Zöld Ford Kuga borítóképe

Új Ford Kuga

Merész új stílus

Merész új stílus. Emelt szintű csatlakoztathatóság. Intelligens technológia. Ismerje meg a Ford Kuga plug-in hibrid SUV-t! Telis-tele teljesítőképességgel.

Áttekintés

Bemutatkozik a Ford Kuga

Merész, kényelmes és intelligens

Merész új stílus. Emelt szintű csatlakoztathatóság. Intelligens technológia. Ismerje meg a Ford Kuga plug-in hibrid SUV-t! Telis-tele teljesítőképességgel, fejlett techológiákkal, akár 2100 kg-os vontatási kapacitással, rugalmas és kényelmes belső térrel. Plug-in hibrid vagy EcoBoost benzinmotoros változatban is kapható, Titanium, ST-Line és az új Active szériában is elérhető.

Ford Kuga halad a városban
Nő átállítja a Ford Kuga hátsó ülését

Extra tér

A Ford Kuga belső tere kényelmes és rugalmasan alakítható. Csúsztassa hátra a hátsó üléseket, hogy extra lábteret kapjon, vagy előre a nagyobb csomagtér kialakításához.

Fejlett SUV

Fejlett technológiák a kényelmesebb utazásért

 • Nő ül a Ford Kuga első utasterében

  Fejlett csatlakozás

  Az új 13,2"-os SYNC 4 érintőképernyő még több csatlakoztatási lehetőséget biztosít a vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto, az 5G modem és a vezeték nélküli frissítések révén.

 • Ford Kuga hajót vontat

  Nagyobb húzóerő

  A Kuga hibrid járművek mostantól akár 2100 kg-os vontatási kapacitást is biztosítanak. A járműbeli adatok és térképek vontatóbarát útvonalakat keresnek, hogy Ön könnyebben elvégezhesse a feladatot.

 • Nő csomagokat pakol a Ford Kuga csomagterébe

  Rugalmas utastér

  Digitális műszerfal. Az újragondolt belső tér része az áramvonalasabb dizájn, a rugalmas hátsó ülések és az akár 536 literes csomagtér. Rugalmasan alakítható utastér. Több is, mint elegendő.

Galéria

Zöld Ford Kuga borítóképe

Érdeklődik az új Ford Kuga iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Új Ford Kuga modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020