Kék Ford Focus borítóképe

Ford Focus

Minden okkal olyan, amilyen

Új Ford Focus: minden, amit eddig szerettünk a Focusban, plusz egy újragondolt, intelligens külső és minden korábbinál tágasabb belső tér.

Áttekintés

Készleten lévő Focus modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

A sokoldalúság sosem mutatott ilyen jól

A Ford ‘emberközpontú’ dizájn-filozófiájának új megközelítésével az autó külső megjelenése még magabiztosabb és merészebb lett, ráadásul minden eddiginél látványosabban megkülönböztethetők egymástól a Titanium, ST-Line és Active modellváltozatok.

Sötétkék Ford Focus előről és oldalról, megújult külsővel

Soha nem látott stílus

A Focus a minőségi választási lehetőségek és tágas tér élményét nyújtja. A család minden modellje fejlett kényelmi technológiákkal van felszerelve. Feltűnő új dizájnjával és új generációs intelligens megoldásaival a Ford Focus minden korábbinál jobb vezetési élményt kínál. 

Az új, intuitív 13,2"-os színes érintőképernyőn már elérhető a kifinomult SYNC 4 technológia. A csatlakoztatott navigáció és a Ford Secure1 segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet, és hozzáférhet a csúcstechnológiás biztonsági funkciókhoz.

Az új EcoBoost Hybrid PowerShift automata sebességváltó a hatékonyság és az irányítás elektromos világába vezeti, ahol minden út zökkenőmentes.

Feltünő és sportos Ford Focus parkol az úton egy hölgy társaságában

Legfontosabb jellemzők

 • Ford Focus világos belső tere

  Csatlakoztatott intelligencia

  Tartsa a kapcsolatot a világgal az új Ford SYNC 4 segítségével! Nagy felbontású 13,2"-os érintőképernyőt, felhőalapú navigációt, valamint fejlett hangvezérlést is kínál, nyelvfelismeréssel. Az új Ford Focus vezeték nélkül csatlakozik okostelefonjához az Android Auto/Apple CarPlay

 • Ford Focus halad az úton

  Hatékonyabb utazások

  Az új Focus EcoBoost Hybrid korszerű Powershift automata váltóval kapható. A hétsebességes automata duplakuplungos sebességváltót úgy tervezték, hogy hatékonyabb és könnyebb vezetést biztosítson, ami jól kiegészíti a hibrid motor elektromosan felerősített teljesítményét.

 • Ford Focus csomagtartója függőleges elválasztóval

  Nedves zóna

  A Ford a kombiváltozat 1653 literes csomagterét is tökéletesítette, hogy még praktikusabb legyen. Helyet kapott egy új ‘nedves zóna’, ami könnyen tisztítható szőnyeget és oldalsó kárpitokat tartalmaz, valamint bekerült egy függőleges elválasztó, hogy a csomagok elrendezése egyszerűbb és hatékonyabb legyen.

 • Zölds színű Ford Focus ST halad az úton

  Új Ford Focus ST

  A nagy teljesítményű EcoBoost benzinmotorral hajtott, ötajtós és kombi karosszériával gyártott autó új, sportos külső stílusjegyeket és könnyűfém keréktárcsákat, illetve szembeötlő Mean Green fényezést, belül pedig saját tervezésű Performance Üléseket kínál.

Galéria

Megjegyzések

A feltüntett 9.570.000 Ft induló ár Titanium, 5 ajtós, 1,0 mHEV, 125 LE M6 modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fehér Ford Focus borítóképe

Érdeklődik a Ford Focus iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Focus modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020