Szerviz & karbantartás

Szervizelés, szerviz bejelentkezés során leggyakrabban felmerülő kérdések

 • Milyen gyakran kell átvizsgáltatnom az autómat?

  A kezelési kézikönyv tartalmazza a gépkocsi szervizintervallumaival kapcsolatos információkat. A szervizintervallumokról a Szervizintervallumok aloldalon is tájékozódhat, ahol kényelmesen időpontot is foglalhat.

 • Mi a teendőm az átvizsgálások közti időszakban?

  Ellenőrizze rendszeresen: a motorolaj szintjét; az ablaktörlőlapátok gumiját és a szélvédőmosó-folyadék szintjét; a hűtőfolyadék szintjét és a fagyálló folyadék koncentrációját; a kormányszervó folyadékszintjét; kéthetente a gumiabroncsok nyomását; a gumiabroncsok épségét; rendszeresen a világítás működését.

 • Milyen a helyes keréknyomás?

  Autójának keréknyomása számos tényezőtől függhet, például a gumiabroncs méretétől vagy a jármű terhelésétől; a helyes adatokat megtalálja a Kezelési kézikönyvben.

 • Miért a Ford Petrányi márkaszerviz a legmegfelelőbb hely autója javítására?

  Csak a Ford márkaszervizekben dolgozó autószerelőket képezte ki maga a Ford. Ez a garancia a kiváló minőségű munkára minden alkalommal, amikor rájuk bízza autója javítását.

 • Létezik valamilyen ajánlat kifejezetten az idősebb Ford modellekhez?

  Versenyképes áron kínálunk alkatrészeket, szolgáltatásokat és javításokat – függetlenül az Ön Fordjának életkorától. Részletekért tekintse meg Ford Economy aloldalunkat. Széles választékot kínálunk a Ford alternatív alkatrészekből is, amelyek vállalatunk magas minőségi elvárásai alapján készültek.

 • Milyen előnyökkel jár a Ford eredeti alkatrészek használata?

  Az Ön Ford gépkocsija csupa eredeti Ford alkatrésszel kezdi életét, amelyeket úgy terveztünk, hogy illeszkedjenek egymáshoz, és tökéletes, biztonságos teljesítményt nyújtsanak. Ha egy eredeti Ford alkatrészt olyan elemre cserélnek, amely nem felel meg minden fontos feltételnek, az alapvetően megváltoztathatja a gépkocsi által nyújtott védelmet. Az eredeti Ford alkatrészek beszereléséhez kell a legkevesebb idő a szerelőknek, és az eredmény megfelel a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak is. Ezzel gondoskodhatunk az autó maximális teljesítményéről és értéktartásáról.

 • Ford eredeti alkatrészeket szereltek be?

  Ez egyszerű. A jól látható márkajelzés segítségével Ön könnyen és gyorsan azonosíthatja a Ford eredeti karosszériaelemeket. Számos Ford alkatrészen megtalálható a Ford jellegzetes emblémája, ami még a beszerelés után is tisztán látható. Így Ön bármilyen töréskár után megbizonyosodhat arról, hogy autója javításához eredeti Ford alkatrészeket használtak fel, amelyekkel helyreállították Fordjának eredeti állapotát.

 • Hogyan tudom meg, hogy autómat érinti-e egy visszahívási kampány?

  Egy esetleges visszahívási kampány esetén a Ford levélben értesíti az autók tulajdonosait (a BM járműregisztrációs adatbázisa, illetve saját adatbázis alapján), hogy a munkát a lehető leggyorsabban és ügyfelek számára legkényelmesebb módon végezhessék el.

 • Eddig más Ford szervizbe vittem az autómat, mehetek most Önökhöz?

  Természetesen igen. Garanciális és karbantartási, helyreállítási feladatokat is vállalunk.

 • Alvázszám alapján lekérhetem bármelyik autó szervizelőzményét?

  Elviekben igen, de csak a tulajdonjog igazolását követően adhatunk ki információt.

 • Bontott alkatrészt forgalmazunk?

  Nem forgalmazunk bontott alkatrészt.

 • Van lehetőség csereautó igénylésére?

  Térítés ellenébe igen. Kérjük, az ilyen jellegű igényét előre jelezze számunkra.

Széchenyi 2020