Fehér Ford Bronco borítóképe

Ford Bronco

Kaland a javából

A masszív és rátermett Ford Bronco SUV extrém tartóssági teszteléseken ment át, innovatív kialakítása pedig garantálja az izgalmakat.

Áttekintés

Készleten lévő Bronco modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Tartós és innovatív

Minden terepen izgalmas élményt nyújt

Ezt a masszív és rátermett Ford SUV járművet extrém Built Wild tartóssági tesztelésnek vetették alá, innovatív kialakítása pedig garantálja az izgalmas vezetési élményt  minden terepen. A mindig kalandra kész Bronco a frissíthető technológiák legújabb generációját kínálja a szabadtéri tevékenységek rajongóinak. 

Ford Bronco átmegy a vízárkon

Legfontosabb jellemzők

A legendás amerikai terepjáró Európában

 • Ford Bronco áll a tengerpart mellett

  Szabadon futó kialakítás

  A fejlett G.O.A.T (Go Over Any Terrain) vezetési módnak köszönhetően könnyedén megbirkózik a legnagyobb kihívást jelentő tereptípusokkal is. A terepjáró abroncsokkal és nagysebességű off-road felfüggesztési rendszerrel ellátott Ford Bronco könnyedén megküzd minden akadállyal.

 • Ford Bronco halad a városban

  Robosztus kifinomultság

  Kialakítását a volán mögött tapasztalt szabadság ihlette. Minden egyes kalandhoz személyre szabhatja a Bronco SUV-ját. A könnyen levehető tetőt és ajtókat az Ön által választott praktikus kiegészítők, például tetősínek egészítik ki, amelyek felkészítik Önt a tökéletes szabadtéri élményre. 

 • Ford Bronco első utastere

  A 21. századi felfedező számára

  Felfedezhet bármilyen járatlan utat, közben végig kapcsolatban marad a külvilággal. A Ford Broncót 12"-os  érintőképernyőn vezérelhető, intelligens SYNC4 technológiával szerelték fel. Utazását aláfestő kedvenc számait a 10 hangszórós B&O prémium hangrendszerrel élvezheti.

Galéria

Megjelenését a szabadság ihlette

Megjegyzések

A feltüntett 28.700.000 Ft induló ár Outer Banks, 2,7 V6 Ecoboost 335 LE A10 AWD modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fehér Ford Bronco borítóképe

Érdeklődik a Ford Bronco iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Bronco modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020