Keresés

Keressen a Ford Petrányi weboldalán

A Ford SYNC technológia segít, hogy biztonságosan csevegjen és szórakozzon vezetés közben. Egyszerű hangparancsokkal irányíthatja: indíthat és fogadhat hívásokat, helyeket kereshet a közelben, de akár a kedvenc zenéit is lejátszhatja. Az új SYNC 3 kibővített funkcionalitással rendelkezik, és újabb hangparancsokkal, valamint az okostelefonok világából ismerős ujjmozdulatokkal is irányítható. A rendszert úgy terveztük, hogy Önnek le se kelljen vennie a kezét a kormányról, és a szemét is az úton tarthassa. A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Ford SYNC

A Ford SYNC rendszer lehetővé teszi, hogy a kezünk használata nélkül indítsunk és fogadjunk hívásokat, irányítsuk a zenelejátszót – egyszerű hangparancsokkal. Az AppLink segítségével pedig a legnépszerűbb Android és iOS alkalmazásokat is irányíthatja. Hallgasson hangoskönyvet, tudja meg a legfrissebb meccseredményeket a goal.com oldalról, keressen programot a közelben, vagy hallgassa a kedvenc zenéit a Spotify-on! A Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztenssel is rendelkezik. Ez a funkció automatikusan segítséget hív, ha balesetet szenved, és elküldi a szükséges információkat a mentőszolgálatoknak. A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2 Hangvezérléssel és érintőképernyővel: a kristálytiszta 8” átmérőjű színes érintőképernyő segítségével igazán könnyedén irányíthatja a telefonját, a hangrendszert vagy éppen a klímaberendezést. Használhat hangparancsokat, de érintéssel is vezérelheti. Megjegyzés: a SYNC 2 nem tartalmazza az AppLink funkciót. A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Ford SYNC 3

A SYNC legújabb és legfejlettebb változata a megszokott kényelmet nyújtja, de újabb funkciókkal egészült ki. Az új kezelőfelület nagyobb gombokat tartalmaz, így még könnyebben irányítható. A 6,5” vagy 8” érintőképernyő pedig az okostelefonoknál és tableteknél már megszokott, újabb mozdulatokat képes kezelni. Az AppLink mellett a Ford SYNC 3 már csatlakozni tud az Apple CarPlay-hez és az Android Auto-hoz is.

Nagyobb, gyorsabb, átláthatóbb

Az újratervezett kezelőfelület még egyszerűbb irányítást tesz lehetővé. Kristálytiszta és nagyobb gombok, hogy egyszerűen és biztosan hozzáférjünk mindenhez. Az okostelefonoknál jól ismert ujjmozdulatokkal együtt pedig igazán egyszerűvé teszi a kezelést. A SYNC 3 10-szer gyorsabb, mint a SYNC 2. Szóval, akár hangparancsokkal, akár ujjmozdulatokkal irányítja, azonnal reagálni fog.

Apple CarPlay és Android Auto

A SYNC 3 lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa iPhone-ját vagy androidos telefonját az autóhoz. Ilyenkor a 8” kijelzőn nem a SYNC 3 kezelőfelülete, hanem az okostelefonjáról ismerős képernyő jelenik meg. Az alkalmazások között egyszerűen navigálhat a gombok, az érintőképernyő vagy hangparancsok segítségével. Így hozzáférhet a térképhez, a zenéihez, az üzeneteihez – akármihez, amire szüksége van. A rendszernek akár le is diktálhatja, mit szeretne elküldeni üzenetben, és fel tudja olvasni a beérkező SMS-eit is. A hangvezérlés és a szöveges felolvasás szolgáltatás magyar nyelven jelenleg nem elérhető.

Felhívjuk figyelmét, hogy a SYNC 3 okostelefonnal történő teljes összekapcsolódásához iPhone 5/ Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb készülékre van szükség. Néhány SYNC 3 funkció adatkapcsolatot igényel, így adatforgalmi díjak merülhetnek fel. Kérjük, látogassa meg az Apple CarPlay és az Android Auto honlapjait, hogy ellenőrizze, elérhetőek-e Magyarországon, és olvassa el a legfrissebb információkat!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.