Két Ford haszongépjármű halad a városban

Ford Árgarancia

A Ford Árgaranciát igénybe véve Ön Ford haszongépjármű vásárlása esetén a megrendeléskor megállapított árat fizeti az autó átvételének napján.

Megbízható autók

Kiszámítható költségek

  • Két Ford haszongépjármű áll a kilátó mellett

    Nyugodt körülmények

    Mindannyian szeretünk nyugodt, kiszámítható körülmények között élni és dolgozni. Az elmúlt évek autópiaci kihívásai után az idei év azonban csak újabb változásokat hozott, melyek megnehezítették a magánszemélyek és a vállalkozások mindennapjait is. A Ford Árgarancia biztonságos kikötőt kínál az autóvásárlók számára a piacon tapasztalható viharos körülmények között is.

  • Két Ford haszongépjármű áll egy épülő csarnok mellett

    Garantált ár

    A Ford Árgaranciát igénybe véve Ön bármilyen Ford haszongépjármű vásárlása esetén garantáltan a megrendeléskor megállapított árat fizeti az autó átvételének napján. Célunk, hogy ügyfeleink mentesüljenek a megrendelés után felmerülő árfolyamkockázattól és hatékonyan tudják tervezni kiadásaikat – függetlenül attól, hogy magánszemélyekről vagy vállalkozásokról van szó.

Haszongépjárművek

Csak Önön múlik, hogy melyiket választja

Megjegyzések

Árgaranciát biztosítunk minden olyan esetben, ha a szerződéskötéskor az adott modellre szabad allokáció elérhető.

Érdeklődik egy Ford modellünk iránt?

Nálunk mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő járművet. Kérjen ajánlatot új Ford személy- és haszongépjárművekre.

Széchenyi 2020