Fehér Ford Tourneo Connect borítóképe

Ford Tourneo Connect

Sokoldalú és teljesítőképes

A Ford Tourneo Connect olyan sokoldalú, akárcsak Ön! Elég tágas minden rakományhoz, elég fürge a városi forgalomban, és elég hely van benne az egész családnak.

Áttekintés

Készleten lévő Tourneo Connect modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Kisvállalkozások üzleti igényeihez

és nagy kirándulásokhoz

A vadonatúj Ford Tourneo Connect többfunkciós jármű, olyan sokoldalú, akárcsak Ön! Elég tágas minden rakományhoz, elég fürge a városi forgalomban, elég hely van benne az egész családnak, és elég kényelmes ahhoz, hogy mindenkinek élmény legyen az utazás.

Ford Tourneo Connect vidéki ház előtt parkol

Kényelmes és sokoldalú

A megújult Ford Tourneo Connect egy dinamikus stílusú autó kifinomult belső térrel, amelyben élvezheti a digitalizáció minden előnyét. Választhatja gyors, alacsony kibocsátású EcoBoost benzin- és EcoBlue dízelmotorral, valamint kalandra kész összkerékhajtással is.

Mind az 5, mind a 7 üléses változat kapható hosszú vagy rövid tengelytávval és extra rugalmasan átrendezhető belső térrel, így hű társa lesz, legyen szó szállításról vagy hétvégi túrákról, de a gyerekek is kényelmesen jutnak el az iskolába a hétköznapokon. A Tourneo Connect Active, Sport, Titanium és Trend modellekkel mindenhol otthon érezheti magát.

Ford Tourneo Connect munkára is kiválóan alkalmas

Sokoldalú, akárcsak Ön

Legfontosabb jellemzők

 • Ford Tourneo Connect csomagterébe kerékpárok is elhelyezhetők

  Rugalmas és tágas

  A két- vagy háromsoros ülőhelyes változatban is van bőven hely mindenkinek. Az 5 és 7 üléses opciók egyaránt elérhetők rövid vagy hosszú tengelytávval. Minden hátsó ülés lehajtható, előre buktatható vagy akár ki is vehető. Ráadásul az első utasoldali ülés vízszintesre hajtható az extra hosszú csomagok szállításához.

 • Ford Tourneo Connect érintőképernyős kezelőfelülete

  Intelligensen digitális

  A Ford Tourneo Connect kezelőfelülete színes érintőképernyővel, valamint választható digitális műszerfallal rendelkezik, amely számos járműadat alapján testreszabható. A vezetéstámogató rendszerek egyike a sávtartó funkciót tartalmazó intelligens Adaptív sebességtartó automatika, amely segíti a gyorsulást, a fékezést és a kormányzást.

 • Ford Tourneo Connect vidéki úton halad

  Erőteljes és gazdaságos

  A Ford Tourneo Connect egy EcoBoost benzines és két kiemelkedő EcoBlue dízelopcióval rendelkezik, amelyek mindegyike lenyűgöző üzemanyag-hatékonyságot és CO2 -kibocsátást biztosít. Választhatja a 6 sebességes manuális, vagy a 7 sebességes automata váltós, valamint az opcionális összkerékhajtásos változatot is.

Galéria

Megjegyzések

A feltüntett 12.475.000 Ft induló ár Trend L1 1.5 benzin 115LE M6 modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fehér Ford Tourneo Connect borítóképe

Érdeklődik a Ford Tourneo Connect iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Tourneo Connect modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020