Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

Jól megválasztott zenékkel még élvezetesebbé tehetjük a vezetést. Főleg, ha egy prémium minőségű hangrendszeren szólalnak meg a kedvenc előadóink. A Bang&Olufsen PLAY és a Ford együttműködésének köszönhetően olyan útitársra tehet szert, akit öröm lesz hallgatni.

Ez az együttműködés tényleg jól hangzik

Büszkék vagyunk arra, hogy a Ford a Bang&Olufsen PLAY prémium minőségű autós hangrendszer kizárólagos értékesítője. A Ford és a Bang&Olufsen PLAY közötti együttműködés az első pillanattól természetes volt, hiszen mindkét cég azon dolgozik, hogy ügyfeleit folyamatosan szabadságot sugárzó, ötletes és innovatív termékekkel lepje meg. A közös munka eredménye igazán különleges lett: egy kiemelkedő minőségű, mindig az adott modell belső akusztikájához igazított hangrendszer.

A rendszer egyszerre épít a Bang & Olufsen 90 éves hagyományára és használja a legmodernebb technológiákat. A tökéletes hangzásért a különleges kialakítás, a teljesítmény, a kidolgozottság, valamint a valódi, természetes alapanyagok használata felel. Sosem volt még ilyen jó fülnek lenni.

Üljön a kormány mögé, és élvezze az út ritmusát!

A külön a Ford számára tervezett, az adott modellhez hangolt Bang&Olufsen PLAY rendszerek minden utazást különleges zenei élménnyé varázsolnak. Így még egy 20 perces forgalmi dugóból vagy egy 20 napos autótúrából is zenei élmény válik. Kanyarodjon rá az érzelmek országútjára egy Bang&Olufsen PLAY hangrendszerrel!
Kíváncsi, milyen fejlett technológiákat kínál még a Ford? Ismerje meg őket!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.