Ne kockáztasson

Bízza szakértőkre a nyomozást

A Ford Petrányi speciálisan képzett szakemberi pontosan felmérik a gépjármű állapotát. Szerelőink az autó összes, biztonsági szempontból releváns részegységét ellenőrzik. Az állapotfelmérés képzett szakemberek véleményét és a számítógépes vagy műszeres vizsgálatok eredményét egyaránt tartalmazzák, így Ön átfogó képpel fog rendelkezni az adott gépjármű állapotát illetően.

Ford Petrányi szerelő áll egy nyitott motorháztetős Ford modell előtt

Mit tartalmaz a csomag?

Az állapotfelmérés az alábbiakat tartalmazza

 • Külső vizsgálat

  A Ford Petrányi képzett szervizcsapata véleményezi az autót és szakértő nyomozásba kezd, amelyben megvizsgálják a karoszériát és a motort. Alapos kutatás közben víz-, és olajfolyásokat valamint hézagokat, repedéseket is vizsgálnak.

 • Fékrendszer diagnosztika

  A fékrendszer vizsgálatát, a fékpofák és a fékbetétek vastagságának ellenőrzése mellett, egy fejlett számítógéps diagnosztikával végezzük. Tengelyenként ellenőrizzük a fékrendszert, hogy Ön pontos képet kapjon az autó fékrendrendszerének állapotáról.

 • Festékréteg vizsgálat

  A festégréteg vastagságának mérését egy speciális mérőműszerrel végezzük az egyes karosszéria- elemeken. Ebből a vizsgálatból már következtethető, hogy az autón volt-e korábban sérülés, amennyiben igen,  az hol történhetett.

 • Lengéscsillapítók ellenőrzése

  A lengéscsillapítók állapotát, a szemrevételezés és külső vizsgálat mellet, egy számítógép-vezérelt diagnosztikai padon teszteljük a legpontosabb eredmény érdekében.

 • Hibakód ellenőrzés

  Ellenőrizzük a gépjármű belső hibatároló egységét, ezzel hiteles információkat kiolvasva az egyes részesgységek állapotáról.

 • Motordiagnosztika

  A Ford Petrányi egy számítógépes vizsgálattal végzi a motordiagnosztikátí, így Ön teljes körű képet kap a motor aktuális állapotáról.

Ford Petrányi előnyök

Miért végezze az állapotfelmérést a Ford Petrányinál?

 • Ford Petrányi szerelők vizsgálják egy Ford modell alvázát

  Minősített szakemberek

  Csak a Ford szervizek rendelkeznek a Ford által folyamatosan képzett, minősített szakembergárdával. Szerelőink mind minősített Ford szerelők, folyamatosan részt vesznek a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák.

 • FordStore és Ford embléma a Budaörsi úti márkakereskedés ablakából

  Három telephelyen várjuk Önt

  A Petrányi Autó Kft. három telephelyen várja szerviz és karosszéria munkára ügyfeleit. Márkaszervizeink a legmodernebb technikával felszereltek, a szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek.

Online bejelentkezés

Ne kockáztasson, bízza az állapotfelmérést a Ford Petrányi szakértői csapatára. Jelentkezzen be szervizünkbe online és kérjen ajánlatot.

Széchenyi 2020