Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Új Ford Mustang

Új Ford Mustang

Az új Mustang erősebb, intelligensebb, kifinomultabb, mint eddig valaha, ráadásul semmit sem vesztett ikonikus megjelenéséből és duruzsoló hangjából.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Összetéveszthetetlen külső

Nagyobb teljesítmény. Intelligens csúcstechnológia

Döntse el Ön, mikor zúgjon fel a motor

Szeretné Ön megválasztani azt a pillanatot, amikor végre duruzsolni kezd a legendás motorhang? Ezzel a különleges kipufogó-beállítási funkcióval Ön döntheti el, mikor szeretné felhívni a figyelmet autójára. Ha pedig csendes lakóövezeten halad keresztül, kapcsolja kipufogóhangját csendesebb üzemmódra.

Precíz irányítás

A MagneRide™ lengéscsillapító-rendszer a 2018-as Mustang vadonatúj részlete. A csúcstechnológiás rendszer érzékelői segítségével a felfüggesztés négy sarkát, egymástól függetlenül tudja az útviszonyoknak megfelelően állítani. Így Ön még a legkanyargósabb utakat is teljes magabiztossággal élvezheti.

Személyre szabható technológia

Az új Ford Mustangot vadonatúj 12”-es LCD-kijelzős műszerfallal szereltük fel. Minden út előtt beállíthatja kedvenc színét, a sebességmérő és a többi kijelző elhelyezkedését, ahogy az Ön ízléséhez leginkább passzol. A MyMode pedig megjegyzi az Ön kedvenc beállításait.

A legújabb, hangvezérelt technológia

Az Apple CarPlay és az Android Auto-hoz csatlakoztatható Ford SYNC 3 új szintre emeli az autós szórakoztatást. A könnyen értelmezhető, hangvezérléssel is irányítható rendszer segítségével számos funkciót kezelhet anélkül, hogy kezét a kormányról felemelné.

A vezetés felszabadító érzése

Nagyobb teljesítmény. Intelligens csúcstechnológia. Még kifinomultabb dizájn. Mindez egy legendás, ikonikussá vált autóban. Az összetéveszthetetlen, dinamikus külsőhöz egy újragondolt, szemet gyönyörködtető belső jár. A fejlett technológiák között kitűnik az új, 12"-es digitális műszerfal. A Mustang erőteljes 5,0 literes motorját a precíziós MagneRide™ rendszer teszi még lenyűgözőbbé.

Akár a Fastback, akár a kabrió változat ragadja meg képzeletét, az új Ford Mustanggal a sebességmámor új szintjét tapasztalhatja meg.

Ford Mustang hírek

Hírek, bemutatók a Ford Mustang modellről

Egy szépséges szigeten egy Mustang BULLITT-tal

 • Dátum: 2018 nov. 6
 • Érdekes

Kocsmakvíz-kérdés: melyik az a hely, ahonnan tiszta időben az Egyesült Királyság mind a négy országa látható? A helyes válasz Snaefell, a Man-sziget legmagasabb hegycsúcsa.

Elsőként driftel végig Nürburgringen egy 900 lóerős Mustang RTR

 • Dátum: 2018 szept. 26

A “Zöld Pokolként” ismert, legendás németországi Nürburgring Nordschleife versenypálya egyike a kötelező úticéloknak a világ autóbolondjai számára.

Megszületett a 10 milliomodik Mustang

 • Dátum: 2018 aug. 9
 • Érdekes

A Ford a 10 milliomodik Mustang legyártását ünnepli; a legendás modell 50 éve számít Amerika legkelendőbb sportkocsijának.

A Ford és Vaughn Gittin Jr. még meghajtják a Mustang GT-t

 • Dátum: 2018 aug. 1
 • Érdekes

A Ford és Vaughn Gittin Jr. még meghajtják az Eagle Squadron Mustang GT-t a goodwoodi égbolt alatt, mielőtt elárvereznék az AirVenture jótékonysági aukción

Új világrekord született

 • Dátum: 2018 jún. 4
 • Érdekes

A LEGO Store szervezésében és a Ford Magyarország támogatásával a KidFest 2018 családi esemény keretében, a hétvégén megkísérelték megdönteni az 5 éve fennálló LEGO kígyó építési világrekordot.

Ma bemutatkozott a legújabb Ford Mustang

 • Dátum: 2018 jún. 1
 • Bemutató

A Ford ma különleges sajtóesemény keretében mutatta be az új Ford Mustang karcsúbb, gyorsabb és modernebb változatát, ami megújult külsővel és még több személyre szabási lehetőséggel nyűgözi majd le a rajongóit.

A Ford Mustang az európai bevezetés óta, a harmadik éve a világ legkelendőbb sportkupéja

 • Dátum: 2018 ápr. 20
 • Érdekes

Világszerte állandó érdeklődés mutatkozik a Mustang iránt, melynek eredményeképpen a modell immár zsinórban harmadik éve a világ legkelendőbb sportkupéjának számít.

Az új Ford Mustang karcsúbb, gyorsabb és modernebb

 • Dátum: 2018 márc. 29
 • Bemutató

Az új Ford Mustang megújult külsővel, továbbfejlesztett hajtásláncokkal és futóművel, fejlettebb vezetősegítő rendszerekkel és még több személyre szabási lehetőséggel nyűgözi majd le a legendás modell európai rajongóit.

Az új Ford Mustang BULLITT tisztelgése a mozifilm-legenda előtt

 • Dátum: 2018 márc. 5
 • Érdekes

A filmtörténet egyik leghíresebb autós jelenete majdnem 10 percen át tart a Bullitt című filmjében, amikor Steve McQueen egy 1968-as Mustang GT kupéval üldöz két bérgyilkost San Francisco utcáin.

Mustang BULLITT, új Edge SUV és új KA+ Active modellek

 • Dátum: 2018 márc. 5
 • Bemutató

A Ford ma mutatja be a Genfi Autószalonon az új Ford Mustang BULLITT változatot, az új Edge szabadidő-autót és a Ka+ kisautó első SUV-stílusú változatát, az új KA+ Active modellt.

A ronccsá vált Ford Mustangok csúcskategóriás órákban kelnek új életre

 • Dátum: 2017 dec. 12
 • Érdekes

Mégis mi lehetne tökéletesebb karácsonyi ajándék egy autóbolond számára, mint egy kézzel készített óra, aminek alapanyaga valaha egy klasszikus Ford Mustang szerves része volt?

A megtestesült önbizalom

Az új Mustang egyes jellemzőit azonnal látni fogja. Másokat pedig csak hallani és érezni fog. Ilyen például a továbbfejlesztett 5,0 literes V8 motor, vagy az innovatív, új technológiák egész sora.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.