Fehér Ford Tourneo Custom borítóképe

Új Ford Tourneo Custom

A valóra váltott sokoldalúság

Bemutatkozik az egész napos vezetésre alkalmas, a barátok és a családtagok számára is kényelmes és munkavégzésre is kiváló Ford Tourneo Custom.

Áttekintés

Készleten lévő Tourneo Custom modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Teljesen újragondolva

Háromféle meghajtással

Üdvözli Önt a mindennapi, egész napos vezetésre alkalmas, a barátok és a családtagok számára is kényelmes és munkavégzésre is kiváló Ford Tourneo Custom. Teljesen újragondolva, plug-in hibrid, dízel és teljesen elektromos opciókkal. Variálható ülések, amelyek akár nyolc utas számára is elegendő helyet biztosítanak. 5G-képes Ford Pro csatlakoztatott szolgáltatásokkal.

Ford Tourneo Custom áll egy hotel előtt

Élmény vezetni

Társ a munkában és a pihenésben

 • Ford Tourneo Custom hátsó utastere

  Kifinomultabb élmény

  A Luxe csomag prémium élményt biztosít a Tourneo Custom utasai számára. Panorámás napfénytetővel, lenyűgöző minőségű, 15 hangszórós B&O Play rendszerrel, fűthető hátsó ülésekkel és nyugalmat árasztó hangulatvilágítással. Ez az, amit Ön és utasai is megérdemelnek.

 • Ford Tourneo Custom első utastere

  Ford Pro csatlakozás

  A Tourneo Custom egy beépített Ford Pro integrációval rendelkező csatlakoztatott jármű. A Ford Pro alkalmazások közé tartozik a FordPass Pro, mely élő adatokat használ a jármű rendelkezésre állásának, biztonságának és termelékenységének maximalizálása érdekében.

 • Kajak fekszik a Ford Tourneo Custom hátsó utasterében

  Okosabb helykialakítás

  Az új, sínre szerelt hátsó ülések végtelen számú lehetőséget kínálnak az utasok és a rakomány elrendezésére. A kézhasználat nélkül nyitható oldalsó rakodóajtó alacsonyabb belépési magassága pedig megkönnyíti a hozzáférést.

 • Nő munkaeszközt csatlakoztat Ford Tourneo Custom modellhez

  Pro Power Onboard

  Az E-Tourneo Custom Pro Power Onboard technológiával kapható, amely járművét 2,3 kW-os mobil áramforrássá alakítja át. Így működtetheti és feltöltheti elektromos kerékpárját, lámpáját, laptopját vagy más eszközét a helyszínen.

 • Ford Tourneo Custom első utastere

  A saját mobil irodája

  5G és SYNC 4 13”-os érintőképernyővel és természetes hangfelismeréssel, valamint Live Traffic forgalmi adatokon alapuló navigáció, hogy mindenhová időben odaérjen. Számos helyet talál eszközei tárolására, ezenkívül az autót USB-csatlakozókkal és egy praktikus dönthető kormánykerékkel is ellátták. Ha leparkolt, döntse le a kormánykereket, így kialakíthat egy dolgozóasztalt a laptopjához, vagy egy étkezőasztalt az ebédjéhez.

 • Ford Tourneo Custom áll egy modern épület előtt

  Vezetéstámogató technológiák

  Fejlett vezetéstámogató technológiák egész sora segíti Önt a vezetésben, a parkolásban és az intelligensebb munkavégzésben.  A 360°-os kamerák, az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika és a Hátrameneti fékasszisztens megkönnyíti a manőverezést. A Sávközéptartó funkcióval ellátott Adaptív sebességtartó automatika használatával megelőzheti a kimerültséget, és javíthat a mindennapi vezetés minőségén.

Galéria

Mindennek és mindenkinek jut hely

Ezek is érdekelhetik

Hírek a Tourneo Custom modellről

 • A Ford Pro bemutatja az E-Tourneo Custom modellt

  • Dátum: 2022.11.28.
  • Kategória: Bemutató

  A Ford Pro bemutatta az új Tourneo-sorozat csúcsváltozatát: a vadonatúj E-Tourneo Custom modellt, amit fejlett elektromos hajtáslánccal szereltek fel.

 • Bemutatkozik az új Ford Tourneo Custom

  • Dátum: 2024.01.25.
  • Kategória: Bemutató

  A Ford Pro vadonatúj, akár kilenc üléssel is felszerelhető Tourneo Custom modellje a sokoldalúság, a luxus és a dizájn új szintjét kínálja.

Megjegyzések

A feltüntett 15.805.150 Ft induló ár BUS M1 Trend, L1 H1, 2,0 TDCi 136 LE M6 modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fehér Ford Tourneo Custom borítóképe

Érdeklődik az új Ford Tourneo Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Új Ford Tourneo Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020