Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Teljesítmény - Új Ford Mustang

Egyszerre erős és kifinomult

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

Minden jellemzőt hallani, látni és érezni fog

Aktív kipufogó

Az új Aktív kipufogó technológiája a gázadás mértékétől függően még dögösebbé, még mélyebbé teszi az új Mustang hangját. Ráadásul minden vezetési módhoz egyedi hang állítható be. Nyugodtabb környékeken autózva pedig Csendes üzemmódra is válthat.

Komoly fékerő

A speciálisan kifejlesztett, nagy teljesítményű fékrendszer négydugattyús féknyerget és léghűtéses tárcsákat tartalmaz, amelyek paramétereit aprólékosan kidolgozott elektronikus biztonsági és vezetéssegítő technológiák szabályozzák. Az 5,0 literes V8 GT teljesítménycsomagban még minőségibb alkatrészeket talál: a 6-dugattyús Brembo™ elülső féknyergek 15”-es, léghűtéses forgórészekre kulcsolódnak rá.

Precíz 6 sebességes, manuális váltó

Az 5,0 literes V8 és a 2,3 literes EcoBoost motor is elérhető 6 sebességes manuális váltóval. A rövid egyes fokozat hihetetlen gyorsulást tesz lehetővé, a hatodik fokozat pedig nagy sebességnél csökkenti a fordulatszámot és így a fogyasztást is. Könnyed és precíz sebességváltás – ezt a váltót úgy terveztük, hogy se a kényelemről, se a nagy teljesítményről ne kelljen lemondani.

Kifinomult 10 sebességes automata váltó

A fejlett, új 10 sebességes automata váltó egyszerre biztosít hihetetlen teljesítményt és alacsony fogyasztást. A váltó elektronikája együttműködik a Mustang különböző vezetési módjaival, így azokhoz igazítja a működését. Ráadásul folyamatosan elemzi a körülményeket, és módosítja a beállításait, hogy mindig a lehető legoptimálisabban tudjon működni az városi utaktól az autópályákig. A kormánykerékre szerelt gombokkal manuálisan is irányíthatja, így az irányítás és a Mustang elképesztő ereje mindig az Ön kezében marad.

Egy Mustang. Két bivalyerős motor.

Egy két üzemanyagú, nagy nyomású, közvetlen befecskendezésű motort és egy alacsony nyomású, közvetett befecskendezésű megoldást is hozzáadtunk a Mustang híres 5,0 literes V8 motorjához. Növeltük a túltöltést a 2,3 literes EcoBoost® motoron, miközben még tovább csökkentettük a károsanyag-kibocsátást.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.