Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Kényelem - Új Ford Mustang

Élvezzen ki minden pillanatot!

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Adja át magát a vezetés élményének

Legyen az városi vezetés vagy egy hosszabb utazás

Legyen színes a vezetés!

A hangulatvilágítás igény szerint változtatható. Szabja személyre a műszerfal színeit hét hangulatvilágítással, vagy a MyColour funkció három kedvenc színkombinációjával!

Az Ön Mustangja. Az Ön szabályai.

A MyMode segítségével egyedi vezetési módokat állíthat be és menthet el. Megszabhatja a kormány ellenállását, a fojtószelep működését, a váltó irányítását (automata esetén), az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) beállítását és még az Aktív kipufogószelep intenzitását is.

Extra kényelem az állítható, fűtött ülésekkel

Az elektronikus szabályozásnak köszönhetően az időjárástól függetlenül mindenki kényelmesen érezheti magát a Mustang üléseiben. Az első ülésekhez extraként fűtést is választhat, így télen is melegben utazhat.

Találjon éttermet a Michelin kalauzzal!

Csak mondja, hogy „Éhes vagyok”, és a SYNC 3 képernyőjén máris megjelenik a helyi éttermek listája vagy a Michelin kalauz, amellyel éttermet választhat és akár asztalt is foglalhat. (A hangvezérlés funkció jelenleg magyarul nem elérhető)

Minőségi hangrendszer

A rendelkezésre álló Shaker Pro hangrendszer DAB+ rádiót és beépített CD/MP3-lejátszót tartalmaz. A tizenkét hangszóró – egyikük a csomagtérbe épített 8”-es mélynyomó – együtt kristálytiszta sztereó hangot biztosít.

Indítsa autóját egyetlen gombnyomással!

A Mustang automatikusan érzékeli az egyedi slusszkulcsot, még akkor is, ha az a zsebében vagy a táskájában van. Így elég csak megnyomni a Ford indítógombot, és a motor máris felbúg!

Egy gombnyomás, és be is indul

A Mustang automatikusan érzékeli a kulcs jelenlétét még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a Ford Power indítógombot, és a motor máris életre kel.

Tolatni egyszerű

Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A tolatókamera minden jármű mögötti tárgyat megmutat a középkonzolba épített 8”-es SYNC 3 kijelzőn. Ráadásul nemcsak a máshogy nem látható tereptárgyakat mutatja meg a rendszer: a kijelzőn megjelenő virtuális vonalak segítségével akár a legszűkebb helyekre is beállhat. A kamera automatikusan bekapcsol, amikor hátramenetbe vált.

SYNC 3 – kezelés kéz nélkül

A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, amely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. (magyar nyelven nem elérhető) Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság miatt nagyobbak a gombok, és a 8”-es érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők.

Csatlakozás eszközeivel

Apple CarPlay csatlakozás

Ha iPhone-t használ, a SYNC 3 hozzáférést biztosít a zenéihez, podcastjaihoz, a térképhez, illetve a hangoskönyveihez. Egyszerűen csatlakoztassa az iPhone-ját az Apple CarPlay alkalmazással USB-n keresztül a SYNC 3 rendszerhez, és a telefon kijelzője máris megjelenik a 8”-es, színes érintőképernyőn. Ezután használhatja a Sirit vagy az érintőképernyőt is. A Siri és a SYNC 3 is irányítható Hangvezérléssel, így a kormány elengedése nélkül intézheti a hívásait vagy küldhet SMS-eket.

Android Auto csatlakozás

A SYNC 3 csúcstechnológiás rendszere lehetővé teszi, hogy a kormány elengedése nélkül indítsunk és fogadjunk hívásokat vagy küldjünk SMS-eket androidos készülékünkről. Mindezt egyszerű Hangvezérléssel. Ráadásul ugyanilyen egyszerűen játszhatja le a zenéit, podcastjait vagy használhatja a térképet a mobilján. Mindössze annyit kell tennie, hogy az Android Auto alkalmazás használatával, USB-n keresztül csatlakoztatja a telefonját, és máris láthatja a telefon képernyőjét az autó kijelzőjén.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.