Ki sem kell mozdulnia

A háztól-házig szolgáltatás legfőbb előnye az, hogy nem kell kimozdulnia otthonából, járművét az Ön által megadott helyen és időben átvesszük, majd a szervizelés elvégzését követően házhoz is szállítjuk azt. A szolgáltatást kényelmesen megrendelheti online szerviz bejeletkezés során.

Nő telefonon egyeztet a szervizzel az otthonában

A szolgáltatás működése

 1. A szerviz bejelentkezés során jelölje be a háztól-házig szolgáltatás igénylését. A megjelenő további mezőkben adja meg a felvételi és leadási pont idejét és helyszínét, valamint a szolgáltatás igényléséhez szükséges további adatokat.
 2. Egy munkatársunk ellenőrzi és megerősíti a bejelentkezés adatait. Szervizintervallum időpontfoglalásait előre, akár bankkártyával is kifizetheti.
 3. Egy sofőr az Ön által megadott felvételi időpontban és helyszínen átveszi Öntől autóját.
 4. A szerviz elkészültekor Ön értesítést kap a korábban megadott E-mail címen, a sofőrszolgálat pedig megkezdi az autó házhozszállítását.
 5. Egy sofőr az előre egyeztetett leadási időpontban és helyszínen átadja Önnek autóját. Amnnyiben nem rendezte korábban a szolgáltatás díját bankkártyás fizetéssel, a sofőrnek kell kfizetnie a szolgáltatás díját átvételkor.
Két szerelő a kamerába néz a fékbetét szerelése közben

További szerviz szolgáltatások

Szerviz bejelentkezés során ezeket is igényelheti

 • Kinyíló ajtó mögött egy szervizállás

  Utastér fertőtlenítés

  A Ford Petrányi márkaszervizeiben a fertőtlenítő spray-vel történő fertőtlenítést melett Ön kérheti a vegyszermentes ózongenerátoros fertőtlenítést is.

 • Ford Focus áll a vörös szőnyegen a szervizállás előtt

  Soron kívüli szerviz

  Nem szeret várakozni? Minél hamarabb tudni szeretné, hogy mi a baj az autójával? A Ford Petrányinál 24 órán belül megvizsgáljuk gépjárművét és megkezdjük annak javítását!

 • Szerelő a kamerába beszél a Ford Video Check szolgáltatás keretében

  Ford Video Check

  A Video Check segítségével a javítások előtt Ön hiteles és pontos képet kap az autója állapotáról, így megbizonyosodhat arról, hogy Fordja a legjobb kezekben van.

Petrányi Pit Stop

A szervizfolyamat is lehet élmény

Akár tervezetten, akár váratlanul van rá szükség, de az autónk szervizbe vitele sok szervezéssel és kényelmetlenséggel is járhat. Mi kitaláltuk, hogyan lehet kényelmesebb és egyszerűbb! Intézze bejelentkezését az új Petrányi Pit Stop alkalmazáson keresztül bárhonnan, bármikor, és vegye igénybe innovatív kényelmi szolgáltatásainkat!

Kézben tartott mobiltelefon kijelzőjén a Petrányi Pit Stop logója

Háztól-házig szolgáltatás igénylése

Rendelje meg az háztól-házig szolgáltatást kényelmesen, online szerviz bejelentkezés során.

Széchenyi 2020