Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Áttekintés - Új Ford Fiesta

Még több élmény, még jobb fogyasztás

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

EcoBoost hibrid motorok

Az új Fiestákhoz több különböző EcoBoost hibrid erőforrás is választható,  melyek lenyűgöző üzemanyag-hatékonyság és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett is dinamikus menettulajdonságokat és bőséges teljesítményt biztosítanak a hétköznapokban.

Fiesta ST-Line

A Fiesta ST-Line modellek sportos formavilágától a Fiesta Titanium prémium szinvonalú kényelmén át a Fiesta Active robusztus, terepjárós kialakításáig számos különleges megjelenésű és összeállítású modell közül választhat, melyek között Ön is megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb Fiestát.

Fiesta ST

A Fiesta ST erősebb és pontosabb, mint valaha. A kormánymű még precízebb és fókuszáltabb. Ön állíthatja be az egyéni, személyre szabott opciókat autója tökéletesítéséhez. Az eredmény egy olyan nagy teljesítményű autó, amely egész biztosan mosolyt varázsol az arcára, valahányszor a kormány mögé ül.

Örömet szerez minden nap

Bármerre jár a városban, a Fiesta stílusos megjelenése garantáltan magára vonja a figyelmet. Innovatív műszaki megoldásainak - köztük az új, interaktív, digitális műszerfalnak - köszönhetően a Ford ikonikus kisautója még hatékonyabb és élvezetesebb vezetési élményt nyújt.

Kényelem és hatékonyság

Engedje, hogy az érzékei vezessék

Digitális műszerfal

A Fiesta új, 12,3"-os digitális műszerfalán nagy felbontásban és intuitív, könnyen értelmezhető ikonokként jelennek meg a vezetési adatok. Igény szerint beállíthatja, hogy milyen információk jelenjenek meg, beleértve a navigációs figyelmeztetéseket. Ezen felül egyedi beállításokat tárolhat az autót használó különböző vezetők igényei szerint.

EcoBoost Hybrid Powershift

Az EcoBoost Hybrid Powershift egy hétsebességes duplakuplungos automata sebességváltó-rendszer, amely csökkenti a jármű CO2-kibocsátását és az üzemeltetési költségeket. A több sebességfokozat, az alacsonyabb tömeg és a fejlett, duplakuplungos felépítés sima és zökkenőmentes sebességváltást biztosít.

Az ST-Line Vignale utastér

A Ford Fiesta ST-Line Vignale egyedi kialakítású középkonzollal, kontrasztos piros varrással és 12,3"-os digitális műszerfallal.

Az Active Vignale utastere

A Ford Fiesta Active Vignale egyedi kialakítású középkonzollal, Expressive Blue színárnyalatú kontrasztvarrással és 12,3"-os digitális műszerfallal.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.