Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Vignale - Ford S-MAX

Bemutatkozik a sportos és tágas Ford S-MAX Vignale

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Minden alkalomra megbízható társ

Prémium minőségű anyagok, gondosan kialakított Ford Vignale külső és belső

Az eddigi legtökéletesebb SAV

Az eddigi legtökéletesebb SAV

Minden egyes elemét újragondoltuk, a legapróbb részletekig. Így született meg az eddigi legtökéletesebb SAV (Sports Activity Vehicle): a Ford S-MAX Vignale.

Prémium külső és belső

Prémium külső és belső

Prémium minőségű anyagok, gondosan kialakított Ford Vignale külső, tágas és variálható ülések – a Ford S-MAX Vignale minden alkalomra megbízható társ.

Minden részletet gondosan megterveztünk

Minden részletet gondosan megterveztünk

Közelről szemlélve megjelennek azok a részletek, amelyek a Ford Vignale különlegességét adják. Az exkluzív hűtőrács. A prémium minőségű bőrburkolat varrása. A beltér látványos vonalvezetése. Az egyéni kialakítású ülések szinte invitálják az utastérbe. Minden részlet ellenállhatatlanul vonzza a szemet.

A jellegzetességek

A jellegzetességek

A Ford Vignale tervezői egyedi hatszögletű mintázatot alkalmaztak a Ford Vignale megkülönböztetésére – ez legjobban a hűtőrácsnál és az ülések varrásánál figyelhető meg. Ez az egyedi, modern, mégis klasszikus elem határozottan látványos külsőt kölcsönöz az autónak – és a Vignale kollekciónak.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.