Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Innováció a Ford vérében

Az innováció a Ford vérében van. Fejlesztéseikkel folyamatosan a megvalósíthatóság és a technológia határait feszegetik. Minden általuk gyártott autót hasznos kiegészítőkkel szerelnek fel.

Innovatív megoldások

Vezetőközpontú tervezés és innovatív technológiák jellemzik járműveiket. Ezt bizonyítják a vezetési élményt, teljesítményt, biztonságot segítő látványos megoldásaik.

Élvezetes utazás

Ön mindig biztos lehet abban, hogy amikor egy Ford volánjánál ül, egy egész sor modern technológia dolgozik azért, hogy élvezetesebb legyen az utazás az Ön és utasai számára.

Fejlett technológiák a jövő védelmében

A megvalósíthatóság és a technológia határain

A Ford folyamatosan azon dolgozik, hogy az autóik még jobbak legyenek. Legyen szó üzemanyag-takarékosságról, biztonságról, irányíthatóságról, szórakoztató rendszerekről vagy éppen a különböző eszközök csatlakoztathatóságáról - a cél ugyanaz. A technológiai fejlődés és az egyre figyelemre méltóbb külső kialakítás előnyeit Ön is élvezni fogja.

Természetesen a Ford mindig keresi a módját, hogy csökkentse a környezetre kifejtett hatását: új technológiák segítségével és az energiaforrások megőrzésével. Nem véletlen, hogy az autógyártók közül elsőként vezette be az ISO 14001 környezeti szabványt, világszerte az összes gyáregység tanúsításával. Az összes nagyobb beszállító is rendelkezik ilyen tanúsítvánnyal.

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.