Szürke Ford Explorer borítóképe

Ford Explorer

Életre szóló kalandokhoz

A Ford Explorer egy minden tekintetben különleges SUV. Elegáns formái a tekintélyt parancsoló méretek ellenére is a kifinomultság érzetét keltik.

Készleten lévő Explorer modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Felvillanyozó vezetés

Üdvözli a vadonatúj Ford Explorer Plug-in Hybrid SUV. A fejlett, elektromos hibrid technológiát a tágas és luxuskivitelű belső térrel párosító jármű a szépség és a könnyed teljesítmény teljesen új szintjét képviseli. A stílus és a jellem egyedülálló kombinációja révén az Explorer Plug-in Hybrid a merészség és tekintély, dinamizmus és kifinomultság lenyűgöző keverékét kínálja. A legmodernebb technológiákkal felvértezett Explorert úgy terveztük, hogy Ön mindig biztonságosan utazhasson, s közben szórakozásáról és a külvilággal való kapcsolatáról sem feledkeztünk meg

Ford Explorer egy tó partján várakozik

Töltse fel, és már mehet is

Plug-in hibrid technológia

Az új Ford Explorer Plug-in Hybrid fejlett elektromos technológiával kombinálja az erőteljes 3 literes Ford EcoBoost V6 benzinmotort. Együtt könnyed teljesítményt és szinte azonnali nyomatékot biztosítanak, ami a hosszabb utak során még megbízhatóbbá teszi. Az Explorer Plug-in Hybrid akkumulátorát egyszerűen feltöltheti otthoni hagyományos elektromos aljzatokból és fali töltődobozokból, illetve a nyilvános töltőállomásokon. Ha a teljesen elektromos mód használatával vezet, a leghalkabb és legsimábbvezetési élményben lesz része.

Egy úr otthoni töltőre csatlakoztat egy Ford Explorert

Innovatív technológiák

Vigyáz Önre

 • Ford Explorer egy hegyi úton halad

  Tartja a sávot

  Az Elektronikus menetstabilizáló és az Oldalszél-stabilizáló az erős széllökések közepette is biztonságos sávtartást tesz lehetővé. Ha a rendszer erős oldalszelet érzékel, a kormányzás támogatásával segíti az úttartást.

 • Ford Explorer kormányzása

  Vészhelyzeti kormányzás

  A Vészhelyzeti kormány asszisztens az ütközések megelőzése érdekében segít kikerülni az előttünk álló vagy lassan haladó járműveket. A rendszer radar és kamera segítségével érzékeli az akadályokat és amennyiben úgy ítéli, hogy beavatkozás nélkül az ütközés elkerülhetetlen.

 • Ford Explorer szenzorai felismerik a veszélyt és az autó baleset után csökkenti a fékerőt

  Ütközés utáni fékezés

  Az Ütközés utáni fékezés funkció baleset esetén csökkenti az esetleges második ütközés valószínűségét. Ha a rendszer ütközést észlel, automatikusan működésbe hozza a vészfékeket, és a lehető legrövidebb idő alatt megállítja a járművet

 • Ford Explorer szűk helyre parkol

  Parkolást segítő automatika

  Az Explorer legújabb generációs Aktív ki-/beparkolást segítő automatikája azonban nemcsak a kormánykereket vezérli Ön helyett, de a sebességváltót és a fékeket is. Az intelligens technológiának köszönhetően a parkolás minden eddiginél egyszerűbbé vált. Aktiválás után elég kiválasztania, hogy az út melyik oldalán kíván parkolni és a többit elvégzi Ön helyett a jármű. 

 • Ford Explorer kijelzője

  360 fokos kamera

  A Ford Explorer 360 fokos kamerája osztott képernyőn mutatja az autó környezetét. A rendszer egyszerre négy különböző kamerát használ, melyek a jármű különböző pontjain találhatók: egy a hűtőrácsban, egy a csomagtérajtóban, és egy-egy a visszapillantó tükrökben. A szoftver a négy kamera képét illeszti össze és mutatja a SYNC 3 képernyőn, így a vezető teljes képet kap az autó környezetéről.

 • Ford Explorer szenzorai felismerik a kersztirányú forgalmat

  Holttérfigyelő rendszer

  A Holttérfigyelő rendszer az Explorer mindkét oldalán radarokkal pásztázza a jármű holtterét. Ha a rendszer egy holttérben haladó járművet észlel, akkor a visszapillantó tükrökben fényjelzésekkel hívja fel rá a vezető figyelmét. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a Holttérfigyelő rendszer részeként működik.

