerű kormányozhatóságot és vezetésminőséget garantál, az autó gyorsan reagáló kezelhetősége mellett.

Innovatív műszaki megoldások

Azok az idők már elmúltak, amikor még választani kellett teljesítmény és hatékonyság között. Az ötletes kialakítású S-MAX innovatív gépészeti és műszaki megoldásainak – például az Auto Start-Stop funkciónak – köszönhetően a kettő tökéletes kombinációját élvezheti.

Gazdaságos

Alcsony fogyasztás, hatékony utazás

Hatékony információs rendszer

Az innovatív Ford Eco Mode rendszer folyamatosan figyeli vezetési stílusát. A rendszer analizálja a sebességet, a váltásokat, a fékezést és gázadást, valamint a rövid és hosszú utak számát. Az intelligens szoftver ezután tanácsokkal szolgál, hogy miként csökkentheti a fogyasztást.

Alacsonyabb fogyasztás: Auto-Start-Stop

Közlekedési lámpánál leálláskor az üresbe tett autó motorját a rendszer képes automatikusan leállítani. Ha ismét lehet haladni, csak normál módon lenyomja a kuplungot, majd egyesbe teszi az autót (automata váltó esetén megnyomja a gázt), és a motor beindul.

Hatékonyabb mód az akkumulátor feltöltésére

A hagyományos rendszerekkel ellentétben az Intelligens visszatöltő rendszer csak akkor tölt rá az akkumulátorra, amikor arra az akkumulátornak szüksége van, nem pedig gyorsításkor. Ily módon további üzemanyagot spórolhat meg, és tovább csökkentheti az emissziót.

Még messzebb jut a tankolt üzemanyaggal

Az S-MAX kialakításánál fogva minden csepp betöltött üzemanyagot a lehető legjobban kihasznál. Emellett motorjának hatékonyságáról kiegészítő üzemanyag-takarékossági eljárások is gondoskodnak

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.