Világoszöld Ford Puma borítóképe

Új Ford Puma

Sikerre termett SUV

A Ford Puma vezetésre és sikerre termett SUV. Sportos dizájnnal és vezetőközpontú belső kialakítással, a csomagtérben Megabox tárolóhellyel.

Áttekintés

Készleten lévő Puma modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

A szeretett városért

Fejezze ki magát szabadon

A Ford Puma EcoBoost Hybrid vezetésre és sikerre termett SUV. Sportos dizájnnal és vezetőközpontú belső kialakítással rendelkezik, a csomagtér kapacitását pedig a Megabox tárolóhely fokozza. Hozza ki a legtöbbet a mai életből ezzel a merész városi SUV-val!

Ford Puma halad a városban
Vigyen színt a városba

Belső tér

Kényelmes, sokoldalú és fejlett

 • Telefon töltés közben a Ford Puma vezeték nélküli töltőjén

  Vezeték nélküli töltés

  Töltse fel eszközeit a Puma vezeték nélküli töltőjével.

 • Nő ül a Ford Puma belső terében

  Panorámatető

  A panorámatető természetes fénnyel árasztja el a Puma belső terét.

 • Kéz támaszkodik a Ford Puma kartámaszán

  Csúsztatható kartámasz

  Állítható kartámasz a nagyobb vezetési kényelemért.

 • Nő beszáll a Ford Puma utasterébe

  Prémium kényelem

  A Pumában Önnek és társaságának is elegendő hely van. Kényelmes és stílusos ülések ergonomikus fejtámlákkal és prémium kárpitozással.

 • BO logó a Ford Puma hangszóróin

  B&O hangrendszer

  Beépített hangprojektorral, amely felülmúlhatatlanul lüktető ütemekkel és szívdobogtató basszussal hozza lázba érzékeit.

 • Csomagok a Ford Puma csomagterében

  Tele hellyel

  A Ford Puma csomagtere 456 liter [2], lehajtott hátsó ülésekkel 1126 liter. Ez magában foglalja a 80 literes Megabox tárolót a magas dolgokhoz.

Nő betekint a Ford Puma belső terébe

Csatlakoztatott, kényelmes

Vezeték nélküli eszközcsatlakoztatás. Felhőalapú csatlakoztatás, aminek köszönhetően soha nem marad le a vezeték nélküli szoftverfrissítésekről. Hangfelismerés. Mindez kéznyújtásnyira az új középkonzol műszerfalán.

Technológia

Fejlett technológiák a kényelmesebb utazásért

 • Ford Puma halad a városban

  Sebességtartó automatika

  A sebességkorlátozó jelzőtábla-felismerés automatikusan a sebességkorlátozó jelzésekhez igazítja az autó sebességét. A Start/stop rendszer és a Sávtartó automatika segítenek a járművet sávban tartani.

 • Holttérfigyelő rendszer jelez a Ford Puma modellben

  Holttérfigyelő rendszer

  A kiszámíthatatlan városi közlekedésben a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzés és a Holttérfigyelő rendszer mindkét oldalról figyeli a rejtett veszélyeket és a közeledő járműveket.

 • Ford Puma kanyarodik a városban

  Vészfék-rásegítő

  A Vészfék-rásegítőt arra tervezték, hogy felismerje a vészfékezést igénylő helyzetet, és optimalizálja a fékrendszeren belüli nyomást a maximális fékerő biztosítása érdekében.

Ford Puma ST

Sportos és hatékony

A Puma ST Mild Hybrid kiemelkedő teljesítményt nyújt az Ön egyedi igényeihez szabott egyedi dizájnfunkciókkal és vezetési módokkal.

 • Külső megjelenés: Könnyűfém keréktárcsák, egyedi hűtőrács ST® logóval. Sportos belső tér sportülésekkel és pilótafülkére emlékeztető műszerfallal.
 • Mild hibrid motor: 170 LE csúcsteljesítmény és 248 Nm nyomaték, amivel mindössze 7,4 másodperc alatt képes 0-100 km/órás sebességre. Az eredmény? Egy nagy teljesítményű SUV, amely takarékos és mindenre képes.
 • Erő és kifinomultság: A Ford Performance mérnökei által kifejlesztett, 14 irányban állítható első sportülések a tökéletes vezetési pozícióra optimalizáltak. Négy irányban állítható deréktámasszal, ami emelt szintű alátámasztást és kényelmet biztosít.
Ford Puma ST áll a parkolóházban

Teljesítmény

Minden utazás felejthetetlen

 • Nő megérinti a Ford Puma sebességváltóját

  Powershift sebességváltó

  A Puma az EcoBoost Hybrid Powershift hétfokozatú automata duplakuplungos sebességváltóval kapható. Ideális a gyakori megállásokban és elindulásokban bővelkedő városi vezetéshez, valamint elősegíti az üzemanyag-hatékonyságot.

 • Ford Puma halad az úton

  Mild Hybrid hajtás

  A Ford Puma Mild Hybrid visszatápláló fékezéssel nyújt szükség esetén további támogatást a benzinmotornak. Ez az öntöltő mild hibrid javítja járműve üzemanyag-hatékonyságát, és csökkenti a CO2-kibocsátást.

 • Ford Puma első utastere

  Választható vezetési módok

  Válasszon az öt választható vezetési mód közül: Normal, Eco, Sport, Trail (Terep) vagy Slippery (Csúszós). Mindegyik beállítás finomhangolja a Puma teljesítményét a motorparaméterek, a reakcióképesség, a tapadás és a stabilitás módosításával.

Galéria

Minden szögből jól mutat

Megjegyzések

A feltüntett 7.990.000 Ft induló ár Titanium, 1,0 Ecoboost, mHEV 125 LE M6 modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Világoszöld Ford Puma borítóképe

Érdeklődik az új Ford Puma iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Új Ford Puma modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020