Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Vezetési élmény - Új Ford Mustang

Még erősebb. Még kifinomultabb. Még inkább Mustang.

Dokumentumok

Modellhez kapcsolódó dokumentumok

Kifinomult és erős

Felejthetetlen élmény az új Mustang vezetése

MagneRide™ Damping System

Ez az új, továbbfejlesztett felfüggesztési rendszer magabiztosságot és különleges kényelmet nyújt a Mustang sofőrjének. A rendszer folyamatosan figyeli az útviszonyokat és a vezető reakcióit, és másodpercenként akár ezerszer is ellenőrzi, valamint módosítja a lengéscsillapítókat. A különböző vezetési módok automatikusan állítják a rendszer kalibrációját a kivételes stabilitásért, utazási kényelemért és irányíthatóságért minden körülmények között.

12”-es digitális műszerfal

A 12”-es LCD műszerfal az első teljesen digitális kijelző, amely elérhető a Mustangnál. A kiválasztott vezetési módtól függően (Normal, Sport+, Snow/Wet, Track and Drag) jeleníti meg a legfontosabb adatokat. Ráadásul Ön is személyre szabhatja. Pillanatok alatt. Hihetetlenül gyors, és, mint minden más a 2018-as Mustangnál, elképesztően gyönyörű.

Új LED-es fényszórók

A Mustang most már teljesen LED-es, háromoszlopos lámpatestekkel rendelkezik, melyek pontos és intenzív fényei automatikusan igazodnak a különböző vezetési körülményekhez. Hasznos éjszakai segéd, az Automatikus fényszóró, ami szembejövő forgalom észlelésekor átmenetileg lefelé irányítja a fényszórót, elkerülve a másik jármű vezetőjének elvakítását. Miután elhaladtak egymás mellett, a rendszer automatikusan visszavált a jobb látási viszonyokat biztosító országúti fényszóróra.

Elektromos szervokormányzás

Az Elektromos szervokormányzás (EPAS) mindig a sebességhez és a körülményekhez alakítja a kormányzást. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatot könnyebbé téve fokozza a manőverezhetőséget. Nagy sebességnél pedig, amikor finomabb mozdulat szükséges, felkeményíti a kormánymozgást. Ráadásul a rendszer képes kompenzálni az útkanyarulat és az oldalszél miatti kisodródás veszélyét is, valamint segít kiegyenlíteni a kormány nagy sebességű utazásnál esetlegesen előforduló kiegyensúlyozatlanságát.

Ford Vészhelyzeti Asszisztens

A Ford SYNC egyik fontos funkciója a Vészhelyzeti Asszisztens. Ha egy baleset miatt a légzsák kinyílik, vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, ez a technológia a Bluetooth®-on csatlakoztatott mobiltelefon segítségével felhívja a helyi segélyhívó számot. Ilyenkor megszakíthatja a hívást, de beszélhet is az operátorral, ha szükséges. A rendszer ráadásul a létfontosságú adatokat – például a GPS-koordinátákat – is elküldi, még akkor is, ha Ön esetleg nem tudja.

Biztos vezetés

Vezetést segítő technológiák

Adaptív sebességtartó automatika

Az Adaptív sebességtartó automatikával beállíthatja a haladási sebességet, a rendszer pedig megtartja azt. Ha a beépített érzékelők járművet érzékelnek az autó előtt, a Transit Custom lelassít, és megtartja az előre beállított követési távolságot. Ha pedig újra szabad az út, a rendszer visszagyorsít a megadott sebességre.

Biztosabb indulás emelkedőn is

A Visszagurulásgátló megakadályozza, hogy a jármű visszaguruljon az emelkedőn való elinduláskor. A rendszer működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, így akkor is stabil marad az autó, amikor lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és induláskor is hasznos.

Modern rendszer a könnyebb sávtartásához

A Sávtartó automatika egy előre néző kamera segítségével észleli, a véletlen sávelhagyást. A rendszer ilyenkor a kormánykereket rezegtetve jelez a vezetőnek, valamint egy vizuális értesítést is megjelenít. Ha a vezető lassan vagy egyáltalán nem reagál, a Sávtartó automatika kormányrásegítéssel tereli vissza az autót a megfelelő sávba. A technológiát többsávos utakra (például autópályákra) tervezték, tehát automatikusan kikapcsol 70 km/h alatt, de természetesen manuálisan is kikapcsolható.

Fekeltettük az érdekődését?

A Ford Petrányi 3 márkakereskedésében felkészült értékesítési tanácsadókkal a Ford teljes személygépjármű palettájával, Ford tesztautókkal várják Önt. Próbálja ki az új Ford modelleket a Ford Petrányinál, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen ajánlatot!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.