Tágas és sokoldalú

A nagy terek luxusa

Az új Explorer Plug-in Hybrid sokoldalú belső terét úgy alakítottuk ki, hogy a legkalandvágyóbb életvitel követelményeinek is megfeleljen. A hét teljes méretű ülés, valamint a tágas csomagtér révén mindenkinek bőségesen jut hely, és mindent bepakolhat, amire csak szüksége lehet. A második üléssor lehajtható, előre-hátra mozgatható és előre csúsztatható, ami megkönnyíti a 3. üléssor elérését.

A harmadik üléssor elegendő helyet biztosít az utasoknak, a bőséges lábtérben pedig még a csomagoknak is jut hely, sőt, amikor az összes ülés a helyén van, akár két golfütőszettet is be tud helyezni a járműbe. A motoros mozgatású EasyFold ülésekkel a 2. és a 3. üléssor egyetlen gombnyomásra síkba dönthető, és 2140 mm hosszúságú, valamint a legkeskenyebb részén 1222 mm szélességű csomagtér alakítható ki. A csomagtér maximális kapacitása 2274 liter. A bepakolást még tovább egyszerűsíti az Explorer elektromosan felnyitható csomagtérajtaja.

Ford Explorer hatalmas belső utastere

Kézen fekvő technológia

 • Ford Explorer automata váltótárcsája

  Forgatható váltótárcsa

  Az automata váltós modellek esetében egy forgatható váltótárcsa biztosít teljes körű vezérlést a fejlett, 10 sebességes váltó felett. A rendszer előnye, hogy a kívánt üzemmód rendkívül egyszerűen, csupán a tárcsa elforgatásával kiválasztható.

 • Ford Explorer modern műszerfala

  Modern műszerfal

  A 12,3"-os LCD műszerfal óriási mennyiségű és könnyen olvasható dinamikus ábrát és figyelmeztetést képes fogadni és kijelezni, ideértve a sebességmérőt, valamint az üzemanyag- és az akkumulátor-töltöttség állapotát is.

 • Ford Explorer középső konzolja vezeték nélküli mobiltöltővel

  Töltse fel eszközeit

  A középső konzolba épített vezeték nélküli töltőfelületnek köszönhetően kábelek nélkül töltheti fel a kompatibilis mobileszközeit. Mindezek mellett a jármű 2 db USB csatlakozóval és öt db 12 V-os aljzattal is rendelkezik.

Galéria

Könnyed luxus

 • Ford Explorer B&O hangszórója

  B&O hangrendszer

  Mindegy, hogy milyen stílusért rajong. Kedvenc zenéi megérdemlik, hogy úgy szólaljanak meg, ahogyan azt az alkotók elképzelték. Az autóhoz fejlesztett B&O hangrendszernek köszönhetően a Ford Explorerben pontosan erre számíthat. A 980 watt teljesítményű, 14 hangszórós, prémium minőségű rendszert kifejezetten az Explorerhez tervezték és hangolták a B&O hangmérnökei.

 • Ford Explorer hatalmas LCD kijelzője

  Hatalmas LCD kijelző

  Ford első 10,1"-os LCD érintőképernyőjével van felszerelve. A 12,3"-os műszerfal személyre szabott információkat jelenít meg Önnek, és akárcsak a telefonján vagy táblagépén, ezen a felületen is használhatja a pöccintés vagy a csippentéses nagyítás technikáját. Mindezek mellett a térképek teljes képernyős megjelenítését is támogatja, és a Ford SYNC 3 funkciói révén digitális tartalmait is elérhetővé teszi.

 • Ford Explorer panorámatetővel

  Panorámatető

  Élvezze a szabadban töltött időt a Ford Explorer utasterének kényelméből. Az elektromos vezérlésű, dupla paneles panorámatetőnek köszönhetően útközben élvezettel merülhet el a tájban. Az első és hátsó üléssorok felett húzódó hatalmas üvegtető természetes fénybe borítja az egész utasteret, ahol - nyitott állapotban -  szabadon járhat a friss levegő.

Megjegyzések

A feltüntett 27.920.000 Ft induló ár ST-Line, 3,0 Ecoboost PHEV, 457 LE A10 AWD modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fehér Ford Explorer borítóképe

Érdeklődik a Ford Explorer iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Explorer modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020