Fehér Ford Bronco borítóképe

Ford Bronco

Kaland a javából

A masszív és rátermett Ford Bronco SUV extrém tartóssági teszteléseken ment át, innovatív kialakítása pedig garantálja az izgalmakat.

Áttekintés

Tartós és innovatív

Minden terepen izgalmas élményt nyújt

Ezt a masszív és rátermett Ford SUV járművet extrém Built Wild tartóssági tesztelésnek vetették alá, innovatív kialakítása pedig garantálja az izgalmas vezetési élményt  minden terepen. A mindig kalandra kész Bronco a frissíthető technológiák legújabb generációját kínálja a szabadtéri tevékenységek rajongóinak. 

Ford Bronco átmegy a vízárkon

Legfontosabb jellemzők

A legendás amerikai terepjáró Európában

 • Ford Bronco áll a tengerpart mellett

  Szabadon futó kialakítás

  A fejlett G.O.A.T (Go Over Any Terrain) vezetési módnak köszönhetően könnyedén megbirkózik a legnagyobb kihívást jelentő tereptípusokkal is. A terepjáró abroncsokkal és nagysebességű off-road felfüggesztési rendszerrel ellátott Ford Bronco könnyedén megküzd minden akadállyal.

 • Ford Bronco halad a városban

  Robosztus kifinomultság

  Kialakítását a volán mögött tapasztalt szabadság ihlette. Minden egyes kalandhoz személyre szabhatja a Bronco SUV-ját. A könnyen levehető tetőt és ajtókat az Ön által választott praktikus kiegészítők, például tetősínek egészítik ki, amelyek felkészítik Önt a tökéletes szabadtéri élményre. 

 • Ford Bronco első utastere

  A 21. századi felfedező számára

  Felfedezhet bármilyen járatlan utat, közben végig kapcsolatban marad a külvilággal. A Ford Broncót 12"-os  érintőképernyőn vezérelhető, intelligens SYNC4 technológiával szerelték fel. Utazását aláfestő kedvenc számait a 10 hangszórós B&O prémium hangrendszerrel élvezheti.

Galéria

Megjelenését a szabadság ihlette

Fehér Ford Bronco borítóképe

Érdeklődik a Ford Bronco iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Bronco modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020