Szürke Ford Transit Minibusz borítóképe

Ford Transit Minibusz

Az okosabb személyszállító

Az utazás a Ford Transit Minibuszban kényelmes lesz. Okos, jól kialakított és csatlakoztatott, a csoportok szállítása nem jelent számára kihívást.

Készleten lévő Transit Minibusz modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Bárhova eljuthat könnyedén

A Ford Transit Minibusz fejlett technológiai megoldásainak és okos rendszereinek köszönhetően Ön könnyebben koncentrálhat az útra, így a hosszabb utazások alatt is hatékonyabban és stresszmentesebben vezethet. Minden rendszerünket úgy terveztük, hogy a Transit Minibusszal Önnek még az eddigieknél jobb vezetési élményben legyen része.

Két Ford Transit Minibusz áll az épület előtt

Előre viszi vállalkozását

A Transit Minibuszt úgy terveztük, hogy élvezetessé tegye a vezetést. A kivételes szintű kivitelezés és kifinomultság, a kiváló minőségű dizájn és a fejlett vezetéstámogató technológiák révén Ön kényelmesen ülhet a vezetőülésben. Az előlap közepén elhelyezett 8"-os érintőképernyő támogatja a csippentéses és pöccintéses képernyő-mozdulatokat, információs, szórakoztatási és navigációs lehetőségek széles választékát nyújtva, akár hangvezérléssel is (alapfelszereltségként a Limited modelleken).

A sebességváltó az előlapon található, ami megkönnyíti a vezetőfülkében történő mozgást. Mivel a járművezető élete sokkal könnyebb – és rendezettebb–, ha mindennek megvan a helye, a fülke rengeteg könnyen elérhető tárolórekeszt is tartalmaz.

Ford Transit Minibusz áll a repülőtér előtt

Mindig éber

 • Ford Transit Minibusz középső kijelzője

  Panorámakamera

  A jármű elejébe épített kis méretű panorámakamera egy osztott képernyős képet továbbít a Transit többfunkciós kijelzőjére. A vezető itt egyszerre láthatja a jobb- és baloldalról érkező járműveket, kerékpárosokat és gyalogosokat. Ez a speciális, nagy látószögű kamera különösen hasznos, amikor szűk parkolóhelyről áll ki, vagy ha korlátozott kilátás mellett kell egy forgalmas útszakaszra ráhajtania. 

 • Ford Transit Minibusz visszapillantó tükre

  Holttérfigyelő rendszer

  A Holttérfigyelő rendszer érzékelő radarokkal pásztázza a Ford Transit Minibusz holtterét. Ha a rendszer egy holttérben haladó járművet észlel, akkor a megfelelő oldali visszapillantóban egy fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer jelzi a közeledő járműveket, ha olyan helyről tolat ki, ahonnan a keresztirányú forgalom csak korlátozottan látható.

 • Ford Transit Minibusz radarjeleket bocsát ki magából kiparkolás közben

  Látja amit Ön nem

  A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a Holttérfigyelő rendszer része. Tolatás esetén, ha a vezető korlátozottan látja a keresztirányú forgalmat, a rendszer érzékeli a közeledő járműveket, és figyelmeztető hangjelzést ad ki, valamint fényjelzéssel hívja fel a vezető figyelmét a közeledő forgalomra a megfelelő oldali visszapillantó tükörben.

Készen áll, amikor Ön is

A Ford Transit Minibusz nagy, 3 rudas hűtőrácsot, stílusos motorháztetőt és lökhárítót, valamint jellegzetes, LED technológiás, bi-xenon fényszórókatkapott. A jármű belsejében található beépített csatlakozási lehetőségek és a fejlett vezetéstámogató technológia stresszmentessé teszi munkanapjait. A tágas belső tér kiváló minőségű kialakítása, az ergonómikus ülések és a dekoratív kárpitanyagok jóvoltából pedig az utasok még nagyobb kényelemben utazhatnak.

Ford Transit Minibusz nyitott ajtóval áll a városban

Megkönnyíti az életét

 • Ábra a Ford Transit Minibusz szélvédőjének jégtelenítéséről

  Gyors jégtelenítés

  Ennek az ügyes kis funkciónak a segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőjét, valamint segítenek kiolvasztani az ablaktörlőket is.

 • Ford Transit Minibusz tanksapkája

  Nem lehet félre tankolni

  Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer.

 • Ford Transit Minibusz adatai a FordPass alkalmazásban

  FordPass mobil-alkalmazás

  A FordPass Connect modemmel felszerelt haszongépjárművekhez készült FordPass Pro alkalmazás számos hasznos funkcióval segíti vállalkozását. Célunk, hogy ez az innovatív kommunikációs technológia egyre több új haszongépjárművünkben legyen elérhető.

18 ülőhely a Ford Transit Minibusz belső terében

Utazás, akár 18 személynek

A Ford Transit Minibusz különböző üléskonfigurációkkal, akár 18 férőhelyes változatban is kapható.

Utazzon stílusosan

 • Nő beszáll a Ford Transit Minibuszba

  Egyszerű beszállás

  A Transit Minibusz utastere akadálymentesen hozzáférhető. A különösen széles, elektromos működtetésű oldalsó tolóajtó két szabványos méretű kijáratot biztosít, így könnyebb a járműbe beszállni, illetve abból kiszállni.

 • Ford Transit Minibusz nyitott ajtóval áll a városban

  Kézhasználat nélküli tolóajtók

  Egy zseniális megoldásnak köszönhetően az új Transit minden eddiginél egyszerűbben megrakodható. Egyszerűen húzza meg az ajtó fogantyúját, vagy nyomja meg a gombot a kulcstartón és az ajtó automatikusan kinyílik vagy bezáródik. Az oldalajtót a műszerfalon található gomb megnyomásával is működtetheti.

 • Ford Transit Minibusz 18 férőhelye felső nézetből

  Nagyobb választék

  A 270 fokban nyíló hátsó ajtók minden eddiginél egyszerűbbé teszik a be- és kirakodást. A biztonságot fokozzák az ajtók belső szegélyére ragasztott fényvisszaverő matricák, melyek a nyitott ajtókra figyelmeztetik a többi közlekedőt. Még az ajtók zárása is sokkal egyszerűbb lett: a jobb légelvezető nyílások hatékonyan csökkentik a légnyomást a raktérben.

 • Ford Transit Minibusz csomagtartó rekeszei

  Több hely a csomagoknak

  Az ülések felett található csomagtartó rekeszek a lehető legokosabban használják ki a rendelkezésre álló helyet, hiszen így még több, ráadásul könnyen elérhető csomagtér áll az utasok rendelkezésére. Az alapfelszereltséghez tartozó, LED-es olvasólámpák pedig az éjszakai utazások során tehetnek jó szolgálatot.

Galéria

Fehér Ford Transit Minibusz borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Minibusz iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Minibusz modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020