Szürke Ford Tourneo Courier külső megjelenése

Új Ford Tourneo Courier

Bőséges tér a kalandokhoz

Váltson a két- és ötüléses elrendezés között, és pakoljon be egy hétvégi kalandra! SUV kialakítás és elképesztő variálhatóság - Ford Tourneo Courier.

Áttekintés

Készleten lévő Tourneo Courier modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Okos és rátermett

Elképesztő variálhatósággal

Váltson a két- és ötüléses elrendezés között, és pakoljon be egy hosszú hétvégi kalandra! Válasszon a benzines és a teljesen elektromos motorok közül. SUV kialakítás, fejlett csatlakoztathatóság és elképesztő variálhatóság. Bárhová is szeretne elérni. Bárhol is jár.

Ford Tourneo Courier halad az úton
Ford Tourneo Courier első utastere

Fejlett csatlakoztathatóság

A Tourneo Courier 8"-os érintőképernyője SYNC4 infotainment funkcióval és szabványos FordPass csatlakoztatható modemmel rendelkezik. A FordPass alkalmazáson keresztül az okostelefonhoz csatlakoztatva a modem számos funkcióhoz biztosít hozzáférést: többek között a helymeghatározáshoz, a jármű állapotához, az üzemanyagszinthez, a távoli záráshoz és nyitáshoz és még sok egyébhez.

Főbb jellemzők

Meglepően tágas és kényelmes

  • Ford Tourneo Courier halad a hegyvidéki úton

    Raktér

    A Tourneo Courier magasabb szintre emeli a személyszállítás élményét, a kompakt városi csomag által kínált bőséges tér pedig elegendő helyet kínál mindenhez, hiszen ez az autó kalandra termett, és készen áll a játékra. A meglepően tágas belső tér, a lehajtható hátsó ülések sokoldalúsága és a számos rakodási lehetőség megkönnyíti a bepakolást a rég várt kiránduláshoz3.

  • Ford Tourneo Courier hátsó utastere

    Kényelem

    A Tourneo Courier lényege a kényelem, a kapacitás és a többféle konfiguráció. A hátsó ülések könnyen lehatjhatók, így akár 2,45 köbméterrel is megnövelheti a csomagtér méretét – így bőven lesz hely az autóban. Az üléseket felhajtva pedig kényelmesen szállíthat akár öt utast is. Nagyszerű a mindennapi feladatok lebonyolításához és a barátokkal való kiruccanáshoz egyaránt.

Galéria

SUV kialakítás, elképesztő variálhatóság

Megjegyzések

A feltüntett 8.290.000 Ft induló ár Trend, 1,0 Ecoboost 125 LE M6 modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szürke Ford Tourneo Courier külső megjelenése

Érdeklődik az új Ford Tourneo Courier iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Új Ford Tourneo Courier modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020