Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Vignale - Ford S-MAX

Bemutatkozik a sportos és tágas Ford S-MAX Vignale

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Minden alkalomra megbízható társ

Prémium minőségű anyagok, gondosan kialakított Ford Vignale külső és belső

Az eddigi legtökéletesebb SAV

Minden egyes elemét újragondoltuk, a legapróbb részletekig. Így született meg az eddigi legtökéletesebb SAV (Sports Activity Vehicle): a Ford S-MAX Vignale.

Prémium külső és belső

Prémium minőségű anyagok, gondosan kialakított Ford Vignale külső, tágas és variálható ülések – a Ford S-MAX Vignale minden alkalomra megbízható társ.

Minden részletet gondosan megterveztünk

Közelről szemlélve megjelennek azok a részletek, amelyek a Ford Vignale különlegességét adják. Az exkluzív hűtőrács. A prémium minőségű bőrburkolat varrása. A beltér látványos vonalvezetése. Az egyéni kialakítású ülések szinte invitálják az utastérbe. Minden részlet ellenállhatatlanul vonzza a szemet.

A jellegzetességek

A Ford Vignale tervezői egyedi hatszögletű mintázatot alkalmaztak a Ford Vignale megkülönböztetésére – ez legjobban a hűtőrácsnál és az ülések varrásánál figyelhető meg. Ez az egyedi, modern, mégis klasszikus elem határozottan látványos külsőt kölcsönöz az autónak – és a Vignale kollekciónak.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.