Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Áttekintés - Új Ford Tourneo Custom PHEV

Az üzleti utak jövője

Hatékonyabb közlekedés

Az üzleti utak jövője

A legjobb megoldások mindkét világból

Az új Ford Tourneo Custom Plug-in hybrid két különböző energiaforrással rendelkezik ahhoz, hogy minden eddiginél hatékonyabban juttassa el utasait az úti céljaikhoz. Az egyik a fejlett, elektromos hajtás, mellyel rövidebb utakat akár nulla kibocsátással is megtehet. A másik a nagy távolságokra képes, többszörösen díjnyertes 1,0 literes EcoBoost motor, ami lényegében bárhová elviszi. Ez a különleges hybrid technológia maximális hatékonyságot biztosít a Tourneónak, miközben a jármű megőrzi legendás megbízhatóságát és rugalmasságát.

Utazzon mindig első osztályon

Az új Tourneo Custom Plug-in hybrid maximális hatékonyságot kínál anélkül, hogy kompromisszumot kötne a helykínálat, a komfort vagy éppen sokoldalúság terén. Az alakítható hátsó ülésrendszerrel igény szerint növelhető a csomagtér vagy az utasok lábtere, sőt, a kényelmesebb beszélgetéshez akár szembe is fordíthatók egymással az üléssorok. Bárhol is foglal helyet az új Tourneóban, mindenütt prémium minőségű szövetek, okos megoldások és kifinomult részletek gondoskodnak arról, hogy Ön minden alkalommal kivételes kényelemben utazzon.

Könnyedén feltölthető

A Plug-in hybrid elektromos hálózatról bárhol feltölthetõ, ezt követően pedig több mint 50 km-en át képes tisztán elektromos üzemmódban is autózni. Ez elegendő ahhoz, hogy a legtöbb, rövid, városi utat üzemanyag nélkül tegye meg. Amikor pedig az akkumulátorok kezdenek lemerülni, bekapcsol a hagyományos motor, ami nem csak kiterjeszti a jármű hatótávolságát, de útközben az akkumulátorokat is feltölti. Sőt, az akkumulátorok töltéséhez a Tourneo intelligens, öntöltő technológiája is hozzájárul. A regeneratív fékezésnek köszönhetően a rendszer a lassítás során elektromos energiát juttat vissza az akkumulátorokba. Ha pedig ismét feltőltődött, Ön bármikor visszakapcsolhat tisztán elektromos üzemmódba, így a költségeit is csökkentheti és a környezetét is óvja.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.