Bekarikázott kérdőjel ikon

Új Ford Transit Van

2024-ben érkezik

A Ford Transit Van szintet lép: továbbfejlesztett képességeket és az eddigi legfejlettebb funkciókat nyújtja a termelékenység maximalizálása érdekében.

Készleten lévő Transit Van modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Kemény, rátermett és hiteles

Fejlett képességek és csatlakoztathatóság

Hű a hagyományaihoz. Úgy újították meg, hogy még többet bírjon. A Ford Transit szintet lép ikonikus elődeihez képest: továbbfejlesztett képességeket és az eddigi legfejlettebb csatlakoztatott funkciókat nyújtja a termelékenység maximalizálása érdekében. 2024-ben érkezik – a teljesen elektromos Ford E-Transittal együtt.

Új Ford Transit áll a kikötőben
Férfi tekeri a Ford Transit automata váltót

8 sebességes automata sebességváltóval

Ismerje meg Ford továbbfejlesztett automata sebességváltóját, mely az előző 6 sebességes váltó helyébe lép. A kézi választást a konzolra szerelt forgótárcsás sebességváltó és a kormánykerékre szerelt váltófülek segítik, így a Transit még többre képes.

Fontosabb jellemzők

Szintet lép ikonikus elődeihez képest

 • Ford Transit első utastere

  Belső tér

  Kívül-belül úgy tervezték, hogy okosabban működjön. Az új funkciók egyike a 8"-os, félig digitális műszerfal. A 12"-os SYNC 4 érintőképernyőhöz egyszerre két okostelefon is képes csatlakozni, és valós idejű forgalmi információkat nyújt a Csatlakoztatott navigáció segítségével. Az 5G modem pedig szupergyors kapcsolatot biztosít.

 • Ford Transit áll a kikötőben

  Külső

  Megújult első tengellyel és könnyebb alvázalkatrészekkel látták el a maximális terhelhetőség érdekében. Nagyobb, 16"-os kerekek az extra tartósságért. Ezen felül lenyűgöző választékban kapható karosszériaváltozatok, beleértve az Áruszállítót, a duplakabinos zárt Áruszállítót, a Fülkés alvázat és más One-Stop-Shop változatokat.

 • Ford Transit szenzorai érzékelik az előttük haladó gépjárművet

  Vezetéstámogató funkciók

  A Ford eddigi legátfogóbb csomagja alapfelszereltségként tartalmazza az Ütközésmegelőző rendszert autonóm vészfékezéssel, az Adaptív sebességtartó automatikát, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert és Sávtartási segítséget, az Intelligens sebesség asszisztenst, az automatikus fényszóró rendszert és a Keréknyomás-figyelő rendszert. Így biztosítva, hogy a volán mögött ülők mindig minden segítséget megkapjanak.

 • Raklapok a Ford Transit rakterében

  Hasznos felszereltségek

  Akár 15,1 köbméteres raktérrel és akár 4256 mm raktérhosszal. Választható digitális Upfit integrációs rendszerrel a harmadik féltől származó kiegészítő elemek érintőképernyőn keresztül történő vezérléséhez. Az új, választható Szállítási segéd funkcióval időt takaríthat meg, és fokozhatja a biztonságot. Valamint integrált Ford Pro alkalmazás, hogy a járművezetők fennakadás nélkül végezhessék a munkájukat.

Hatékonyságra tervezve

A motor és a sebességváltó lényege a teljesítmény

 • 2,0L EcoBlue dízelmotor

 • 4 teljesítményváltozat 105 LE és 165 LE között

 • 3 nyomatékváltozat 310 Nm és 390 Nm között

 • Első-, hátsó- és összkerékhajtású kivitelben

 • Manuális és automata sebességváltó

Bekarikázott kérdőjel ikon

Érdeklődik az új Ford Transit Van iránt?

Az új Ford Transit Van hamarosan érkezik, még nem elérhető a márkakereskedéseinkben. A részletekkel kapcsolatban, kérjük, keresse értékesítőinket!

Széchenyi 2020