Zöld Ford Kuga borítóképe

Új Ford Kuga

Merész új stílus

Merész új stílus. Emelt szintű csatlakoztathatóság. Intelligens technológia. Ismerje meg a Ford Kuga plug-in hibrid SUV-t! Telis-tele teljesítőképességgel.

Áttekintés

Készleten lévő Kuga modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Bemutatkozik a Ford Kuga

Merész, kényelmes és intelligens

Merész új stílus. Emelt szintű csatlakoztathatóság. Intelligens technológia. Ismerje meg a Ford Kuga plug-in hibrid SUV-t! Telis-tele teljesítőképességgel, fejlett techológiákkal, akár 2100 kg-os vontatási kapacitással, rugalmas és kényelmes belső térrel. Plug-in hibrid vagy EcoBoost benzinmotoros változatban is kapható, Titanium, ST-Line és az új Active szériában is elérhető.

Ford Kuga halad a városban
Nő átállítja a Ford Kuga hátsó ülését

Extra tér

A Ford Kuga belső tere kényelmes és rugalmasan alakítható. Csúsztassa hátra a hátsó üléseket, hogy extra lábteret kapjon, vagy előre a nagyobb csomagtér kialakításához.

Fejlett SUV

Fejlett technológiák a kényelmesebb utazásért

 • Nő ül a Ford Kuga első utasterében

  Fejlett csatlakozás

  Az új 13,2"-os SYNC 4 érintőképernyő még több csatlakoztatási lehetőséget biztosít a vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto, az 5G modem és a vezeték nélküli frissítések révén.

 • Ford Kuga hajót vontat

  Nagyobb húzóerő

  A Kuga hibrid járművek mostantól akár 2100 kg-os vontatási kapacitást is biztosítanak. A járműbeli adatok és térképek vontatóbarát útvonalakat keresnek, hogy Ön könnyebben elvégezhesse a feladatot.

 • Nő csomagokat pakol a Ford Kuga csomagterébe

  Rugalmas utastér

  Digitális műszerfal. Az újragondolt belső tér része az áramvonalasabb dizájn, a rugalmas hátsó ülések és az akár 536 literes csomagtér. Rugalmasan alakítható utastér. Több is, mint elegendő.

Galéria

Megjegyzések

A feltüntett 10.990.000 Ft induló ár Titanium, 1,5 Ecoboost 150 LE M6 modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. Az ajándék automata váltó az 1.5l EcoBoost 150LE M6 kivitel esetében érvényes ajánlat. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Zöld Ford Kuga borítóképe

Érdeklődik az új Ford Kuga iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Új Ford Kuga modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020