Hibrid és elektromos technológiák

Melyik elektromos technológia felel meg leginkább Önnek?

 • Elektromos járművek embléma

  Elektromos járművek

  Az elektromos járműveket kizárólag az akkumulátor energiája hajtja. Többé nem kell a benzinkútra menni. Kevesebb mozgó alkatrész, mint a hagyományos járművekben, ami alacsonyabb karbantartási költségeket, adókedvezményeket, kibocsátási zónaelőnyöket jelent, és a megtakarítások listája ezzel még nem ért véget

 • Plug-In hibrid járművek embléma

  Plug-In hibrid járművek

  A plug-in hibrid járművek a hibrid technológia összes funkciója mellett külső áramforrásról is tölthetők. Nagyobb teljesítményű akkumulátorukkal 56 km-es utak is megtehetők. Hibrid módra váltva takarékoskodni lehet az akkumulátor üzemidejével, míg hosszabb utazásoknál benzin-, illetve dízelüzemre válthatunk.

 • Hibrid járművek embléma

  Hibrid járművek

  A hibrid járművekben egy belső égésű motor is található, de akkumulátoruk nagyobb, az elektromos motorjuk pedig erősebb. Ezzel jobban rásegítenek a hajtásra, és önálló motorként lehetővé teszik rövidebb utak megtételét alacsony sebességnél. A benzinmotornak köszönhetően pedig a hosszabb utak sem jelentenek akadályt.

 • Mild hibrid járművek embléma

  Mild hibrid járművek

  A mild hibrid járművekkel költséghatékony módon léphet be az elektromos forradalomba. Olyan járművezetők számára a legmegfelelőbb, akik gyakran utaznak rövidebb távon, különösen városok környékén és alacsonyabb átlagsebességgel. A Ford kínálatában a dízel és benzines mild hibrid hajtású járművek egyaránt megtalálhatók.

Ford Explorer töltés közben

Egyszerű töltés

A Ford számos különböző módszert kínál annak biztosítására, hogy a plug-in hibrid vagy teljesen elektromos járműve mindig feltöltött akkumulátorokkal várja. Az Ön által választott elektromos személyautó vagy haszongépjármű típusától függően számos töltési lehetőséget és megoldást tudunk ajánlani. Minden esetben arra törekedtünk, hogy plug-in hibridjét vagy elektromos járművét a lehető legegyszerűbben és legkönnyebben feltölthesse.

Hibrid és elektromos modellkínálat

Csak Önön múlik, melyik elektromos autót választja

Széchenyi 2020