Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Áttekintés - Új Ford Kuga

A legjobb tulajdonságok tökéletes összhangja

Emelkedett stílus

Energikus vezetés

A gondtalan vezetés élménye

Az intelligens Adaptív Sebességtartó automatikának köszönhetően Ön folyamatosan a beállított sebességgel utazhat. Ha a beépített radar egy járművet észlel Ön előtt, a rendszer a biztonságos követési távolság fenntartása érdekében automatikusan lelassítja az autóját. Amint szabaddá válik az út Ön előtt, a rendszer automatikusan felgyorsítja járművét a korábban beállított sebességre. A nem szándékos sávelhagyást megakadályozó Sávtartó automatikával együtt használva a hosszú utak minden eddiginél élvezetesebbek lesznek.

Egyesíti mindkét technológia előnyeit

Bármilyen messze is van a cél, a kétféle erőforrást használó új Kuga plug-in hybrid minden eddiginél hatékonyabban juttatja el oda. A fejlett, elektromos erőátviteli rendszernek/hajtásláncnak köszönhetően rövidebb utakon akár nulla kibocsátással is közlekedhet, ráadásul elektromos hálózatról bárhol fel is töltheti az autóját.  A hosszabb utazásokra pedig ott a nagy teljesítményű, 2,5 literes Duratec benzinmotor, mellyel bárhová eljuthat, miközben még az akkumulátort is feltölti. Ez a plug-in hybrid semmilyen értelemben nem kompromisszum. Különleges megoldás, ami egyesíti mindkét technológia előnyeit.

Igényei szerint variálható ülések

Az új Ford Kuga igény szerint variálható, új beltere tökéletes szabadságot nyújt és bármilyen utazáshoz alkalmazkodik. Tágasabb csomagtérre van szüksége egy nagyobb utazáshoz? Vagy inkább extra lábtérre, hogy a hátul ülők még kényelmesebben utazzanak? A rugalmasan állítható hátsó ülések igény szerint előre és hátra csúsztathatók, hogy Ön gond nélkül bepakolhasson bármit, amire csak szüksége van.

Ford Kuga hírek

Hírek, bemutatók a Ford Kuga modellről

A Ford bemutatja az új, elektromos hajtású új Kuga modellt

  • Dátum: 2019 ápr. 3
  • Bemutató

A vadonatúj Kuga SUV új, formás külső dizájnja, az eddiginél is tágasabb kabinja és prémium szolgáltatásai kellemes utazást ígérnek.

A Ford új elektromos hajtású járművei

  • Dátum: 2019 ápr. 3
  • Bemutató

Az amszterdami ‘Go Further’ rendezvényen bemutatott elektromos autóik széleskörű kínálata új fejezetet nyit a Ford történetében.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.