Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Ford Tourneo Courier

Ford Tourneo Courier

Az új kompakt és agilis Ford Tourneo Courier a Tourneo család egyterű tagja. Fedezze fel a sokoldalú, új Tourneo Couriert és felszereltségét!

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Egyszerre kompakt és sokoldalú

Így hű társa lehet munkában és a szabadidejében is

Gazdaságosabb utazások

Gazdaságosabb utazások

A Sebességtartó automatikával beállítható a kívánt haladási sebesség, amelyet a rendszer fékezésig, illetve gyorsításig fenntart. A kormányon található kapcsolóval vezetés közben is tudja állítani sebességét. Mindemellett a Beállítható sebességhatároló segít egy előre meghatározott sebességhatáron belül tartani a járművet. Az üzemanyag-megtakarításon túl a rendszerrel minimálisra csökkenthető a gyorshajtás kockázata is.

SYNC 3. Fejlett kihangosító rendszer

SYNC 3. Fejlett kihangosító rendszer

A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segít, hogy útközben is biztonságosan tartsa a kapcsolatot ismerőseivel, barátaival, az egész külvilággal. Lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vagy az 6”-os érintőképernyő segítségével vezérelje a navigációt. A rendszer természetesen a mobiltelefonok, tabletek világából ismerős ujjmozdulatokkal is működik.

Takarítson meg üzemanyagot

Takarítson meg üzemanyagot

Az új Tourneo Courier 6-sebességes manuális váltójával a jármű gazdaságosan és rendkívül hatékonyan működik. Ha pedig útközben elérte a kívánt gyorsaságot, 6. sebességfokozatra váltva üzemanyagot takaríthat meg. Ráadásul a váltásokat is még simábbá tettük.

Kényelmes, tágas és rugalmasan alakítható

Kényelmes, tágas és rugalmasan alakítható

A Tourneo Courier megújult belső tere az utasok számára pihentetően kényelmes és praktikus, tartós üléseket kínál. Kialakításuk kiváló variálhatóságot is biztosít. A második üléssor dönthető, így jelentősen megnövelhető a csomagtér.

Rugalmasan variálható

Az új Tourneo Courier egyszerre kompakt és sokoldalú, így hű társa lehet munkában és a szabadidejében is. Gondosan megtervezett, rugalmasan variálható belső terében öten is kényelmes utazhatnak, de ha épp arra van szükség, könnyen átalakíthatja úgy, hogy a csomagterét növeli meg, így több minden fér bele.

Ford Tourneo Courier hírek

Hírek, bemutatók a Ford Tourneo Courier modellről

A Ford bemutatja az új Tourneo Connect és Tourneo Courier személyszállítókat

  • Dátum: 2017 dec. 8
  • Bemutató

A Ford a héten a Transit Van modellekkel együtt mutatta be továbbfejlesztett Tourneo Connect és Tourneo Courier személyszállítóit, amelyek 2018 közepétől gazdagítják a Transit családot.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk.