Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Új Ford Fiesta

Még több élmény, még jobb fogyasztás

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

EcoBoost hibrid motorok

Az új Fiestákhoz több különböző EcoBoost hibrid erőforrás is választható,  melyek lenyűgöző üzemanyag-hatékonyság és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett is dinamikus menettulajdonságokat és bőséges teljesítményt biztosítanak a hétköznapokban.

Fiesta ST-Line

A Fiesta ST-Line modellek sportos formavilágától a Fiesta Titanium prémium szinvonalú kényelmén át a Fiesta Active robusztus, terepjárós kialakításáig számos különleges megjelenésű és összeállítású modell közül választhat, melyek között Ön is megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb Fiestát.

Fiesta ST

A Fiesta ST erősebb és pontosabb, mint valaha. A kormánymű még precízebb és fókuszáltabb. Ön állíthatja be az egyéni, személyre szabott opciókat autója tökéletesítéséhez. Az eredmény egy olyan nagy teljesítményű autó, amely egész biztosan mosolyt varázsol az arcára, valahányszor a kormány mögé ül.

Örömet szerez minden nap

Bármerre jár a városban, a Fiesta stílusos megjelenése garantáltan magára vonja a figyelmet. Innovatív műszaki megoldásainak - köztük az új, interaktív, digitális műszerfalnak - köszönhetően a Ford ikonikus kisautója még hatékonyabb és élvezetesebb vezetési élményt nyújt.

Kényelem és hatékonyság

Engedje, hogy az érzékei vezessék

Digitális műszerfal

A Fiesta új, 12,3"-os digitális műszerfalán nagy felbontásban és intuitív, könnyen értelmezhető ikonokként jelennek meg a vezetési adatok. Igény szerint beállíthatja, hogy milyen információk jelenjenek meg, beleértve a navigációs figyelmeztetéseket. Ezen felül egyedi beállításokat tárolhat az autót használó különböző vezetők igényei szerint.

EcoBoost Hybrid Powershift

Az EcoBoost Hybrid Powershift egy hétsebességes duplakuplungos automata sebességváltó-rendszer, amely csökkenti a jármű CO2-kibocsátását és az üzemeltetési költségeket. A több sebességfokozat, az alacsonyabb tömeg és a fejlett, duplakuplungos felépítés sima és zökkenőmentes sebességváltást biztosít.

Az ST-Line Vignale utastér

A Ford Fiesta ST-Line Vignale egyedi kialakítású középkonzollal, kontrasztos piros varrással és 12,3"-os digitális műszerfallal.

Az Active Vignale utastere

A Ford Fiesta Active Vignale egyedi kialakítású középkonzollal, Expressive Blue színárnyalatú kontrasztvarrással és 12,3"-os digitális műszerfallal.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.