Narancssárga Ford Ranger Raptor borítóképe

Ford Ranger Raptor

Mindenhol élen jár

Intelligens vezérlő technológiáival és jóval keményebb szerkezetével a Ranger Raptor a nyers erő és a felülmúlhatatlan teljesítmény ötvözetét kínálja.

Áttekintés

Készleten lévő Ranger Raptor modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Több erő, több élvezet

Készüljön fel az új Ford Ranger Raptorra

A Ford Rangerek legendásan strapabíró autók, de köztük is a következő generációs Raptor az eddigi legkeményebb. Ikerturbós, V6-os EcoBoost benzinmotorjával, pompás Fox lengéscsillapítóival és extrém „Baja” üzemmódjával ez a lenyűgöző képességű 4x4-es pick-up maga a kifinomult erő és felülmúlhatatlan teljesítmény.

Ford Ranger Raptor áll az úton
Ford Ranger Raptor halad a homokos úton

Azoknak, akik tényleg odateszik

Az új generációs Ranger Raptor felfüggesztése a vadonatúj Rangeréhez viszonyítva egészen egyedi. Az autóban egy sor különleges, Raptor-specifikus megerősítés található, ezek a megoldások együtt azt eredményezik, hogy a Ranger Raptor még a legkeményebb terepen is magabiztosan uralható.

Legfontosabb jellemzők

Minden terepen élvezetes

 • Ábra a Ford Ranger Raptor motorjáról

  Erő és teljesítmény

  Az új Ranger Raptor esetében két különböző, de egyformán lenyűgöző motor közül választhat. A vadonatúj 3,0 literes ikerturbó EcoBoost V6 benzinmotor mellett a 2,0 literes bi-turbó EcoBlue dízel is elérhető kínálatunkban.

 • Fox lengéscsillapítók a Ford Ranger Raptorban

  Fox lengéscsillapítók

  Az új Ranger Raptor egy vérbeli terepjáró. Rendkívüli képességekkel bíró Fox lengéscsillapítóinak köszönhetően a felfüggesztési rendszer szélsőséges körülmények között is jóformán minden úthibát, kátyút és döccenőt elnyel.

 • Baja üzemmód a Ford Ranger Raptor műszerfalán

  Nagyon durva

  A Baja módban az új Ranger Raptor azonnal hozzáigazítja a jármű beállításait a nagy sebességű terepvezetés követelményeihez.

 • Raptor felirat a Ford Ranger Raptor ülésén

  Luxus színvonalú beltér

  Az új Raptor belső tereit teljesen átterveztük: a vezető új digitális kezelőfelületet kapott, a kárpitokat pedig figyelemfelkeltő Raptor logókkal tettük még látványosabbá.

Galéria

Megjegyzések

A feltüntett 18.080.000 Ft induló ár 2,0 Ecoblue, 210LE, A10 modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár nettóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fehér Ford Ranger Raptor borítóképe

Érdeklődik a Ford Ranger Raptor iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger Raptor modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020