Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Áttekintés - Új Ford Focus

Megérkezett!

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Ford SYNC 4

Az új, intuitív 13,2"-os színes érintőképernyőn már elérhető a kifinomult SYNC 4 technológia. A Connected Navigation és a Ford Secure segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet, és hozzáfér a csúcstechnológiás biztonsági funkciókhoz.

PowerShift automata sebességváltó

Az új EcoBoost Hybrid PowerShift automata sebességváltó a hatékonyság és az irányítás elektromos világába vezeti, ahol minden út zökkenőmentes.

Vizes holmik tárolása

Hogy autója minél több helyzetben megállja a helyét, a Focus kombi új tárolója lehetővé teszi a nedves és száraz holmik elkülönítését.

Több kivitelben

Válassza a Ford Focus Active megbízható praktikusságát, a Titanium kiemelkedő komfortját, az ST-Line sportos stílusát, vagy az ST kirobbanó teljesítményét!

Modern, friss Focus-dizájn

Az új Focus friss és magabiztos külső megjelenését a Ford ‘emberközpontú’ formatervezési filozófiája ihlette, ami hűen tükrözi az egyes Focus-változatok saját egyéniségét.

A gépháztető átrajzolásával magasabb lett az autó orr-része, amitől markánsabbá vált a Focus megjelenése, a Ford ‘kék ovál’ emblémája pedig a motorháztető pereméről átkerült a nagyobb méretű hűtőrács közepére.

Új generációs intelligens megoldások

Minden korábbinál jobb vezetési élményt kínál

Csatlakoztatott intelligencia

Tartsa a kapcsolatot a világgal az új Ford SYNC 4 segítségével! Nagy felbontású 13,2"-os érintőképernyőt, felhőalapú navigációt, valamint fejlett hangvezérlést is kínál, nyelvfelismeréssel. Az új Ford Focus vezeték nélkül csatlakozik okostelefonjához az Android Auto/Apple CarPlay rendszeren keresztül is, így teszi minden utazását kényelmesebbé.

Zökkenőmentes, hatékonyabb utazások

Az új Focus EcoBoost Hybrid korszerű Powershift automata váltóval kapható. A hétsebességes automata duplakuplungos sebességváltót úgy tervezték, hogy hatékonyabb és könnyebb vezetést biztosítson, ami jól kiegészíti a hibrid motor elektromosan felerősített teljesítményét.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.