Fehér Ford Transit Connect borítóképe

Új Ford Transit Connect

Szállítson többet

Ford Transit Connect: teljesen újragondolva, megnövelt vontatási képesség, újratervezett raktér, és most először plug-in hibridként is kapható.

Áttekintés

Hódítsa meg a környéket

Mozgásban tartja a vállalkozását

A Ford Transit Connect méreteit megnövelték a nagyobb raktér és teherbírás érdekében. Kétféle raktérhossz közül választhat, mindkettő két szabványos Euro raklap elhelyezésére alkalmas. Az utastérben két 45 W-os USB-C töltőaljzat található, melyek alkalmasak laptopok és elektromos szerszámok akkumulátorainak, mobiltelefonok és hordozható tápegységek töltésére. Ezen felül egy 12 V-os aljzatot is talál a raktérben.

Férfi felszereléssel a kezében megy a Ford Transit Connect felé

Főbb funkciók

Munkavégzés hatékonyan és kényelmesen

 • Ford Transit Connect töltés közben

  Erőteljesen hatékony

  A Ford új EcoBlue dízelmotorjai az eddigi legerősebbek: jobb teljesítményt és figyelemre méltó üzemanyag-hatékonyságot nyújtanak, és mostantól választhatók összkerékhajtással is. Most először plug-in hibrid változatban is kapható, amely akár 110 km-es hatótávolságra is képes. Tökéletes olyankor, ha munkája alacsony károsanyag-kibocsátású zónákba viszi.

 • Ford Transit Connect első utastere

  Csatlakoztathatóság

  A Transit Connect 10,25"-os digitális műszerfalának segítségével számos járműadat alapján szabhatja testre a kijelzőt. A 10"-os színes érintőképernyő zökkenőmentesen csatlakozik okostelefonjához, és alapfelszereltségként biztosítja a csatlakoztatott navigációt. Emellett számos hasznos járműadattal kapcsolatos információhoz férhet hozzá.

 • Ford Transit Connect halad a városban

  Vezetéstámogató technológia

  A Ford Transit Connect a legátfogóbb vezetéstámogató funkciókat kínálja, beleértve az automatikus fényszórókat, az Ütközésmegelőző rendszert, a Sávtartó segédet, a Táblafelismerő rendszert, a Kikerülő segédet, a LED fényszórókat adaptív fényszóróvezérléssel, valamint az első és hátsó parkolóradart.

 • Ford Transit Connect áll az épület előtt

  Vadonatúj dizájn

  Remekül fest. Keményen dolgozik. A teljesen újragondolt Ford Transit Connect. Lenyűgöző külső megjelenés dinamikus áramvonalakkal, merész első hűtőráccsal, választható figyelemfelkeltő karosszériaszínekkel, valamint stílusos és tágas belső térrel.

Galéria

Remekül fest, keményen dolgozik

Fehér Ford Transit Connect borítóképe

Érdeklődik az új Ford Transit Connect iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Új Ford Transit Connect modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020